Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 83 of 106 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 ... LastLast
Results 1,641 to 1,660 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1641 SP
    Member lilmonkey's Avatar
    Quote Originally Posted by superman90 View Post
    Minigame-ul guitar hero mi s-a parut pus fix de-aiurea, mai ales spre final unde devenea ceva mai incurcat. Sunt zeul razboiului!! si voi canta ceva la un instrument gigantic!!!!

Nu am pus "spoiler" pentru ca apare si in review-uri faza.
    eu de-abia am inceput jocul si nu m-am uitat la nici un review, deci ai fi putut sa pui spoiler....

2. #1642 SP
    Senior Member AndRewqp's Avatar
    sustin ce a zis @lilmonkey. eu nu mai citesc de mult review-uri tocmai pentru a fi surprins de joc.

on: damn chiar trebuie sa-mi cumpar gow collection. nu are niciun farmec daca nu stiu povestea. timp sa am...

3. #1643 SP
    Senior Member zinodaur's Avatar
    Quote Originally Posted by drik View Post
    Music game-ul a fost aproape cretin dar si restul puzzle-urilor au fost neinspirate... Nimic challenging, toate au fost extrem de usoare... Nu m-am oprit niciodata sa zic un "hmmm" sau "that was tricky"... Nici macar cand te ameninta Hera cu faptul ca e puzzle-ul ei extrem de greu nu a fost cine stie ce. Ideea a fost buna totusi. La fel si platformingul, nimic ce m-ar fi facut sa trebuiasca sa incerc iar.

Dintre cei trei stalpi pe care s-a bazat seria dintotdeauna, doar Combat-ul pare cu adevarat evoluat...
    drik, why fix it if it ain't broke ?

4. #1644 SP
    Banned Xmen88tl's Avatar
    Intrebare:Care din cele 3 parti din seria God of War va placut cel mai mult,argumentati si de ce.Mie personal God of War 1 mi se pare cel mai reusit pentru ca e originalul(primul din serie) si te surprinde cel mai mult spre deosebire de celelalte 2 in care sti oarecum ceva despre serie si din acest motiv te surprind cel mai mult.Sper sa nu mai fiu iar bannat 2 zile de catre "PRIETENUL" GreyhounD pentru postul acesta,cred ca are ceva personal cu mine desii nu ne cunoastem.Sper ca de data asta sa dea dovada de maturitate si sa fie intelegator si sa nu-mi stearga postul daca se supara.L-as ruga sa asculte de cateva ori melodia de la Parazitii - Jos Cenzura sper sa-i placa.

5. #1645 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Quote Originally Posted by Xmen88tl View Post
    Intrebare:Care din cele 3 parti din seria God of War va placut cel mai mult,argumentati si de ce.Mie personal God of War 1 mi se pare cel mai reusit pentru ca e originalul(primul din serie) si te surprinde cel mai mult spre deosebire de celelalte 2 in care sti oarecum ceva despre serie si din acest motiv te surprind cel mai mult.Sper sa nu mai fiu iar bannat 2 zile de catre "PRIETENUL" GreyhounD pentru postul acesta,cred ca are ceva personal cu mine desii nu ne cunoastem.Sper ca de data asta sa dea dovada de maturitate si sa fie intelegator si sa nu-mi stearga postul daca se supara.L-as ruga sa asculte de cateva ori melodia de la Parazitii - Jos Cenzura sper sa-i placa.
    "Prietene" (ma adresez tot asa, ca vad ca ne cunoastem si suntem prieteni), cand vei invata si vei avea bunul simt sa folosesti butonul de spoiler atunci cand spui finalul unui joc, pe care inca nu au apucat multi sa-l termine, vei avea simpatia mea.

6. #1646 SP
    Doar doua zile ti-a dat ban ? A fost prea bland, parerea mea.

Dar ca sa-ti raspund la intrebare ( mai cu sila, totusi ): God of War 3. Pentru ca e cel mai epic.

7. #1647 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Spre deosebire de primele doua, care au fost mai lirice ? Joking .

Mi-a placut 2 mai mult decat 1 (poveste mai buna), pe 3 inca nu l-am terminat.

8. #1648 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    drik, why fix it if it ain't broke ?
    Stai asa ca nu inteleg... Tu mi-ai citit postul sau dai raspunsuri aleatorii?

Ideea era ca seria merge pe 3 stalpi: combat, puzzle, platform. In timp ce combat e mai bun in 3, puzzle si platforming sunt mai proaste. Puzzles elementare si foarte neinteresante si platforming plat si sub nivelul primelor 2.

