Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 220 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 187 ... LastLast
Results 2,721 to 2,740 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #2721 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    Venom (Juventus) - micul_ (Napoli) 2-5
    micul_ (Napoli) - Venom (Santos) 2-1 0-0 (pentru alegerea necorespunzatoare a echipei de catre Venom si pentru ca micul_ a acceptat sa joace meciul in conditiile in care adversarul sau nu si-a luat o echipa din aceeasi urna cu el). Nici unul din jucatori nu primeste punte. Eu m-am plictisit sa va tot povestesc Regulamentul.

De jucat pentru Campionat pana sambata 19.05.2012 ora 19:00:

Liga 1
    asteptau - ossaur

2. #2722 SP
    Member micul_'s Avatar
    Nu mai conteaza, bine ca m-am salvat

3. #2723 SP
    Member asteptau's Avatar
    ossaur (napoli) - asteptau (juventus) 0-4?
    asteptau (bayern munchen) - ossaur (napoli) 3-2

4. #2724 SP
    Member ossaur's Avatar
    liga 1
    ossaur (napoli) - asteptau (juventus) 0-4
    asteptau (bayern munchen) - ossaur (napoli) 3-2

---------- Post added 19-05-2012 at 04:21 PM ----------

cand re-incepem balul

5. #2725 SP
    Clasament final Liga 1

1. Spike 46p
    2. thedeadman14 41p
    3. HotDoc 38p
    4.
    HoriaHG 32p
    5. Kostelinho 26p
    6. asteptau 21p
    7. micul_ 17p
    8. ossaur 13p

9. DonBassil 11p
    10. Venom 10p

11. dinamovistu2008 (eliminat)
    12. Rajkappur10 (eliminat)

Clasament final Liga 2

1. DonLuLu 43p
    2. cosming 41p
    3. balasadaniel41 31p
    4. flllorin 29p

5. Tonynho 29p
    6. Nightcrawl3r 28p
    7. mirciulik.6 19p
    8. SilviuGabriel 18p
    9. gvingi76 15p
    10. cisse 9p

Componenta Ligii 1 in sezonul 5 ***

1. Spike 2. thedeadman14
    3. HotDoc
    4.
    HoriaHG
    5. Kostelinho
    6. asteptau
    7. micul_
    8. ossaur

9. DonLuLu
    10. cosming
    11. balasadaniel41
    12. flllorin

*** in conditile in care se vor inscrie toti cei care au ramas, respectiv au promovat in Liga 1
    *** sezonul 5 este ultimul pe care il organizez pentru FIFA 12. dupa acesta ne mai vedem la FIFA 13

Sezonul 5 va incepe vineri 25.5.12.

Cei care au jucat sezonul trecut trebuie doar sa comfirme prezenta aici pe forum.
    Cei care nu au jucat sezonul trecut dar au mai jucat pana acum la mine fara sa creeze probleme trebuie sa imi trimita un PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.
    Cei care nu au mai jucat deloc la mine in campionat trebuie sa-mi dea de asemenea PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Dupa ce fac asta le voi da un PM inapoi cu contul de IBAN in care sa depuna garantia de 30 de lei. Va reamintesc ca la sfarsitul sezonului rambursez garantia celor care si-au jucat toate meciurile.
    Toti cei inscrisi trebuie sa fie la curent cu Regulamentul de pe site
    http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/ si sa fie de acord sa il respecte 100%.

Inscrisi pana acum in sezonul 4: Donbassil, mirciulik.6, SilviuGabriel, Spike (4 jucatori)

6. #2726 SP
    Member ossaur's Avatar
    Si eu vreau sa particip,

7. #2727 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Confirm participarea.
    Date de contact neschimbate.

8. #2728 SP
    Member HoriaHG's Avatar
    Confirm participarea.
    Date de contact neschimbate

9. #2729 SP
    Junior Member cosming's Avatar
    Confirm participarea.

10. #2730 SP
    Member micul_'s Avatar
    Confirm participarea.
    Date de contact neschimbate
    Echipa fixa:Napoli

11. #2731 SP
    Member ossaur's Avatar
    NAPOLI este si echipa mea in continuare
    Quote Originally Posted by ossaur View Post
    Si eu vreau sa particip,

12. #2732 SP
    Junior Member flllorin's Avatar
    Confirm participarea

Date de contact neschimbate.

Sent from my GT-N7000 using Tapatalk 2

13. #2733 SP

Cei care au jucat sezonul trecut trebuie doar sa comfirme prezenta aici pe forum.
    Cei care nu au jucat sezonul trecut dar au mai jucat pana acum la mine fara sa creeze probleme trebuie sa imi trimita un PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon.
    Cei care nu au mai jucat deloc la mine in campionat trebuie sa-mi dea de asemenea PM cu id-ul de mess, psn si nr de telefon. Dupa ce fac asta le voi da un PM inapoi cu contul de IBAN in care sa depuna garantia de 30 de lei. Va reamintesc ca la sfarsitul sezonului rambursez garantia celor care si-au jucat toate meciurile.
    http://consolegames-fifa-championship.cabanova.com/ si sa fie de acord sa il respecte 100%.

Inscrisi pana acum in sezonul 4: cosming, Donbassil, flllorin, gvingi76, HoriaHG, micul_ (Napoli), mirciulik.6, ossaur (Napoli), SilviuGabriel, Spike (10 jucatori)

14. #2734 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    confirm.

15. #2735 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Si eu confirm.

16. #2736 SP

Inscrisi pana acum in sezonul 4: cosming, Donbassil, DonLuLu, flllorin, gvingi76, HoriaHG, HoTDoc, micul_ (Napoli), mirciulik.6, ossaur (Napoli), SilviuGabriel, Spike, Thedeadman14 (13 jucatori)

17. #2737 SP
    Junior Member balasadaniel41's Avatar
    Confirm participarea in sezonul 5.date neschimbate

18. #2738 SP

Inscrisi pana acum in sezonul 4: balasadaniel41, cosming, Donbassil, DonLuLu, flllorin, gvingi76, HoriaHG, HoTDoc, Kostelinho, micul_ (Napoli), mirciulik.6, ossaur (Napoli), SilviuGabriel, Spike, Thedeadman14 (15 jucatori)

19. #2739 SP
    Member mirciulik.6's Avatar
    Salut!

Confirm si eu participarea in urmatorul sezon.

20. #2740 SP
    Inscrisi pana acum in sezonul 4: balasadaniel41, cosming, Donbassil, DonLuLu, flllorin, gvingi76, HoriaHG, HoTDoc, Kostelinho, micul_ (Napoli), mirciulik.6, Musste, ossaur (Napoli), SilviuGabriel, Spike, Thedeadman14 (16 jucatori)

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 137 of 220 FirstFirst ... 37 87 127 135 136 137 138 139 147 187 ... LastLast