Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 32 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 625

Thread: Heavy Rain: The Origami Killer

1. #241 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Nu am vazut. Tot ce am vazut e cum toti se chinuiau cu un amarat de cont...
    Acum vad si postul de pe Kotaku. Din cate am inteles GameStop a dat celor care au facut precomanda detalii despre cum se rezolva cazul... asa ca nici aia de la Kotaku nu l-au rezolvat ei..

2. #242 SP
    Member drik's Avatar
    "Amaratul de cont" a facut de cineva care a vrut sa scuteasca lumea tocmai de procesul de inregistrare pe site si apoi clickuire... spun kotaku pentru ca forma si asezarea cu bullets pare direct tradusa de acolo... Eu ar trebui sa stiu, am copiat de acolo acum 4 pagini...

Te rog.

3. #243 SP
    Senior Member GS0Ls's Avatar
    Mi-a luat 3 minute sa fac totul, chiar atat de greu ?

4. #244 SP
    Junior Member Wintzy's Avatar
    Tocmai am trecut si eu prin el acum. Parerea este in general una foarte buna, mai ales luand in considerare faptul ca e un progres destul de mare pentru genul Adventure. Atmosfera e una destul de apasatoare si reuseste destul de bine sa te si captiveze. Intr-adevar, poate mult mai mult ca Uncharted 2, Heavy Rain se apropie de notiunea "film interactiv", dar nu neaparat sacrificand gameplay-ul. Nu mi se pare deloc ca fiind un simplu button mashing, toate actiunile pe care le intreprinzi printr-un anumit control se simt asa cum trebuie, si iti dau senzatia ca tu ai face de fapt ce face personajul tau, (vezi de exemplu scena din demo in care agiti si iei o doza de spray ptr astm) bineinteles in masura in care ai la dispozitie doar controllerul oricum producatorii au dat atentie la detalii. Pacat ca nu este la fel de intuitiv si controlul personajului, era mai bine daca nu se complicau cu R2 ptr mers.

5. #245 SP
    Senior Member andreicristian9's Avatar
    O sa-l joc si eu sa vad cum este,bc2 demo got me hard.R2 pentru mers nu cred ca e ceva asa de iesit din comun avand in vedere genul jocului.Cine a jucat Fahrenheit sa-si aduca aminte cate butoane trebuia sa apesi in QTE,poate aici ai nevoie si de L si R in acelasi timp,who knows.Anyway,mersi pentru cont .

6. #246 SP
    Junior Member ftghe's Avatar
    Thanks ReNeGaDe124 pt. demo, abia astept sa apara jocul.

7. #247 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Quote Originally Posted by GS0Ls View Post
    Mi-a luat 3 minute sa fac totul, chiar atat de greu ?
    Nu e greu deloc... daca ti se incarca site-ul respectiv. Ieri pe la pranz era blocat din cauza numarului foarte mare de accesari, abia spre seara si-a revenit. Asa ca acel cont a fost util nu doar pentru cei lenesi.

8. #248 SP
    Senior Member Dj Mo's Avatar
    Pai daca nu se incarca site-ul, cum foloseai contul?

9. #249 SP
    Junior Member Dynamix's Avatar
    Ce legatura are contul PSN facut de ReNeGaDe cu acel site?

10. #250 SP
    Senior Member Nash's Avatar

11. #251 SP
    Member Painkiller's Avatar
    cati fanboy xbox pot fi la comments. lol

12. #252 SP
    Hyp
    -= Nemuritor si rece =- Hyp's Avatar
    deci...mersi renegade
    am luat azi demo..am zis..hai sa vedem ce e de el....pot sa zic ca am ramas cu un wow mare pana in ultimul moment...
    pentru gameplay...pentru story-ul care inca imi este neclar [si logic] si pentru grafica...si pentru sunet...atmosfera...totul e superb [mi-a lasat un pic de gust de flower...de linger in shadows...+ uncharted ? ..nu gresesc...nu poti sa il compari cu ceva]
    singura chestie in demo ce m-a deranjat un pic...sunetul ...boxele[logitech z5500] au luat profilul dts dar vocile erau cam pe mute fata de ambianta [chestie care se poate rezolva dand mai incet din joc la sunetul ambiental si dat mai tare din boxe]
    deci...cred ca s-a mai scris pe aici..dar...cand unde care cum apare? IL VREAU

