Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 220 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast
Results 501 to 520 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #501 SP
    Member TheSpider's Avatar
    nu e relevant numarul de suturi...cum adica asta e fifa?in realitate se intampla deseori lucrul asta cand te joci cu ocaziile pierzi.in schimb la faza cu posesia(dominarea adversarului) de obicei cel care se apara pierde(in realitate)...acum depinde si de noroc.poti avea 100 de suturi si sa ratezi si adversarul unu si sa dea gol...

2. #502 SP
    Member adicodlea's Avatar
    HoriaHG sa imi zici cand ai timp sa jucam !

3. #503 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    Degeaba ii gasiti scuze jocului... este cel mai slab din serie si cu asta am terminat.
    Ma bucur ca aveti o parere asa de buna despre joc. Have fun!

4. #504 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Quote Originally Posted by Nightcrawl3r View Post
    Am vazut ca am pierdut la masa verde .Acum nu cred ca mai am ce face dar am si eu cate ceva de obiectat

1. Nu am fost contactat de niciun jucator din campionat pana acum pt jucarea meciurilor ,in afara de ripvenom care mi-a trimis un SMS si micul_ care tot imi mai spunea pe mess. Tot timpul i-am contactat eu pe toti TELEFONIC asa cum se cere dar se pare ca doar eu o fac cand e sa am meci

2. De la wackorine am observat doar adineaori un mesaj pe PSN care probabil a fost trimis acum cateva zile si atat . Nimic altceva . Si vad ca a avut 'bunavointa' sa fie la PSN conform regulamentului ieri la 22 . Ieri nu m-am asteptat la asa ceva dar mi-a fost rau cum nu mi-a mai fost de ceva timp asa ca m-am culcat la 16.00 si m-am trezit pe la 23.30 cand nu am mai aprins calculatorul [eu frecventez destul de des mess-ul ,forumul ,PSNul sau alte site-uri si probabil ati vazut ca nu am intrat]

3. Duminica i-am contactat pe toti cei cu care am ramas de jucat si doar cu SilviuGabriel am reusit sa joc. L-am contactat inclusiv pe wackorine [cu care nu era inca stabilita etapa] care era pe PSN in FIFA 11 dar a spus ca nu poate juca si ca om juca cand va fi deadline-ul. Acum trec la persoana a 2-a : Cum spui ca a ramas sa jucam la deadline cand te-am contactat duminica cand nu era stabilita etapa si TU ai spus lucrul asta desi erai in FIFA. Mesajul pe PSN l-am vazut azi . Metoda conform regulamentului stiu ca e TELEFONUL

4. Din cauza eliminatilor si desi am incercat sa joc cat mai multe meciuri , m-am trezit luni dupa-masa ca trebuie sa joc pana miercuri seara un meci si azi-noapte vad ca s-a postat deadline-ul etapei urmatoare pt duminica [nu a fost facuta foarte bine repartizarea ultimelor 2 etape dupa parerea mea]

Dupa ce am spus mai sus nu stiu daca va fi schimbata decizia [nu cred] dar am simtit nevoia sa impartasesc unele lucruri care nu mi se par / s-au parut in ordine.
    F bine ca ai zis ce ai avut pe suflet. Stiu ca ai incercat sa contactezi in weekend restul adversarilor pt ca ai vb chiar cu mine despre asta pe mess. wackorine a profitat de o regula si a castigat meciul la masa verde. Pe viitor cand va mai calca stramb cu siguranta imi voi aminti de fair-play-ul de care a dat dovada acum. Eu am sa fac regulamentul a.i. sa fiu sigur ca se joaca cat mai multe meciuri, dar unii se pare ca incearca sa gaseasca tot felul de portite ca sa castige la masa verde, de parca ar conta asta intr-un campionat just4fun.

Dc aveti sugestii in legatura cu ce sa facem ca sa evitam aceste lucruri, urmati exemplul lui Nightcrawl3r si spuneti ce aveti pe suflet.

Meciuri de jucat pana duminica ora 23:00
    Liga A
    dinamovistu2008 - Ovidiu
    HoriaHG - xslvry

Liga B
    Nightcrawl3r - goodfellam
    Roberte - wackorine
    TheSpider - NSNS

Cupa sferturi, de jucat pana luni la 23:00
    SilviuGabriel - MVP-ANY
    dinamovistu2008 - micul_
    DonBassil - maghear

Nu se mai dau amanari, decat in cazul in care pica din nou PSN-ul. Cine nu da de adversar, intra pe PSN in seara de deadline la 22:00, il asteapta 15 minute, iar in cazul in care nu apare castiga la masa verde.

