Scociu azi de la 18 sunt online sa jucam etapa.
Cosminhards dc esti online sa jucam cupa.
i_c_s(Lazio)-cosming(Manchester City) 1-2
cosming(Bayern Leverkusen)-i_c_s(Bayern Munchen) 2-1
LIGA A
HoriaHG ( juventus ) - rokococo ( sevilla ) : 1 - 3
rokococo ( arsenal ) - HoriaHG ( Tottenham ) : 0 - 0
LIGA B
cisse (Liverpool ) - Nightcrawl3r (AS Roma) : 1 - 1
Nightcrawl3r ( Juventus ) - cisse ( Liverpool ) : 2 - 3
Mai mult ca in meciul asta nu am ratat in viata mea in vreun meci de FIFA credsi mi-am facut si o gramada de nervi degeaba
Confirm scorurile. �mi pare rău ca ţi-ai făcut nervi, �ntradevăr am avut noroc mare �n ambele meciuri. Bafta �n continuare!
De jucat pana miercuri 3.8.11 ora 23:00:
Liga A
scociu - HoriaHG
TheSpider - dinamovistu2008
Liga B
roseven - i_c_s
De jucat pana sambata 6.8.11 ora 23:00:
Cupa 8-imi
cosminhards - HoriaHG
roseven ( Arsenal ) - i_c_s ( Hamburg ) : 1 - 2
i_c_s ( Juventus ) - roseven ( Tottenham ) : 1 - 1
nu m-a contactat nimeni pentru jucarea etapei....asa ca ma voi culca).......roko jucam maine..... jucam ssi azi dar nu am mai intrat pe forum dupa ce am postat
![]()
deadline-ul de ieri se va muta azi. nu am putut ieri sa intru si sa vad cine a intrat intre 22 si 22:15 dar tinand cont ca nu am fost contactat de nimeni privnd meciurile inteleg ca nimeni nu s-a deranjat sa joace. thedeadman14 o sa verifice azi pe psn cine intra pe psn azi intre 22 si 22:15 pt a juca meciurile.
dinamovistu2008(Bayern M) - thespider(Liverpool) = 5-0
thespider(BVB) - dinamovistu2008(Villareal) = 1-3
Meci decis la masa verde:
scociu - HoriaHG 0-0 (nici unul din jucatori nu primeste punct) - in urma acestui rezultat HoriaHG este eliminat din cupa, iar scociu este eliminat din campionat pt al doilea meci pierdut la masa verde. v-am lasat cu 36 de ore dupa deadline in speranta ca va veti simti si veti juca sau macar ma veti anunta de motivele pt care nu ati facut-o dar degeaba.
Liga A
dinamovistu2008 - rokococo
Liga B
Nightcrawl3r - roseven
De jucat pana miercuri 10.8.11 ora 23:00:
Cupa sferturi
ILentz - roseven
cosminhards - MVP-ANY
rokococo - gvingi76
cosming - SilviuGabriel
Spike, nu mi se pare corect sa fiu si eu penalzat pt ca scociu nu vine sa joace, ieri am fost online si am sipostst pe formu ca il astept sa jcam am stat pana la 23.30 online, azi sunt online de la 21.45 si niciurma de scociu. Ai dat deadline azi si vad ca nu asteti deadline-ul sa vezi cine joaca si cine nu.
Repet nu mi se pare corect asa.
bafta in continuare.
HoriaHG
meciul scociu - HoriaHG trebuia sa aibe deadline-ul miercuri. nu am putut intra atunci pe psn ca sa verific cine a fost sau nu, asa ca am amanat deadline-ul pe joi, rugandu-l pe thedeadman sa verifice (asa cum am precizat si in postul de mai sus). joi nu ati intrat niciunul sa jucati si am decis sa pierdeti amandoi meciul la masa verde. scociu nu mai intrase de 4 zile in momentul respectiv, iar tu de cateva ore. acum desi nu ai nici o dovada ca ai fi intrat miercuri pe psn intre 22:00 si 22:15 decat un post "Scociu te astept sa jucam etapa" la 22:46, o sa te las totusi sa joci meciul de cupa. pe viitor dc dai de adversar si acesta nu intra pe psn intre 22:00 si 22:15 in ziua de deadline te rog sa specifici acest lucru pe forum, dc eu din motive personale nu o sa pot sa va verific.
Liga A
dinamovistu2008 - rokococo
Liga B
Nightcrawl3r - roseven
De jucat pana luni 8.8.11 ora 23:00:
Cupa 8-imi
cosminhards - HoriaHG
De jucat pana miercuri 10.8.11 ora 23:00:
Cupa sferturi
ILentz - roseven
(cosminhards - HoriaHG) - MVP-ANY