Liga 2
Wildspirit (Juventus) - Asteptau (Psg) 0-0
Asteptau (Psg) - Wildspirit (Porto) 1-2
Liga 2
Wildspirit (Juventus) - Asteptau (Psg) 0-0
Asteptau (Psg) - Wildspirit (Porto) 1-2
De jucat pana duminica 9.10.11 ora 23:00
Liga 1
dinamovistu2008 - Razvan
Nightcrawl3r - SilviuGabriel
Liga 2
alex_fcd - Grax
asteptau sta
In cazul in care nu dati de adversar, va rog sa respectati regula:
"Dc intr-un caz exceptional 2 jucatori nu se pun de acord asupra zilei si orei pt disputarea meciurilor, atunci acestea se vor disputa obligatoriu intre 22:00 si 23:00 in ultima zi disponibila. In acest sens, cei 2 vor fi obligatoriu prezenti pe PSN intre 22:00 si 22:15. Pt a putea verifica asta, va rog sa imi dati add in lista de prieteni. Jucatorul care in acest interval nu intra pe PSN, sau intra si nu raspunde la mesaje, va pierde meciurile la masa verde."
Tinand cont ca ati avut timp inca de miercuri sa jucati, nu se pune problema amanarii vreunui meci, indiferent de natura motivului invocat. Cine nu joaca sau nu intra pe psn intre 22:00 si 22:15 pierde la masa verde!!!
da. in conditiile astea vei juca cu asteptau meciul obligatoriu pentru etapa 1
De jucat pana duminica 9.10.11 ora 23:00
Liga 1
dinamovistu2008 - Razvan
Nightcrawl3r - SilviuGabriel
Liga 2
alex_fcd - asteptau
In cazul in care nu dati de adversar, va rog sa respectati regula:
"Dc intr-un caz exceptional 2 jucatori nu se pun de acord asupra zilei si orei pt disputarea meciurilor, atunci acestea se vor disputa obligatoriu intre 22:00 si 23:00 in ultima zi disponibila. In acest sens, cei 2 vor fi obligatoriu prezenti pe PSN intre 22:00 si 22:15. Pt a putea verifica asta, va rog sa imi dati add in lista de prieteni. Jucatorul care in acest interval nu intra pe PSN, sau intra si nu raspunde la mesaje, va pierde meciurile la masa verde."
Tinand cont ca ati avut timp inca de miercuri sa jucati, nu se pune problema amanarii vreunui meci, indiferent de natura motivului invocat. Cine nu joaca sau nu intra pe psn intre 22:00 si 22:15 pierde la masa verde!!!
Liga B
alex_fcd (Real Madrid) - flllorin (Chelsea) 0-7
flllorin (Roma) - alex_fcd (Atletico Madrid) 2-1
---------- Post added 09-10-2011 at 05:00 PM ----------
Liga B
alex_fcd (Arsenal) - asteptau (PSG) 1-2
asteptau (PSG) - alex_fcd (Liverpool) 9-1
goodfellam(Inter M) - gvingi76(Tottenham) 2-3
gvingi76(Suwon Bluewings) - goodfellam(Santos) 3-5
Liga A, Etapa 1
SilviuGabriel ( Liverpool ) - Nightcrawl3r ( Juventus ) 3-5
Nightcrawl3r ( Juventus ) - SilviuGabriel ( Liverpool ) 6-3
Cu ocazia asta , ma pis pe tot ce inseamna EA Sports anul asta si cred ca campionatul asta numa' nervi o sa-mi fac de la Lobby Room incepand pana la sfarsitul meciurilor .
balasadaniel41 ( Anzi.Makhachkala) - razvanbeldescu (Fulham) 2-1
razvanbeldescu ( Porto) - balasadaniel41 ( Napoli) 0-3
LIGA A:
dinamovistu2008(psg) - razvan(liverpool) = 0-0
razvan(tottenham) - dinamovistu2008(psg) = 1-4
portarii parca aveau puteri paranormale.....stiau cu 5 sec inainte unde se duce mingea......mai ales in primul meci)))
Am facut uptade pe site cu rezultatele de pana aici.
Va rog sa jucati pana miercuri 12.10.11 ora 23:00, meciurile contand pentru etapa a 2-a.
asteptau (PSG) - flamini (benfica) 1-3
flamini (benfica) - asteptau (PSG) 5-3
Nu stiu ce nick pe forum are tipul asta, m-am trezit cu el ca-mi da add, si nu am lista cu jucatori. E foarte bun, oricum, nici nu stiu cum am reusit sa ii dau si eu golurile alea, sincer sa fiu. Din pacate, e singurul distrus din campionatul asta pe care l-am vazut ca se uita la toate cele 3 reluari. Si a dat 8 goluri in total...
Nick-ul meu este kekequicksilver iar daca te-am deranjat cu reluarile imi cer scuze defapt primeam mesaje de la jucatorul "wildspirit" care dorea sa joace si el cu mine in acelasi timp ce o faceai si tu. Deci ii raspuneam cand se dadea reloare.
Kekequicksilver...sigur nu erai sub influenta rezultatelor si nu mai vedeai bine mesajele?...nu ti-am dat niciun mesaj aseara..
---------- Post added 10-10-2011 at 06:41 AM ----------
Ossaur...nu aveam cum sa ii dau mesaje..cand noi jucam amicale.....
asta se numeste narcisism.....iti spun eu ce s-a intamplat...s-a uitat gresit la mesajele de acum 2 zile cand am jucat cu el...jucam cu Ossaur un amical..si m-am trezit cu mesaj ' de la keke cu '' jucam in 45 de min''...
![]()
Defapt am vrut sa spun gvingi76 dar probabil ca imi era capu' la mai multe task-uri simultan....ei asta e. Deci primisem mesaj de la el si ii raspundeam atata tot
---------- Post added 10-10-2011 at 04:27 PM ----------
Stiti ceva ? Eu nu mai inteleg nimic din ce am facut aseara.
E anapoda totul sunt confuz probabil a fost delay in sistem si de aceea se mai primesc si mesaje mai tarziu.
Bookmarks