5. #505 SP
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    Degeaba ii gasiti scuze jocului... este cel mai slab din serie si cu asta am terminat.
    Ma bucur ca aveti o parere asa de buna despre joc. Have fun!
    este doar foarte realist !

6. #506 SP
    Member BatsBike's Avatar
    Roberte(Villareal)-wackorine(Panathinaikos) 1-0
    wackorine(Lazio)-Roberte(Villareal) 0-1

adversarul a fost contactat de mine pe PSN(pentru ca era online),chiar daca el era gazda ... acelasi lucru il facusem inclusiv cu nightcrawl3r dar el,chipurile,a vazut mesajul dupa doua zile(dupa ore intregi de joc online) ... mr.organizator,n'am profitat de nicio portita,nu mor dupa rezultate la masa verde(desi,asa as mai aduna puncte ca, altfel nu'mi iese) ... ultimul rand din postul de dupa"marea victorie"la masa verde nu l'a citit nimeni ...

7. #507 SP
    Member maghear's Avatar
    Cupa sferturi

DonBassil (Napoli) - maghear (Liverpool) 0-2
    maghear (Napoli) - DonBassil (Roma) 2-2

8. #508 SP
    Member DonBassil's Avatar
    maghear mult succes in continuare.

Cu aceata ocazie declar ca astept cu mare nerabdare debutul unui campionat, pt. mine aceasta editie a fost super, atat cu bucurii cat si cu deziluziii! Iubesc acest joc!

9. #509 SP
    Member maghear's Avatar
    Obiectivuele mele sunt castigarea cupei si locul 2 in campionat deci o sa joc cu cea mai buna echipa pe care o pot folosi in cupa. In meciul din campionat nu o sa o las mai moale. O sa joc cat de bine pot pentru ca trebuie sa imi iau revansa. Spike nu te uit ca m-ai eliminat din campionatul oficial consolegames

10. #510 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    Ovidiu, te astept diseara dupa ora 20-21 sa jucam etapa

11. #511 SP
    Junior Member MVP-ANY's Avatar

Cupa

SilviuGabriel (Arsenal) 0-4 MVP-ANY (Leverkusen)
    MVP-ANY (St Pauli) 0-2 SilviuGabriel (Liverpool)

12. #512 SP
    Hahahahahha ce tare e sa joci online impotriva Barcei xD
    Piticii aia mi-au dat 5 goluri cu capul ... cand eu ma aparam cu Alex, Terry Ivanovic.. mda.

E prea realist jocul, trebuie sa il aprob pe xslvry. not

13. #513 SP
    esti nebun ! parca pana acum in realitate nu a dat messi gol cu capu ... !

14. #514 SP
    Ia uite cate scuze ii gasesti la joc.. God!
    Ia sa-l vad pe messia intr-un duel cap la cap cu Terry

@xslvry
    Da, s-au intamplat. Barca da in fiecare meci cate 5 goluri cu capul. Pacat ca ei nu prea bat nici cornerele.

15. #515 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    goodfellam ( Juventus ) - Nightcrawl3r ( Bayern Munchen ) 4-3
    Nightcrawl3r ( Juventus ) - goodfellam ( OL ) 2-1

16. #516 SP
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    Ia uite cate scuze ii gasesti la joc.. God!
    Ia sa-l vad pe messia intr-un duel cap la cap cu Terry
    nu ii gasesc scuze dar chestiile astea s-au intamplat si in realitate , de multe ori... !

17. #517 SP
    Member galagan90's Avatar
    @xslvry : Ii dau dreptate lui thedeadman14 in tot ceea ce spune , AI-ul este CHIAR CRETIN . In fifa 10 aveam level 25 , iar la fifa 11 nu pot trece de level 15 .

Cu toate astea , am si eu o rugaminte la unul din cei ce joaca aici , macar unul (poate tu thedeadman14 *alex*) sa imi dati si mie un PM cand incepe urmatorul campionat , sunt nerabdator sa ma bag si eu din nou in asa ceva !

18. #518 SP
    horiahg cand jucam ?

19. #519 SP
    Member Nightcrawl3r's Avatar
    Nightcrawl3r (Juventus) - TheSpider ( Arsenal ) 1-1 [5-4 d.p]
    TheSpider ( Arsenal [cred] ) - Nightcrawl3r (Tottenham) 4-1

E primul meci din care nu am inteles absolut nimic . 0. Si turul si returul

Cu asta , subscriu si eu la ce se discuta mai sus . I want FIFA 10 back

20. #520 SP
    Member TheSpider's Avatar
    in al 2-lea meci am jucat cu Manchester City... si e a n-oara cand sunt egalat in ultimele 5 minute...innebunesc

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 26 of 220 FirstFirst ... 16 24 25 26 27 28 36 76 126 ... LastLast