Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 78 of 220 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast
Results 1,541 to 1,560 of 4382

Thread: ConsoleGames FIFA Championship for PlayStation 3

1. #1541 SP
    Junior Member MVP-ANY's Avatar
    Conform noilor reguli optez pentru utilizarea echipei LIVERPOOL (urna 3)!

Ma bazez pe fair-play din partea participantilor( in varianta "Online Friendlies" exista posibilitatea folosirii de "upgrade-uri")!!!
    Cred ca ar trebui analizata si posibilitaea utilizarii varaiantei de turneu oferita de producator (cu conditia utilizarii unei singure echipe)

2. #1542 SP
    Member asteptau's Avatar
    in ce sens te bazezi pe fair-play? adica sa jucam si noi cu echipe din urna 3, impotriva ta?

3. #1543 SP
    Senior Member Spike's Avatar
    gata baieti, am gasit cum sa jucam ranked. deci, mergeti in fifa 12 pe "online modes" si selectati "EA Sports Arena" apoi din nou "EA Sports Arena". Va trebui sa selectati adresa de mail pe care sa primiti invitatia pt a intra in acest mod. Acceptati invitatia pe mail si veti fi indrumati pe un site unde va trebui sa va inregistrati cu un nick si o parola. apoi veti selecta jocul dorit in cazul nostru fifa 12 de ps3 si veti baga psn-ul de pe care o sa jucati. reveniti pe ps3 si urmand aceiasi pasi veti putea selecta acum "loby rooms" unde toate meciurile se joaca ranked, cu tactical defending si echipele nemodificate.

Inscrisi pana acum: alex_fcd, asteptau, balasadaniel41, cisse, dinamovistu2008, DonBassil, flllorin, goodfellam, Grax, gvingi76, HoriaHG, ILentz, Kekequicksilver, micul_, MVP-ANY, Nightcrawler92, ossaur, Razvan, SilviuGabriel, Spike, thedeadman14, Venom (22 jucatori)

4. #1544 SP
    Senior Member GoodFella10's Avatar
    Cand incepem campionatu?

5. #1545 SP
    Am dat drumul la campionat. Inainte de a incepe sa jucati va rog sa cititi in intregime REGULAMENTUL de pe site (link-ul in semnatura) ca sa nu incepem noul sezon cu stangul aplicand penalizari inutile. Am mai facut cateva modificari mici asa ca toti trebuie sa o faceti. De asemenea cei care optati pt jucarea cu o singura echipa in campionat va rog sa precizati pe forum acest lucru inainte sa incepeti sa jucati.

Lista de contacte si fisierul excel 2003 cu echipele si urnele din care acestea fac parte v-o pot da pe mess personal, sau o puteti descarca de aici daca nu sunt disponibil. Am trimis parola sub forma de mass tot pe forum. Nu le trimit pe mail!!!

De jucat prima etapa pana duminica 9.10.11. Las mai mult timp acum la debut ca sa puteti juca si meciuri in avans. Incepand de luni vom juca din 3 in 3 zile.
    Attached Files

6. #1546 SP
    Member thedeadman14's Avatar
    chelsea

7. #1547 SP
    Quote Originally Posted by thedeadman14 View Post
    chelsea
    nu se poate. chelsea e din urna 1.

8. #1548 SP
    scuze, graba. PSG.
    Parola n-am primit-o.

9. #1549 SP
    Junior Member ILentz's Avatar
    Spike (Liverpool) - ILentz (Juventus) - 0 - 0
    ILentz (Napoli) - Spike (Ol. Marseille) - 1 - 1

10. #1550 SP
    FIFA Fan gvingi76's Avatar
    Quote Originally Posted by Spike View Post
    gata baieti, am gasit cum sa jucam ranked. deci, mergeti in fifa 12 pe "online modes" si selectati "EA Sports Arena" apoi din nou "EA Sports Arena". Va trebui sa selectati adresa de mail pe care sa primiti invitatia pt a intra in acest mod. Acceptati invitatia pe mail si veti fi indrumati pe un site unde va trebui sa va inregistrati cu un nick si o parola. apoi veti selecta jocul dorit in cazul nostru fifa 12 de ps3 si veti baga psn-ul de pe care o sa jucati. reveniti pe ps3 si urmand aceiasi pasi veti putea selecta acum "loby rooms" unde toate meciurile se joaca ranked, cu tactical defending si echipele nemodificate.
    Asta cu EA Sports Arena e introdusa nou...
    La voi merge greu siteul asta de la Virgin Gaming?

11. #1551 SP
    Junior Member ILentz's Avatar
    Quote Originally Posted by gvingi76 View Post
    Asta cu EA Sports Arena e introdusa nou...
    La voi merge greu siteul asta de la Virgin Gaming?
    Bai eu nu am dat decat activate din mailul ala si cam atat. A mers dupa sa intru in lobby.

12. #1552 SP
    Senior Member Razvan's Avatar
    Aleg Juventus.
    Uitati asta. Avand in vedere ultimul detaliu adaugat la regulament am decis sa raman la varianta B. Precizez si ca inca nu am jucat niciun meci.

13. #1553 SP
    ILentz ( Liverpool ) - thedeadman14 ( PSG ) 0-2
    thedeadman14 ( PSG ) - ILentz ( Liverpool ) 3-1

14. #1554 SP
    O singura remarca mai am de facut dpv al Regulamentului:

In situatia in care se intalnesc 2 jucatori care au optat pt optiuni diferite privind alegerea echipelor, atunci se va proceda astfel:
    # Daca este gazda jucatorul care a ales optiunea B (cel care nu are echipa fixa), el isi poate alege orice echipa cu conditia sa nu mai fi jucat pana atunci de 4 ori cu ea, adversarul urmand sa joace cu echipa fixa
    # Daca este gazda jucatorul care a ales optiunea A (cel care joaca cu echipa fixa), jucatorul cu optiunea B va alege daca mai are disponibila o echipa din urna gazdei, iar daca nu mai are disponibila nici o echipa din urna gazdei, va alege din alta urna o echipa cu care sa nu mai fi jucat de 4 ori in sezonul respectiv

15. #1555 SP
    Member ossaur's Avatar
    NAPOLI este echipa mea

16. #1556 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    merge sa imi aleg si eu PSG????

17. #1557 SP
    Quote Originally Posted by dinamovistu2008 View Post
    merge sa imi aleg si eu PSG????
    da, la optiunea A nu e pe cine isi alege primul ca altfel specificam. dc o faci te rog sa mai confirmi o data.

18. #1558 SP
    Member dinamovistu2008's Avatar
    ok.....deci o sa joc numai cu PSG

19. #1559 SP
    DonBassil (Inter) - Spike (Bayern Munich) 1-4
    Spike (Benfica) - DonBassil (Atletico Madrid) 3-1

20. #1560 SP
    thedeadman14 ( PSG ) - micul_ ( FC Porto ) 3-0
    micul_ ( Shalke ) - thedeadman14 ( PSG ) 0-4

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 78 of 220 FirstFirst ... 28 68 76 77 78 79 80 88 128 178 ... LastLast