Asa, si? Nu ne putem da cu parerea asupra acestei variantei? Trebuie sa o asteptam pe cea finala ca sa spunem daca ne place sau nu?
Asa, si? Nu ne putem da cu parerea asupra acestei variantei? Trebuie sa o asteptam pe cea finala ca sa spunem daca ne place sau nu?
Demo-ul care vine cu God of War colection, este acelasi ca si cel pe care l-am primit deja? Daca da, in momentul in care voi primi codul pt. download (am precomanda la GoW colection), am sa creez un cont nou sa-i dau redeem pt cei care nu au apuct sa-l joace.
God of War Collection, District 9 si codurile de pe email - acelasi demo adica God of War III E3 2009 Demo.
Mda. Ma gandeam ca din moment ce americanii sunt indrumati sa cumpere ceva ca sa primeasca demo, ma asteptam sa fie un demo mai special decat cel pe care l-au primit europenii fara sa cumpere ceva anume![]()
Am facut rost de un cod pentru demo de pe Amazon de la pre-order si am creat un cont separat unde i-am dat redeem pentru a putea fi jucat de toata lumea.
Cei care vor sa il downloadeze au mai jos datele contului (click on spoiler):
De asemenea, o sa fac apel la bunul vostru simt si o sa va rog sa nu modificati aceste date pentru a avea toti acces la demo.
Enjoy!
Frumos gest, mulţumiri speciale din partea mea
:applause: @ReNeGaDe124![]()
Dupa ce ati dat sa downloadati demo-ul puteti iesi de pe contul cu demo-ul si sa intrati pe contul vostru pentru ca demo-ul este downloadat in background. Nu trebuie sa ramaneti logati pe contul pe care vi l-am dat eu.
E ceva natural si normal, asa ceva trebuie sa faca oricare dintre noi. Imi pare rau ca nu avusesem si eu un cod ca il punem si eu (am luat doar prin share). Daca eu ma bucur de ceva de ce sa n-o faca si altii? Din cate stiu in strainatati (america mai ales) exista bunul asta simt, la noi mai trebuie cultivat...
ReNeGaDe124 ms mult , am vazut pe email ca si eu am un astfel de cod pentru activare trimis de playstation , daca cineva doreste sa creieze un cont pentru noi toti sa-mi dea pm si voi oferi codul.
Bookmarks