Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 106 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 ... LastLast
Results 581 to 600 of 2120

Thread: God of War 3

1. #581 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by adistnsc View Post
    nu mai trimiteti PM, codul meu l-am donat lui GreyhounD, sper ca i-a functionat omului...ca vad ca n-a mai zis nimic
    Da, a functionat, multumesc. Ti-am dat si thanks, am zis ca nu mai era nevoie sa si postez

Mask, nu sunt in delir pentru ca nu am de ce, nu ajung in delir din pricina unui joc.
    Demo-ul mi-a produs un sentiment de deja vu si nu in sensul rau al cuvantului, ceea ce inseamna ca respecta traditia impusa de cele trei jocuri ale seriei pana acum, rezultand ca vom avea un joc foarte bun.

2. #582 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Daca mai poate cineva, care a jucat demoul de nenumarate ori, sa-mi doneze si mie un cod sa-l incerc si eu, as fi recunoscator.
    Desigur o sa-l dau mai departe dupa. Thanks.

3. #583 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Am jucat demou...
    *TV exploded from the awesomness of Kratos*

4. #584 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Mask, nu sunt in delir pentru ca nu am de ce, nu ajung in delir din pricina unui joc.
    Dude,it was a joke

5. #585 SP
    Member drik's Avatar
    E deja spam de aceeasi idee aici dar what the hell...

Mai are cineva un cod?

6. #586 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Poate scrieti si un preview daca ati "iubit" atat de mult demo-ul la God of War 3. Share ppl, don't keep it for yourself...

7. #587 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Am jucat demoul si pot spune ca e foarte bun. Nu stiu ce aduce nou ( n-am jucat GoW 1&2), dar nu asta conteaza cel mai mult. Exista cateva probleme framerate, dar este posibil ca in jocul final sa nu mai fie prezente. Grafica este incredibila, foarte mult detaliu. Totusi nu cred ca va depasi Uncharted 2.
    Abia astept sa pun mana pe GoW Collectio si GOW 3

8. #588 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Deci am fost in priza c�teva zile pana am reuşit sa joc demo-ul. L-am luat prin shareing deci care aveţi codul puteţi sa mai faceţi �ncă 4 oameni fericiti pe l�ngă voi.
    Ok, acum ca am scris prima fraza sa continui cu părerea mea despre joc: l-am instalat fooaarte nerabdator si i-am dat drumul, nu mai zic ca stateam la 1 metru de LCD-ul de 66cm ca sa nu pierd nimic. Mai �nt�i lesin �mi revin lesin si apoi �mi revin iar.
    O sa mă opresc aici pt ca nu am putere sa va descriu cum e jocul, e IMPECABIL-PERFECT-EXTRAORDINAR-SUPERB-DUMNEZEIESC. Voi ati văzut ce grafica are? Lesini nu alta. Se apropie foarte mult de real, adică prinzi un undead din ăla si cand �l rupi in 2 cade s�nge peste tine si Kratos se pateaza cu el. Apropo de s�nge, at�ta nu am văzut �ntre-un joc in viaţa mea. Cred ca va avea minim interdictie 16 ani Serios, nu stiu ce sa mai zic. E imbatabil. Acuma datorită lui sunt hotăr�t sa cumpăr un LCD de 1 metru astfel ca pe c�nd apare jocul sa-l pot savura la intensitate maxima. Merita cu v�rf indesat. Va recomand din inima jocul asta.

9. #589 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Cum faci sa share-uiesti demo-ul ?

10. #590 SP
    Member MisterJuice's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Cum faci sa share-uiesti demo-ul ?
    Dai persoanei respective contul tau de psn (mail si pass) . Acesta se logheaza, da la account management - transaction management - download list - il downloadeaza apoi iese !

11. #591 SP
    Member Cata25's Avatar
    Mai are cineva sloturi libere să-mi dea și mie demo-ul?

12. #592 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    daca cineva de la care ai mai luat jocuri prin psn..ti-a dat contul userul si parola...l-a downloadat il poti lua si tu
    este cineva dispus sa imi imprumute si mie contul pentru 1 zi sa joc demo-ul?
    mersi

13. #593 SP
    Member rokococo's Avatar
    salut baieti ma poate ajuta si pe mine cineva cu "un cont de imprumut" va rog frumos? raman recunoscator si dator ever & forever

14. #594 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    cred ca ar trebui sa scrieti pe aria de "bazar" cu codurile, ca deja se umple de nimicuri pe aici, ca la piata.

15. #595 SP
    Eu chiar v-as ajuta dar n-am primit cod ci share. Si by the way i feel for you guys.

16. #596 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    mark`` - Eu zic sa te linistesti. Nu este un joc atat de inovator incat sa schimbe fata jocurile video pentru o eternitate. Este un Third-Person Action, Single-Player based, liniar, Ghore, cu foarte mult sange. And, that's it. Ca oricare alt joc, il termini, iei platina, pe urma moare pe raft. De unde atata exces de serotonina din partea ta?

17. #597 SP
    1 la mana pt ca este părerea mea, si 2 la mana pt ca e singurul motiv pt care mai ţin consola asta. Acu 1 an am jucat prima data pe ps2 gow1 si 2 si m-au marcat profund. Voi nu ati jucat ceva si sa ramaneti cu gura cascata? Uite de ex am jucat demo de uncharted 2 pe multiplayer, �mi place e foarte tare si acel joc dar pur si simplu nu am rămas masca cum s-a �nt�mplat la jocul asta. Cel mai rău m-a dat grafica pe spate. Gameplay-ul nu mai zic, e unic deocamdată deşi trebuie sa recunosc ca sunt curios si de Dante's Inferno, pt ca se vrea acelaşi tip de joc.

18. #598 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Quote Originally Posted by eXist View Post
    mark`` - Eu zic sa te linistesti. Nu este un joc atat de inovator incat sa schimbe fata jocurile video pentru o eternitate. Este un Third-Person Action, Single-Player based, liniar, Ghore, cu foarte mult sange. And, that's it. Ca oricare alt joc, il termini, iei platina, pe urma moare pe raft. De unde atata exces de serotonina din partea ta?
    Tu vorbesti acolo despre acele jocurile, cum eu le numesc ''jocuri de sezon'' gen Prototype,Batman,infamous care le joci, zici ''wow, ce tare e'' dar dupa o luna iti amintesti vag de ele si il ai in minte ''aa, ala a fost un joc misto'' pe cand cu God of War este altceva, un joc la superlativ, probabil o legenda.Nu cred ca exista cineva care e iubitor al genului action-adventure, sa fi terminat GoW si sa nu ii ramana intiparit in minte, nu cred, refuz sa cred.

Nici acum nu imi iese din minte vocea lui Kratos care e interpetata superb cu aceea poveste extraordinara, gameplayul aproape perfect si cu unele din cele mai tari batalii si executii ale bosilor.

19. #599 SP
    Senior Member eXist's Avatar
    Deci dupa ce apare GOW3, sa ne asteptam ca o sa iti arunci consola ? lol ...

Yes, it's great... But, not that great.

you play for the graphics, i play for the fun

20. #600 SP
    Teo
    Senior Member Teo's Avatar
    Vai, cred ca grafica e ultimu lucru care o sa imi pese cand o sa joc GOW3.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 30 of 106 FirstFirst ... 20 28 29 30 31 32 40 80 ... LastLast