Eu nu cred ca pot sa-mi onorez si ultimul meci, la noapte plec in voiaj...4 luni, iar acum am ft multa treaba. Totusi incerc sa intru pe PSN si daca voi da de MVP ANY... norocul meu. Va salut si imi cer scuze !
Eu nu cred ca pot sa-mi onorez si ultimul meci, la noapte plec in voiaj...4 luni, iar acum am ft multa treaba. Totusi incerc sa intru pe PSN si daca voi da de MVP ANY... norocul meu. Va salut si imi cer scuze !
alex1986sho - tu ai deja 3 manse pierdute la masa verde, cei drept nu pt nejucare ci pt neresepectarea regulamentului in privinta alegerii echipelor. dc mai pierzi si meciurile cu MVP ANY la masa verde, sry dar te elimin din campionat chit ca e ultimul meci. eu cred ca un telefon dat lui mvp ca sa stabiliti in principiu o ora de jucare ar fi mult mai indicat.
mai am o remarca de facut dar o trec aici separat pt ca n-o fac doar pt tine ci si pt restul. ai zis "incerc sa intru pe PSN si daca voi da de MVP ANY... norocul meu". din pacate multi sezonul asta au mers pe ideea asta, hai sa asteptam deadline-ul poate nu intra ala pe psn si castig la masa verde. ar mai fi o explicatie: unii sunt prea jmekeri ca sa isi caute adversarii si asteapta sa fie ei contactati. faptul ca scrieti pe forum "xulescule cauta-ma" nu e suficient. xslvry a avut dreptate sa se revolte cand a zis ca mai toti asteapta sa fie contactati. de sezonul viitor chestia cu intalnitul pe psn intre 22:00 si 22:15 va fi doar o solutie de avarie la care nu va mai putea apela nimeni mai mult de 2-3 ori sau pa. aceasta remarca e valabila pt cei care isi lasa incontinuu meciurile pe ultima zi si nu isi cauta adversarii, rog sa nu se simta vizati cei care isi contacteaza cu succes partenerii din timp (metoda chiar nu ma intereseaza).
De jucat pana vineri 10.6.2011 ora 23:00
Liga B
agentu407 - cisse
roseven - wackorine
alex1986sho - MVP-ANY
De jucat pana sambata 11.6.2011 ora 23:00
Cupa semifinale
Spike - maghear
cupa
maghear (FC Porto) - Spike (Tottenham) 2-0
Spike (Bayern Munchen) - maghear (Sevilla) 2-2
roseven are dreptate - wolfsburg a fost in meciul cu el
cisse (porto ) agentu407 (villareal) 1 - 2
agentu407 (csk moscova) - cisse (juve) 2 - 0 . sper sa nu le fi incurcat
liga b
Alex1986sho (napoli) - mvp-any (chicago fire) 2-0
Mvp-any (chicago fire) - alex1986sho (napoli) 1-1
De jucat pana duminica 12.6.2011 ora 23:00
Liga B
scociu - gvingi76
ossaur - roseven
De jucat pana marti 14.6.2011 ora 23:00
Liga B
ossaur - TheSpider
rokococo - scociu
De jucat pana joi 16.6.2011 ora 23:00
Liga A
micul_ - HoriaHG
Liga B
agentu407 - scociu
Cupa
dinamovistu2008 - maghear
Dc ati observat greseli vizavi de clasamente sau a incalcarii regulamentului din partea unuia din adversarii vostrii, va rog sa ma anuntati.
am jucat cu scociu pe data de 25.05.11 ( etapa 7 )
scociu ( Manchester City ) - rokococo ( Tottenham ) : 2 - 1
rokococo ( Sevilla ) - scociu ( Bayern Munchen ) : 7 - 0
FINALA CUPA:
maghear(Porto) - dinamovistu2008(Villareal) = 2-1
dinamovistu2008(Villareal) - maghear(Sevilla) = 1-3
felicitari pentru cele 2 meciuri......meriti pe deplin acest trofeu.....esti un adversar tare .. parca si in campionat m-ai incurcat......ne vedem in supercupa:X
cupa finala
maghear (FC Porto) - dinamovistu2008 (Villareal) 2-1
dinamovistu2008 (Villareal) - maghear (Sevilla) 1-3
te astept in supercupa
![]()
Scociu ( Valencia) - gvingi76 ( Arsenal ) 3-1
gvingi76 ( B Munchen ) - Scociu ( Arsenal ) 1-7
@ ossaur joc de pe contul de us(Farul-Fan). Iti dau eu add.
---------- Post added 12-06-2011 at 10:06 PM ----------
roseven(arsenal) - ossaur(porto) 4-3
ossaur(tottenham) - roseven(arsenal) 0-3
liga b
roseven(arsenal) - ossaur77(porto) 4 - 3
ossaur77(totenham) - roseven) 0-3 dar nu stiu cum s-a intamplat ca la primul joc am avut 2 jucatori eliminati desi trebuia sa am doar unul. mi l-a eliminat pe otamendi 2 doua ori.
De jucat pana marti 14.6.2011 ora 23:00
Liga B
ossaur - TheSpider
De jucat pana joi 16.6.2011 ora 23:00
Liga A
micul_ - HoriaHG
Liga B
agentu407 - scociu
Supercupa
dinamovistu2008 - maghear
Dc ati observat greseli vizavi de clasamente sau a incalcarii regulamentului din partea unuia din adversarii vostrii, va rog sa ma anuntati.
Ceva nu e bine.
alex1986sho, ossaur, scociu si TheSpider au in clasament cate 20 de jocuri din 22 dar mai are de jucat agentu407 care are 22 de jocuri in clasament....
e posibil sa fii gresit eu la nr de meciuri. nu e asta panica. vedeti insa si voi dc nu cumva am uitat sa programez un meci (fiecare pt sine). din ce am verificat eu nu am gresit la programarea meciurilor.
Bookmarks