vroiam sa aflu cat de cat sfarsitul ; in caz ca n-am bani sa i-au jocul sa am macar habar cum se termina, dar indiferent daca stiu deja..odata si odata tot o sa-l joc si o sa-l termin
vroiam sa aflu cat de cat sfarsitul ; in caz ca n-am bani sa i-au jocul sa am macar habar cum se termina, dar indiferent daca stiu deja..odata si odata tot o sa-l joc si o sa-l termin
Epilogul God of War 3 “taiat”. Posibil sa vina prin DLC | theGameCAST - Playstation 3 - Xbox 360 - PC - Gaming News
Daca va fi lansat, epilogul pentru God of War III va fi gratuit | theGameCAST - Playstation 3 - Xbox 360 - PC - Gaming News
poate ca are o legatura cu acel God of War: Spartans Stand Tall care credeam ca va fi un sequel,ori un expasion,dar cel mai probabil va fi epilogul taiat
Puneti, fratilor, spoiler tags, e chiar atat de greu?! Nu vreau sa aflu despre epilogul taiat de pe forum, wtf, incerc sa nu citesc site-uri cu spoiler-e si citesc din greseala reply-uri aici...
Pentru cei care nu stiu ..... Are @kaingosu pe stoc God OF War 3 - 200 lei , vreo 10 buc. Varianta Usa![]()
Bafta !!!![]()
Daca poate cineva sa-mi explice cate ceva din primele 2h din joc, eram cuun prieten si n-am prins foarte bine ce s-a intamplat in cut-scenes
M-am hotarat sa cumpar si eu GoW3, ma intereseaza sa-l iau din Romania, ca sa ajunga mai repede. Ce recomandari de magazine/selleri seriosi aveti? Am vazut ca la gameshop.ro s-a epuizat stocul.
Cam asta �ncearcă să zică şi ăia de la PennyArcade
---------- Post added 20-03-2010 at 03:55 PM ----------
De la Alex: JOCURI PS3 & ACCESORII PS3. Garantez (cred că de altfel jumătate din site garantează) spontaneitate.
Are cineva idee daca aduce cineva Ultimate Edition , ca am impresia ca sansele sunt destul de mici sa pot procura asa ceva...
off: puneti si voi spoiler alertgod damn it...
on: pt. cei care au jucat ceva din el, pe ce dificultate recomandati sa-l incep ?
Titan pentru experienţa totală (va fi mai greu şi probabil o să-ţi ia două-trei zile să-l termini, dar sentimentul de recompensă după fiecare bossfight e extraordinar).
Vizavi de spoilerul de mai sus, nu e pe bune spoiler fiindcă autorul, idiot fiind, n-a �nţeles nimic. Sigur, factual a descris tot ce se �nt�mplă dar nu din motivele menţionate şi e mai mult de at�t. Still, baleete it pl0x.
Bookmarks