Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 106 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 ... LastLast
Results 1,401 to 1,420 of 2120

Thread: God of War 3

1. #1401 SP
    Junior Member IuLy's Avatar
    vroiam sa aflu cat de cat sfarsitul ; in caz ca n-am bani sa i-au jocul sa am macar habar cum se termina, dar indiferent daca stiu deja..odata si odata tot o sa-l joc si o sa-l termin

2. #1402 SP
    Member Theodor01's Avatar
    Deci pana la urma care e faza cu epilogul?E taiat sau nu?

3. #1403 SP
    Banned Kratos God's Avatar

4. #1404 SP
    Senior Member SublimingSun's Avatar
    Puneti, fratilor, spoiler tags, e chiar atat de greu?! Nu vreau sa aflu despre epilogul taiat de pe forum, wtf, incerc sa nu citesc site-uri cu spoiler-e si citesc din greseala reply-uri aici...

5. #1405 SP
    Senior Member Daniel's Avatar
    Pentru cei care nu stiu ..... Are @kaingosu pe stoc God OF War 3 - 200 lei , vreo 10 buc. Varianta Usa

Bafta !!!

6. #1406 SP
    Member slabunator's Avatar
    Daca poate cineva sa-mi explice cate ceva din primele 2h din joc, eram cuun prieten si n-am prins foarte bine ce s-a intamplat in cut-scenes

7. #1407 SP
    Junior Member Sese's Avatar
    Quote Originally Posted by mereud View Post
    Pentru cei care nu stiu ..... Are @kaingosu pe stoc God OF War 3 - 200 lei , vreo 10 buc. Varianta Usa

Bafta !!!

Astept varianta europeana cik aia este mai ieftina

8. #1408 SP
    Senior Member tray's Avatar
    Quote Originally Posted by Sese View Post
    Astept varianta europeana cik aia este mai ieftina
    am luat eu de la el acum cu 195 ,daca si pt 5 lei in minus cat va fi cea europeana mai conteaza la god of war 3 ,e clar

9. #1409 SP
    esbhrwvnjfkajhd SeikQ's Avatar
    Quote Originally Posted by jack View Post
    Daca poate cineva sa-mi explice cate ceva din primele 2h din joc, eram cuun prieten si n-am prins foarte bine ce s-a intamplat in cut-scenes

10. #1410 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    M-am hotarat sa cumpar si eu GoW3, ma intereseaza sa-l iau din Romania, ca sa ajunga mai repede. Ce recomandari de magazine/selleri seriosi aveti? Am vazut ca la gameshop.ro s-a epuizat stocul.

11. #1411 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by tray View Post
    am luat eu de la el acum cu 195 ,daca si pt 5 lei in minus cat va fi cea europeana mai conteaza la god of war 3 ,e clar
    Ce anume este clar? Unii dau 300 de ron, altii nu isi permit si dramuiesc fiecare ron. Termina cu ironiile ieftine, ca nu este prima oara. Important este ca toti il cumpara si se bucura de acest joc extraordinar.

12. #1412 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Quote Originally Posted by IuLy View Post
    how is the end? cum se termina? care si cum moare?
    Kratos kills everybody, the end.

Nu am jucat jocul inca, dar le ce se vede prin trailere, nu are cum sa nu fi omorat absolut tot

13. #1413 SP
    Junior Member Zuluf's Avatar
    Cam asta �ncearcă să zică şi ăia de la PennyArcade

---------- Post added 20-03-2010 at 03:55 PM ----------

Quote Originally Posted by superman90 View Post
    M-am hotarat sa cumpar si eu GoW3, ma intereseaza sa-l iau din Romania, ca sa ajunga mai repede. Ce recomandari de magazine/selleri seriosi aveti? Am vazut ca la gameshop.ro s-a epuizat stocul.
    De la Alex: JOCURI PS3 & ACCESORII PS3. Garantez (cred că de altfel jumătate din site garantează) spontaneitate.

14. #1414 SP
    Junior Member adistnsc's Avatar
    Are cineva idee daca aduce cineva Ultimate Edition , ca am impresia ca sansele sunt destul de mici sa pot procura asa ceva...

15. #1415 SP
    Member andreivladp's Avatar
    off: puneti si voi spoiler alert god damn it...
    on: pt. cei care au jucat ceva din el, pe ce dificultate recomandati sa-l incep ?

16. #1416 SP
    Junior Member Zuluf's Avatar
    Quote Originally Posted by andreivladp View Post
    pe ce dificultate recomandati sa-l incep ?
    Titan pentru experienţa totală (va fi mai greu şi probabil o să-ţi ia două-trei zile să-l termini, dar sentimentul de recompensă după fiecare bossfight e extraordinar).

Vizavi de spoilerul de mai sus, nu e pe bune spoiler fiindcă autorul, idiot fiind, n-a �nţeles nimic. Sigur, factual a descris tot ce se �nt�mplă dar nu din motivele menţionate şi e mai mult de at�t. Still, baleete it pl0x.

17. #1417 SP
    Senior Member BoDoPSX's Avatar
    Quote Originally Posted by adistnsc View Post
    Are cineva idee daca aduce cineva Ultimate Edition , ca am impresia ca sansele sunt destul de mici sa pot procura asa ceva...
    singurul la un pret rezon a fost sa gasesc la 790 lei pt bucuresti (zona 1)

hope it helps

18. #1418 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    Quote Originally Posted by Xmen88tl View Post
    la capitolul grafica este cel mai bun joc video de pana acum.(chiar peste Uncharted 2 si Crysis).
    ce zici tu acolo vecine? aberezi maxim.. tu nu ai jucat gow3. de unde stiu? pentru ca daca il jucai stiai despre ce vorbesti.. tu probabil te-ai uitat pe youtube si ai vazut despre ce e vorba, si vii aici si provoci flame si postezi spoilere. ai report.

19. #1419 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Bad post. Am aflat.

20. #1420 SP
    Banned Kratos God's Avatar
    Quote Originally Posted by SeikQ View Post

gresesti,defapt

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 71 of 106 FirstFirst ... 21 61 69 70 71 72 73 81 ... LastLast