SUPERCUPA:
maghear(Juventus) - dinamovistu2008(Arsenal) = 0-0
dinamovistu2008(Liverpool) - maghear(Sevilla) = 2-1
2 meciuri foarte echilibrate....felicitari:X
SUPERCUPA:
maghear(Juventus) - dinamovistu2008(Arsenal) = 0-0
dinamovistu2008(Liverpool) - maghear(Sevilla) = 2-1
2 meciuri foarte echilibrate....felicitari:X
Felicitari dinamovistu. Sa stii ca mi-am facut ceva nervi in meciul al 2-lea. Cand am deschis scorul am crezut ca sunt deja castigator. Ne-am impartit cupele sezonul asta una mie una tie
ossaur (Napoli)- TheSpider (Bayern Munchen) 0-1
TheSpider (Valencia) - ossaur (Olympique Marseille) 1-0
galagan90 - Sezonul 4 va incepe pe 9 iulie. inscrierile vor incepe cam pe 1. Asta pt ca pana atunci sunt in sesiune si nu o sa am timp.
De jucat pana joi 16.6.2011 ora 23:00
Liga B
agentu407 - scociu
Dc ati observat greseli vizavi de clasamente sau a incalcarii regulamentului din partea unuia din adversarii vostrii, va rog sa ma anuntati.
Clasament final Liga A
1. dinamovistu2008
2. thedeadman14
3. goodfellam
4. Spike
5. Razvan
6. maghear
7. HoriaHG
8. xslvry
9. DonBassil
10. Roberte
11. cosming
12. micul_
*** xslvry si DonBassil au terminat la egalitate de puncte, departajarea facandu-se dupa meciurile directe.
Salutare tuturor.Vreau sa ma inscriu si eu in aceasta competitie.Am sa urmaresc cand vor incepe inscrierile si sper sa prind si eu un loc Toate cele bune
agentu407 si scociu pierd la masa verde meciurile pe care le mai aveau de jucat pt ultima etapa de restante. agentu407 pierde astfel al doilea meci la masa verde dupa cel cu wackorine si este eliminat din campionat.
jucatorii noi inscrisi in sezonul care s-a incheiat si care au terminat sezonul cu toate meciurile jucate pe teren si anume cisse, gvingi76, ossaur si rokococo sunt rugati ca pana cel tarziu duminica sa imi trimita prin pm un nume si o adresa de iban unde sa le rambursez cei 30 de lei. cei mentionati plus scociu si cei care nu au fot nevoiti sa depuna garantie pt sezonul proaspat incheiat nu vor trebui sa o faca nici pt sezonul viitor. agentu407 in al carui cuvant am cezut la inceputul sezonului cand pe ultima suta de metrii am acceptat sa nu ne mai intalnim sa imi dea garantia ca sa dam mai rpd drumul la campionat, va trebui sa plateasca in caz ca va mai dori sa joace taxa de 30 de lei pt eliminarea din campionat si sa depuna de asemenea garantia pt sezonul viitor. in cazul lui asteptau eliminat si el, nu e nevoie sa depuna decat garantia pt sezonul nou dc mai doreste sa participe
Clasament final Liga B
1. MVP-ANY
2. rokococo
3. scociu
4. TheSpider
5. roseven
6. alex1986sho
7. SilviuGabriel
8. ossaur
9. gvingi76
10. wackorine
11. cisse
In acest moment, dc toti cei care au participat sezonul acesta in liga a vor participa si sezonul viitor atunci rpima liga va arata astfel:
1. dinamovistu2008
2. thedeadman14
3. goodfellam
4. Spike
5. Razvan
6. maghear
7. HoriaHG
8. xslvry
9. MVP-ANY
10. rokococo
11. scociu
12. TheSpider
In cazul in care cineva din prima liga va renunta, vom vedea in funcie de numarul total de jucatori, dc vom face baraje intre cei retrogradati in liga b si primii de sub cei care au promovat sau dc vom reduce numarul jucatorilor in prima liga.
Pt cei care vor sa se inscrie aveti regulamentul aici www.fifa11-cg-league.cabanova.com/
Inscrierile pt sezonul 4 vor incepe in jurul datei de 1 iulie. nu imi trimiteti va rog confirmari de participare sau pm-uri cu datele voastre pt noul sezon pana nu dau startul la inscrieri.
am intrat la 22 si 10 pe psn unde conform regulamentului intre 22 si 22 si 15 trebuia sa fii si tu si scociu tinand cont ca nu v-ati jucat meciurile. v-am dat add la amandoi. scociu nu mi-a dat nici acum accept iar tu ai facut-o la 22 si 56. cum deadline-ul de la 23 a sosit iar eu nu am primit veti de la nici unul din voi pierdeti ambii la masa verde.
scociu - ar fi trebuit in cazul in care nu pierdeai ieri la masa verde. garantia se ramburseaza doar celor care au jucat pe teren toate meciurile.
ossaur si rokococo - astept va rog pm pana duminica cel tarziu cu un nume si un cont de iban ca sa va pot restitui rambursul
Bookmarks