Ce ma enerveaza Hercule. El e usor, da' problema e ca vin toti ratatii aia mici si ma distrag. lol
Luigi te-ar fi ajutat postul meu daca .. spoiler.. so .. nvm
vei vedea cand vei ajunge la momentul respectiv la care ma refeream eu..
Tocmai ce l-am terminat si eu... usor dezamagit de final.
Prea lung si prea sentimental... Se putea mult mai bine.
L-am terminat ieri. Total, 10 ore aproape de jucat pe normal. Finalul m-a dezamagit usor. Jocul este o capodopera de gen si isi merita toate laudele.
Dupa mine merita nota 10 grafica, 10 gameplay
Referinta portal? Vrei sa zici ca sunt niste portale pe acolo, asa putem zice ca sunt trimiteri la Prince of Persia, Guitar Hero etc. daca luam fiecare element in parte si ne gandim unde a mai aparut.
Sunt destul de sigur ca face referire la Portal, mai ales fiindca sunt albastre si portocalii.
... si da, partea unde a fost gen GH a fost awesome. lol
---------- Post added 27-03-2010 at 03:03 PM ----------
God of War: Unearthing The Legend e DLC-ul ce se gaseste acum pe PSN. Vroiam sa intreb daca acest dlc e doar un documentar, film, sau e un add-on la joc?
Minigame-ul guitar hero mi s-a parut pus fix de-aiurea, mai ales spre final unde devenea ceva mai incurcat. Sunt zeul razboiului!! si voi canta ceva la un instrument gigantic!!!!
Nu am pus "spoiler" pentru ca apare si in review-uri faza.
Music game-ul a fost aproape cretin dar si restul puzzle-urilor au fost neinspirate... Nimic challenging, toate au fost extrem de usoare... Nu m-am oprit niciodata sa zic un "hmmm" sau "that was tricky"... Nici macar cand te ameninta Hera cu faptul ca e puzzle-ul ei extrem de greu nu a fost cine stie ce. Ideea a fost buna totusi. La fel si platformingul, nimic ce m-ar fi facut sa trebuiasca sa incerc iar.
Dintre cei trei stalpi pe care s-a bazat seria dintotdeauna, doar Combat-ul pare cu adevarat evoluat...
Bookmarks