Why fix what now?

9. #1649 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    Finished it!!!...*yaawwnn* Somn,dupa challenges.

@AndRewqp Stiu ca peste tot se zicea ca se explica destul de detaliat in GoW3 despre ce s-a intamplat in primele 2,dar eu nu am vazut nicaieri detalii peste detalii decat cele esentiale.Asa ca mai bine joci si primele 2,nu cred ca o sa-ti ia mult.Mie GoW1 mi-a luat,la primul run,9-10 ore.GoW2 tot cam la fel,iar GoW3 12'ish.

10. #1650 SP
    Doamne. Cea mai grea parte din tot jocul nu e nici macar un boss.

E un cerberus in flacari.

11. #1651 SP
    Care scuipa hell-hounds si spawneaza langa el 2 sau 3 satiri lol.

12. #1652 SP
    Ala e.

Deci am incercat de cel putin 10 ori si tot nu l-am batut.

13. #1653 SP
    Member al3xultimate's Avatar
    Parerea mea este ca GoW 3 e identic cu cel de pe psp doar ca are alt decor si bossi.Cei care au jucat varianta pe psp o sa le fie usor sa termine jocul pe God Mode

14. #1654 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Quote Originally Posted by Luigi View Post
    Doamne. Cea mai grea parte din tot jocul nu e nici macar un boss.

E un cerberus in flacari.

Imediat ajung si eu acolo pe Titan mode.
    Prima oara cand l-am terminat pe Normal mi s-a parut FOARTE greu. Sa vezi acum...

15. #1655 SP
    Senior Member erik95's Avatar
    Primul a fost cel mai greu, mai ales pe partea de platforming ( Challenge of Hades si Path of Hades mi s-au parut foarte grele). Al doilea a venit cu o poveste mai buna, dar a fost ceva mai simplu, atat pe partea de puzzles, cat si pe partea de platforming. GOW 3 e chiar usor, n-am prea avut probleme la puzzles si nu cred ca am murit in momentele de platforming. Combat-ul nu mi se pare cu nimic mai bun decat in primele, cei drept are in continuare un feeling demential si e cel mai bun joc de gen. In concluzie, un joc foarte bun, dar care sufera de simplificare excesiva, nu ca ar fi singurul joc recent care sufera de aceasta "boala". Cel mai bun din serie... cred ca GOW 2, are poveste mai buna decat primul si e mai lung, in acelasi timp e mai greu decat partea a 3a.

16. #1656 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Exact acum l'am terminat.Finalul cam plicticos si lung.Oricum,frumos jocul.

17. #1657 SP
    O sa ajung sa sparg dracu controlleru' din cauza la partea asta imbecila.

18. #1658 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Imediat ajung si eu acolo pe Titan mode.
    Prima oara cand l-am terminat pe Normal mi s-a parut FOARTE greu. Sa vezi acum...

Nu e chiar asa greu daca folosesti strategia care trebuie. Problema e zic eu ca nu e intuitiv. Am tot incercat sa-l omor prinzand cainii pe care ii scuipa si sa le trag un sut spre el, dar merge foarte greu asa.

In fine, scoateti la bataie Cestus (cea mai buna arma dupa parerea mea) si cand scuipa caini duceti-va aproape si dati in el fara mila. Cand se opreste din scuipat, feriti-va cand incearca sa muste si repetati.
    Cu un singur satyr nu o sa fie mare problema, cand apare al doilea folositi ce magie aveti/rage ca sa-l omorati cat mai repede.

Cestus arunca inamicii inapoi asa ca nu o aveti nici o problema cu cainii/ 1 satyr cand dati in Cerberus. Cu blades of the exile si cu... uit cum ii zice la a 4-a arma mi-a scos si mie peri albi.

19. #1659 SP
    Strategia cea mai buna la satiri,din cate mi-am dat eu seama,e sa apesi L1+O si dupa un heavy attack -> repeat.Mai un block ceva cand face pe'al dracu si ar trebui sa treci perfect .

20. #1660 SP
    Member toto's Avatar
    am si eu o intrebare despre GOD OF WAR 3 , poate ma puteti ajuta , ...e vre-o diferenta intre zone , 1 , 2 sau 3 , au ceva continut in plus una fatan de alta , sau mai rau ceva cenzura? , intreb ptr ca am gasit unul din zona 3 si sa stiu cum sa procedez , ....si inca ceva cel din zona 3 e vorbit in engleza ?....multumesc mult .

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 83 of 106 FirstFirst ... 33 73 81 82 83 84 85 93 ... LastLast