pentru a juca in campionat...trebuie sa platesc ceva?
Da. Vezi in regulament...
http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/
18. Iesirea din campionat, eliminarea din motive de comportament neadecvat sau eliminarea pt meciuri nejucate (indiferent de numele user-ului sau de motive) duce la primirea de catre inculpat a unei amenzi de 30 lei ca taxa pt reinscrierea in campionat (va fi platita prin mandat postal sau cont bancar).
19. Orice jucator nou intrat in campionat, care nu a mai jucat pana atunci, va depune o garantie de 30 de lei (prin cont bancar). In cazul in care la sfarsitul sezonului nu va avea nici un joc pierdut la masa verde si nu va fi eliminat din motive disciplinare, suma ii va fi rambursata (minus eventualele comisioane percepute de banca).
20. Jucatorii care au mai participat in campionat si care in ultimul sezon jucat nu au creat probleme, nu sunt nevoiti sa depuna nici o garantie financiara.
Toate detaliile necesare inscrierii sunt postate pe site: http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/ .
Pe 28-29 septembrie dau drumul la inscrieri pentru primul sezon o data ce se incepe distribuirea jocului.
Declar perioada de inscrieri pentru primul sezon la fifa 12 deschisa. Aceasta va tine pana cel tarziu miercuri seara 5.10.11, primul sezon fiind dedicat celor care au cumparat jocul la lansare.
In acest sens, ii rog pe cei care au jucat sezonul trecut, in ultimul campionat de fifa 11, sa posteze direct pe forum daca mai vor sa joace. In cazul in care si-au schimbat si datele de contact ii rog sa dea si un PM cu cele noi. Jucatorii noi trebuie sa citeasca regulamentul de pe site ( http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/ ) si sa imi trimita PM cu id-ul de mess, PSN si numarul de telefon mobil (jucatorii care nu locuiesc in Romania nu pot participa). Dupa ce fac asta vor fii pusi pe o lista de asteptare pana imi vor depune garantia de 30 de lei intr-un cont bancar, care le va fi rambursata la sfarsitul sezonului dc vor juca toate meciurile (mai multe detalii in articolul 19 din regulament).
Inscrisi pana acum: DonBassil, SilviuGabriel, Spike, Venom (4 jucatori)
Pe lista de asteptare pentru depunerea garantiei: GraX
Confirm participarea in noul sezon. Datele de contact sunt intacte.
Nu am primit inca jocul ... dar urmeaza...![]()
Va rog sa comfirmati participarea numai dupa ce primiti jocul. Asta ca sa nu apara probleme inutile. Cei care se inscriu si dupa aia zic pas pentru ca nu au jocul, tot retragere din campionat o voi considera si o voi trata ca atare.
cofirm participarea in noul sezon .datele de contact le-am scimbatpsn-balasa18 si nr de tel:0737164571
Sal la toata lumea...
Ma bag si eu.
Spike, iti voi trimite un PM cu datele necesare pt. inscriere cat si garantia!
Inscrisi pana acum: balasadaniel41, dinamovistu2008, DonBassil, goodfellam, gvingi76, Nightcrawler92, ossaur, Razvan, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (12 jucatori)
Pe lista de asteptare pentru depunerea garantiei: alex_fcd, GraX
Atasez cateva poze cu premiile castigate la turneul de lansare fifa 12![]()
ma inscriu si eu. iti fac transferul maine (poate reusesc sa nu pierd si banii astia). Contul de data trecuta mai este valabil?
Perioada de inscrieri va tine pana cel tarziu miercuri seara 5.10.11, primul sezon fiind dedicat celor care au cumparat jocul la lansare.
Inscrisi pana acum: balasadaniel41, dinamovistu2008, DonBassil, flllorin, goodfellam, gvingi76, Nightcrawler92, ossaur, Razvan, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (13 jucatori)
Pe lista de asteptare pentru depunerea garantiei: alex_fcd, asteptau, GraX
asteptau - depinde doar de tine. astept garantia dupa care multa bafta in noul sezon.
Nu putem juca "ranked" in "Match lobbies"...??
Singurele meciuri ranked sunt in "Head to head seasons" si acolo nu ai cum sa alegi adversarul....![]()
Bookmarks