13. #253 SP
    Member Asghaar's Avatar
    E greu sa tragi o concluzie datorita faptului ca pt astfel de jocuri povestea este foarte importanta(ea da farmec gameplay-ului,ofera un scop actiunilor tale). E destul de clar ca acesta sa vrut a fi doar un demo tehnic pt joc/gameplay.Am observat de cateva ori niste timpi "mai lenesi" de incarcare pt unele texturi(oricum nu pare nimic grav)+ochi unor caractere sunt lipsiti expresivitate(iti da un sentiment ciudat cand ii privesti-par morti,nu ma asteptam la un realism mare dar totusi e ciudat).Controlul caracterului este interesant ales,ma refer la R2 pt mers(partea buna e ca te obisnuiesti repede).Deasemenea vad sa devina frustrant pe viitor sa "nimeresti" pozitia ca sa iti apara iconita pt unele interactiuni.Pt cei care vor sa economisesca 50$ --> poti ai tot dialogul cu femeia de companie vorbind direct fara sa faci interactia cu bani si ea nici nu observa ca nu si-a primit bani.

14. #254 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Free pu$$y? don't think so. You'll pay, eventually...

15. #255 SP
    Junior Member Mitzage's Avatar
    Doar mie nu imi apare in lista Heavy Rain Demo? Am procedat cum a zis Renegade, am creat contul respectiv , am pus adresa si parola dar cand intru in Store nu gasesc Demo-ul. Ma poate lamuri cineva va rog?

---------- Post added 07-02-2010 at 09:59 AM ----------

Nevermind, am reusit. Scuze pt double post. Thanx again Renegade.

16. #256 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Am jucat si eu demo-ul de doua ori. La animatii puteau sa imbunatateasca ceva dar merge si asa. In rest numai de bine.
    Retrag ce am spus despre grafica. Arata foarte bine iar atmosfera in joc este senzationala. Un super joc

17. #257 SP
    Member Asghaar's Avatar
    Quote Originally Posted by Mitzage View Post
    Doar mie nu imi apare in lista Heavy Rain Demo? Am procedat cum a zis Renegade, am creat contul respectiv , am pus adresa si parola dar cand intru in Store nu gasesc Demo-ul. Ma poate lamuri cineva va rog?

---------- Post added 07-02-2010 at 09:59 AM ----------

Nevermind, am reusit. Scuze pt double post. Thanx again Renegade.
    intra pe store si in partea dreapta sus ai active downloads (parca asa se numeste) si il gasesti acolo,bafta

18. #258 SP
    Member gabytzu16's Avatar
    Quote Originally Posted by KingMoth View Post
    Pt cei care vor sa economisesca 50$ --> poti ai tot dialogul cu femeia de companie vorbind direct fara sa faci interactia cu bani si ea nici nu observa ca nu si-a primit bani.
    Stiu.......am incercat si eu ieri....cand zice " put the money on the table"....te duci direct spre ea si incepe ala sa zica "i`m not a customer"......interesant totusi...sa vad daca merge si in jocul full sau a fost doar un bug in demo

19. #259 SP
    Member drik's Avatar
    Quote Originally Posted by gabytzu16 View Post
    Stiu.......am incercat si eu ieri....cand zice " put the money on the table"....te duci direct spre ea si incepe ala sa zica "i`m not a customer"......interesant totusi...sa vad daca merge si in jocul full sau a fost doar un bug in demo
    In mod sigur e bug pentru ca are sens sa ii dai 50 si apoi sa zici "I`m not a customer". Jizaz.

20. #260 SP
    Senior Member Diesel's Avatar
    Sa ne rugam ca developerii jocului sa intre aici sa vada cate nemultumiri sunt fata de suma ridicol de mare care trebuie platita virtual prostituatei, poate vor pune pe PSN un "Eastern European price list" patch Bifezi ca esti din Romania cand incepi jocul si toate preturile vor fi cu 80% mai mici.

Sau macar un trofeu, ceva: "Manage not to pay her ass".

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 32 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast