Jucati cu grijeGod of War Smites Human Hand (X-Ray) - god of war III - Gizmodo
Jucati cu grijeGod of War Smites Human Hand (X-Ray) - god of war III - Gizmodo
Prietene masoara-ti cuvintele ca deocamdata n-am fost la c..e impreuna. Ce raspuns doreai tu sa primesti la o intrebare atat de aberanta si anume daca apare God of War 3 pe PSN la cateva zile de la lansarea oficiala? Pentru numele lui Dumnezeu!
ON topic: pentru cei care nu l-ati inceput inca va rog sa nu va luati dupa parerile avizate care atesta ca jocul este scurt! Deocamdata am 13h 18min si Kratos a avut replica: "we have a long journey ahead of us"(asta neluand in considerare orele petrecute cu "retry". Intr-adevar, joc pe titan mode(hard), am murit de 100 de ori dar stati linistiti: este o aventura epica si dupa standardele din ziua de azi eu cred ca nu este un joc scurt deloc.
Il cumpar si eu de pe psn, mersi de pont Rasko. Am sa fac si sharing la el asa ca daca cineva il vrea gratis sa ma anunte.
Iti dau Diner Dash si GT5 Prologue pe el, facem schimb de conturi in seara asta, ok? Sa ne intelegem, dai toata trilogia, nu dai teapa numai cu III, ok? Merci!
Ok guys, I think he got the drill. lol
Anyway, Kronos: cel mai mare lucru din istoria jocurilor. Yes or Yes ?
Do not even think of teh spoillll, saptamana viitoare imi vine jocul, m-o apucat si pe mine acum frica de spoilere![]()
Stai linistit, n-o sa fiu asa de nesimtit ca altii care au spus finalul jocului. Nici nu am jocul. lol
... inca![]()
Oricum, sper ca ati inteles din articolul ala cu degetele rupte: daca jucati GoW3 si cumva cadeti cu genunchiul pe degete, Stop, Drop & Roll!![]()
prietene.. daca tu esti noob si nu esti in stare sa termini jocul repede.. e problema ta.. insa eu l-am terminat deja pe normal a durat maxim 6 ore.. si pe titan am maxim 8 ore.. mai am doar ultima batalie.. sa zic doar 20-30 min.. si gata.. asa ca vezi-ti de treaba..
iti garantez ca cei care l-au terminat deja.. si l-au incercat pe titan sunt de acord cu mine..
rulzmaker , tu esti baeatul ala dejtept care pe alte forumuri spunea ca TOATE jocurile de pe PC sunt praf ?
On: Cati bossi respectiv mini-bossi intalnesc pe parcursul jocului ?
pfoai de capul meu ce funny ai fost.. nu-mi vine sa cred.. stai calm ca nu vorbesc din povesti cum faci tu.. iti recomand sa il joci si dupa aia mai vorbim..
nu jocurile.. ci utilizatorii jocurilor de pc in marea lor majoritate sunt praf si pulbere.. si iti garantez ca cine ma stie.. stie ce-mi poate capul si mai ales despre ce vorbesc.. ii poti intreba pe Sebah (vechiul redactor level..) sau Marius Ghinea..
ps: nu-s baeat.. sunt destul de "mare"
ti-as spune, insa ar insemna spoiler din pacate..
ai facut tu un sondaj reprezentativ in legatura cu jucatorii pe pc?
sau doar iti place sa arunci cu vorbe aiurea?
catalogari idioate, de parca pc-ul sau consola te face mai desptept. dupa cum se vede coeficientul de inteligenta nu prea se distribuie uniform.
nu domnule.. bineinteles ca nu.. ma refeream doar la un "grup" anume care din pacate e majoritar... am postat pe forumul level despre ce era vorba, acum ceva vreme.. si am si argumentat acolo de ce..
ps: imi pare rau ca recurgi la coeficientul de inteligenta, neaflandu-te in cunostinta de cauza. sincer, aveam pretentii de la tine, dar se pare ca le-am avut degeaba..
@ at rulzmaker. Initial, am crezut ca esti un puber, care se plictiseste si foloseste cuvinte gen "noob", dar se pare ca ai virsta legala sa consumi alcool. Tu esti genul de om care defineste, in mod evident, concepte precum: rasism, xenofob, sexism etc. De ce nu l-ai adaugat si pe tatal tau in lista aceea de nume?! Poate asa, aveai mai multa gravitate. Daca nu ti-ai dat seama, cind SirAndrew a intrebat - "ai facut tu un sondaj reprezentativ in legatura cu jucatorii pe pc?" - era ironic. . Poate ti se pare ciudat, dar exista o diferenta intre pareri si opinii. Te sfatuiesc sa arunci o privire la regulamentul acestui forum.
nu-mi spune de regulamentul acestui forum, pentru ca-l cunosc destul de bine.. ar trebui luat in seama de multi dintre useri, care-l ignora din pacate.. si stai calm ca nu-s rasist sau xenofob.. si cu atat mai mult nici sexist (nici nu vad legatura).. am zis 2 nume, ale unor oameni care intr-adevar ma cunosc, si il cunosc si pe sirandrew, si il pot lamuri cu anumite lucruri.. nu-mi explica tu mie ce postez, ca stiu foarte bine. daca nu te priveste acest topic, poti sa-ti vezi de treaba.. nu sa te bagi in seama aiurea, cum fac foarte multi, din pacate, pe acest forum. cati dintre voi vorbesc defapt despre joc? cati dintre voi il au? si mai ales.. cati l-au terminat? prea putini din pacate.. noroc ca raman posturile astea offtopic..
ps: eu l-am terminat pe normal in 6.. maxim 6 ore jumate..
GOW 1 lam terminat in 4 ore jumate fara sa stau sa ma bat cu toti, daca GOW3 lai terminat in 6 ore jumatate asta inseamna ca e foarte lung in comparatie cu GOW1,2![]()
eu propun sa se faca sectiune pentru n00bz si sa fie rasko moderator...mi-as face bookmark
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bookmarks