De jucat pana vineri 12.8.11 ora 23:00:
Cupa sferturi
cosming - SilviuGabriel
De jucat pana sambata 13.8.11 ora 23:00:
Liga B
wackorine - cosming
gvingi76 - ics11
micul_ - ossaur
De jucat pana vineri 12.8.11 ora 23:00:
Cupa sferturi
cosming - SilviuGabriel
De jucat pana sambata 13.8.11 ora 23:00:
Liga B
wackorine - cosming
gvingi76 - ics11
micul_ - ossaur
SilviuGabriel sa-mi spui cand putem juca meciul din cupa?
Ps:wackorine desi ai refuzat cand te-am intrebat daca vrei sa jucam,sa-mi spui cand jucam meciul ce a ramas restant?as prefera sa fie pana maine seara deoarce sambata voi fi plecat.
liga 2
Nightcrawl3r (Bayern) - micul_ (Manchester City) 2-3
micul_ (Liverpool) - Nightcrawl3r (Manchester City) 1-0
Multumesc ca ai jucat Nightcrawl3r, ai dat dovada de mult fair play. Respect! Bafta in continuare!
Cupa
cosming (Roma) - SilviuGabriel (Liverpool) 1-3
SilviuGabriel (Manchester City) - cosming (Bayer Leverkusen) 2-3
Cred ca am un deja-vu pt că ,la fel ca si in sezonul 2 , pierd promovarea din cauza unei țigănii . In fine , e doar un joc ar zice multi dar daca e asa nu ar trebui sa se intample ce mi s-a intamplat mie . Poate a 3-a oara e cu noroc
Life goes on asa ca ne vedem la FIFA 12 . Poate totusi mai faci unul de FIFA 11 Spike ca timp mai e destul si nu o sa-si faca prea multi precomenzi cat sa se faca cel putin 1 liga . Eu cel putin ,nu
micul_ (Bayern) - ossaur (Napoli) 1-2
ossaur (Manchester City) - micul_ (Dortmund) 0-0
Felicitari! Ai facut 2 meciuri frumoase! Din fericire pentru mine nu au mai contat rezultatele astea altfel era jale![]()
liga 2
micul_ (Bayern) - ossaur (Napoli) 1-2
ossaur (Manchester City) - micul_ (Dortmund) 0-0
Ms. Te astept la un re-match. Bafta in continuare.
---------- Post added 12-08-2011 at 10:10 PM ----------
bine ca mi-am consolidat penultimu loc din ultima divizie si in plus mi-am depasit si obiectivul propus. Ciudat e ca cel de pe ultimul loc parca m-a batut de doua ori in acest campionat.
.
Momentan testez Ultimate Team din Fifa 12 si 12-ele cand mai pica serverele. Momentan jocul e foarte ok. Multe bug-uri nu mai sunt (cel putin alea de gameplay, suturi mult imbunatatite, pase...in mare o sa fie peste 11deci merita sa-ti faci precomanda.
Nightcrawl3r - nu mai am nici timpul (incep cat de curand sesiunea de restante) si nici motivatia necesara sa mai organizez inca un sezon. o pauza intercompetitionala eu zic ca e binevenita. pe 29 septembrie o data cu aparitia lu' 12 o sa dau drumul la inscrierile pentru urmatorul sezon ;
ILentz - unde ai gasit fifa 12 ca sa il testezi? daca e vorba de ceva "necurat" da-mi un link cu sursa prin PM te rog.
De jucat pana duminica 15.8.11 ora 23:00:
Cupa semifinale
Ilentz - rokococo
cosminhards - SilviuGabriel
De jucat cat mai repede urmatoarele restante din campionat:
HoriaHG - dinamovistu2008
gvingi76 - ics11
Sunt tester la EA man..si de 3 luni tot joc fifa 12 ca sunt pe proiect
...we make it better
Cupa:
cosminhards (O. Marseille) - SilviuGabriel (Lazio) 2 - 1
SilviuGabriel (Lazio) - cosminhards (Juventus) 0 - 1
rokococo eu sunt liber toata ziua azi daca ai timp sa jucam meciul da-mi un mesaj si intru pe psn.
---------- Post added 14-08-2011 at 03:47 PM ----------
rokococo (Sevilla) - ILentz (Ol.Lyon) 1-2
ILentz (Tottenham) - rokococo (Man. City) 2-1
Imi pare rau ca a mers atat de infect.
rokococo (Sevilla) - ILentz (Ol.Lyon) 1-2
ILentz (Tottenham) - rokococo (Man. City) 2-1
da a stricat din farmecul meciului. o fi de la serverul EA sau de la mine . . .![]()
De jucat pana marti 16.8.11 ora 23:00:
Cupa finala
Ilentz - cosminhards
Liga A
HoriaHG - dinamovistu2008
Liga B
gvingi76 - ics11
---------- Post added 14-08-2011 at 10:55 PM ----------
balasadaniel41, cosminhards, ics11, ILentz - astept PM care sa contina contul IBAN in care sa va returnez garantia la sfarsitul sezonului
Clasament final Liga 2
1. cosminhards 68
2. ILentz 50
3. micul_ 40
4. balasadaniel41 38
5. ics11 37
6. SilviuGabriel 36
7. roseven 33
8. Nightcrawl3r 33
9. cosming 28
10. 11. cisse & gvingi76 26
12. ossaur 17
13. wackorine 11
ILentz, maine seara in jurul orei 7 vei fi available sa jucam finala cupei?Eu voi incerca sa fiu maine pe mess, da-mi mesaj acolo sau ceva...
bai eu sunt la munca de la ora 6 pana la 1:30 noaptea in fiecare zi, mai putin in weekend.
Bookmarks