confirm rezultatele .
thedeadman14 ( Aston Vila ) - rokococo ( Rapid Viena ) : 2 - 1
rokococo ( Athletico Bilbao ) - thedeadman14 ( Tottenham ) : 0 - 1
deadman frumos golul din primul meci
confirm rezultatele .
thedeadman14 ( Aston Vila ) - rokococo ( Rapid Viena ) : 2 - 1
rokococo ( Athletico Bilbao ) - thedeadman14 ( Tottenham ) : 0 - 1
deadman frumos golul din primul meci
Nu mai comentati stilul de joc al adversarilor. Multi joaca cu L1+triunghi. Daca stii fifa trebuia sa anticipezi pasele si sa le interceptezi. Eu iau o gramada de goluri din centrari dar nu am spus nimanui ca ar trebui sa mai dea si L1+triunghi si sa o lase mai moale cu centrarile. Incearca sa iti imbunatatesti jocul si gata.
In fotbalul real cate goluri se dau din centrari sau cornere si cate din pase peste apararea adversa?
Joaca doar cu control manual daca pasa L1+triunghi ti se pare prea assisted. Nu acuz nici un stil de joc. Eu nu stiu sa dau nici goluri din centrare nici goluri dupa pase L1+triunghi. Am doar noroc. xslvry nu s-a plans ca golul care l-am dat in meciul cu el de fapt nu a fost sut, am vrut sa pasez. Sincer...xslvry tu nu te oftici cand joci cu oameni care dau goluri cu pase si nu cu suturi?![]()
un pic din norocul tau mi'ar trebui ... sa mai adun ceva la zestrea de puncte ...
cine are un skill remarcabil,cu adevarat,va invinge mai mereu ... altfel,e doar un joc ...
cei care se plang de L1 + triunghi inseamna ca mai au de invatat... pot fi anticipate ft usor...insa daca te arunci sa deposedezi si te calicesti sa furi mingea cat mai repede...cel mai probabil e ca o sa te arzi. Daca ai rabdare, te retragi si intotdeauna cand ataci un jucator te asiguri ca esti dublat de un al doilea fundas in spatele tau... e destul de greu de luat gol din L1 + triunghi... Nu zic ca sunt expert insa teoretic cam asa e...si daca iti iese e ok
domnul castigator en-titre al cupei se plange degeaba de L1+triunghi. I-am dat un singur gol dupa un un-doi in care-am folosit si comanda aia, dar atat. deci n-au fost faze gen pasa pe sus de la jumatea terenului. ma rog, unii stiu sa piarda. altii nu.
ps: mi se pare cel putin ipocrit sa te plangi de L1+triunghi cand tu stii doar centrari de pe flancuri.
@alexsho
In mare ai dreptate, dar... uneori fug jucatorii neselectati spre pasator si lasa gaura in aparare, iar daca joci impotriva unui jucator cu viteza, mai mult ca sigur o sa ajunga in situatie de 1vs1.
Domnu Iisus vad ca continui cu mascarada. Iti mai repet pentru ultima oara ai castigat folosind doar acea combinatie pentru ca jocul tau se rezuma la asta. Golul din primul meci pe care l-ai primit de la Carlitos a fost dintr-o centrare nu? Cel care este ipocrit esti tu nu eu. M-a batut deadman si urat de tot, intreaba-l ce reactie am avut? Mi-a dat un 8-0 la general (fara L1+triunghi) si l-am felicitat, pentru mine el e cel mai bun si cu el joc din placere chit ca imi da 100-0. Iti urez mult succes si daca vei continua circul il vei continua singur. Bafta!
Deja este decis castigatorul campionatului? Editia trecuta thedeadman14 a castigat cu 32 puncte acum are deja 37 si mai are 4 meciuri de jucat.... Daca nu mai foloseste o echipa de 5 ori ...
![]()
Sezonul trecut au fost doar 9 echipe la finalul campionatului de aceea thdeadman a castigat cu 32 de puncte. Acum sunt 12, e normal ca jucatorul care va castiga campionatul sa aiba mai mult de 32 de puncteOricum...in campionatul urmator (daca voi participa) sper sa reusesc sa castig si eu un meci cu thedeadman. Singurul jucator pe care nu am reusit inca sa il inving.
Liga 1, etapa 8
maghear (Tottenham) - goodfellam (Juventus) 1-3
goodfellam (Liverpool) - maghear (Arsenal) 1-1
Bookmarks