Te-am sunat, dar ai telefonul inchis. Daca vrei sa joci pana la ora 22.30, da-mi un mesaj.
Etapa 2 Liga A
DonBassil (Liverpool) - dinamovistu2008 (Manchester City) 1-3
dinamovistu2008 (manchester City) - DonBassil(Chelsea) 0-1
In primul meci la 1-0 pt. mine, auzeam muzica din Liga Campionilor...insa in 5 min. am luat doua goluri si mi-am revenit...
Cine mai are de jucat meci in B?pot juca maine seara intre 20:00-23:00,si poate maine dimineata intre 9:00-13:00.
cine vrea daca poate sa-mi lase un mesaj pe tel,ca nu prea intru pe mess si nici pe PSN.
Etapa 1,liga B
Cosming(Chelsea)-Venom(Bayern Munchen) 5-1
Venom(Tottenham)-Cosming(Liverpool) 1-1
Al doilea meci a fost un joc cu multe ocazii de o parte si de cealalta.
Etapa 3 Liga A
DonBassil (Manchester City) - HoriaHG (Tottenham) 0-0
HoriaHG (Manchester City) - DonBassil (Liverpool) 3-2
Maghear (Tottenham) - MVP-ANY (Werder Bremen) 0-1 ;
MVP-ANY (Liverpool) - Maghear (Tottenham) 1-2.
Etapa 2 Liga A
maghear (Tottenham) - MVP-ANY (Werder Bremen) : 0-1
MVP-ANY (Liverpool) - maghear (Tottenham) : 1-2
Meciuri stranse. Bafta in continuare. In al doilea meci nici nu stiam cat e scorul la cat de nervos eram...cand am dat golul egalizator la 1-1 credeam ca e scorul 2-1 pentru tineam fost in transa
cam dupa ora 17(cu posibila pauza de movie on HBO intre 20-22),aproape zilnic,pot fi gasit online pe PSN(cel mai sigur mod de contact pentru mine)pentru meciurile din liga B ... id'ul de la semnatura!
Meciuri de jucat obligatoriu pana joi, 24.2.11 ora 23:00, contand pt etapa 1:
Liga A: dinamovistu2008 - HoriaHG
Liga B: Nightcrawl3r - Roberte, roseven - TheSpider, wackorine sta
ooo,ma simt ca cei de la otelul galati care stau in prima etapa(diferenta ca yo n'am castigat nimic,nejucand)dar ma antrenez pentru jocurile viitoare ...daca vrea cineva sa jucam pe full manual,din cand in cand,sa'mi dea add ...
DonBassil (Juventus) - MVP-ANY (Werder Bremen) 1-2 ;
MVP-ANY (Liverpool) - DonBassil (Manchester City) 2-4.
cred ca , cu noul update nu o sa se mai poata juca cu unele echipe cum ar fi Chelsea , are deja 83![]()
este foarte aiurea pentru cei care nu au jucat deloc cu chelsea(si eu ma numar printre ei). partea buna e ca se poate juca cu arsenal
![]()
X
Ce poti vedea bun in a juca cu ARSEnal... chiar acum le-a venit la aia sa urce overall-ul la Chelsea. *********^&^&%$^#%$#%^&*(
da , e putin aiurea , acum nu e corect ca unii sa fi jucat cu chelsea si altii sa o fi lasat pentru sfarsit ca sa joaca meciurile mai grele ...
Bookmarks