Am un Dodge Ram Pick-Up, tunat la maxim. Ideal pentru B-Spec.
Ai postat in threadul gresit cred
Dau la schimb pentru o Toyota Minolta : Premium Lamborghini Murcielago + Premium Citro�n Citro�n C4 WRC ‘08 (cea care o castigi la Sebastian Loeb chellenge- Gold) + Premium Lexus ENEOS SC430 (SUPER GT) ‘08
Toate 3 la pachet in schimbul unei Standard Toyota MINOLTA Toyota 88C-V Race Car ‘89![]()
As vrea si eu imprumut un Race Car de cel putin 900bhp sa fac 2 curse una de la professional si una de le expert. Dau si eu ceva la schimb daca va intereseaza. PSN id: bmarius
Te ajut eu daca vrei cu un Corvette ZR1 RM, fully tuned ~900 HP. Chiar am reusit, zic eu, sa il setez sa fie destul de stabil pentru ce putere are.
Pai nu cred ca o sa ia bine curbele, la asta castiga un race car.
Eu abia cu un Peugeot 908 '10 am reusit sa bat Courage, ca ala te omoara.
Imi poate imprumuta si mie cineva un Mini Cooper modificat? Si o masina japoneza clasica?
Pot oferii Mitsubishi Lancer Evo modificat aproape full.
iti imprumut eu un mini cooper full, add csx-74[/QUOTE]
Ms dar am rezolvat, te adaug oricum.
ce masina imi recomandati sa fac beginner la Rally? pana in 245 cp imi trebuie. Mi-am facut eu o corolla 4wd dar nu e asa buna. Nu scot decat bronz. La urmatorul nivel am gold-urile, dar a ramas asta primul necompletat
Intradevar si eu recomand lafel, o masina cat mai usoara si eventual ii pui si kit sa fie mai usoara
Masina pe care am folosit-o eu a fost Honda Civic type R model vechi ceva de prin '90...
Multumesc. Pt masina japoneza '79 am luat un Nissan bluebird din 79 cu 9000 de la shdealer, cu modificari de 4000 am castigat lejer (turbo, sports soft, stage 1, exaust, 2 level intake filter) am obtinut o masina buna. Iti dau eu daca nu te descurci. Vreau un mini daca ai. Returnez, normal
Sent from my HTC Wildfire using Tapatalk
A lambo anyone? Am mare nevoie pentru cursa de lambo-uri de la amateur, dar n-am bani de unul.... (am preferat sa-mi iau Ferrari din moment ce aproape toate Lamborghini-urile mi se par ca supravireaza)
Pai orice lambo care e mai rapid si agil, sa pot sa castig cursa aia de la amateur. O sa-ti trimit mesaj in vreo 3 zile ca nu mai intru pe consola pana nu dau tezele...![]()
Bookmarks