Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 41 to 60 of 106

Thread: Gran Turismo 5 Marketplace

1. #41 SP
    Junior Member robert_11's Avatar
    Ca recunostinta pentru cei care imprumuta moca diferite masini, ar putea sa la faca macar schimbul de ulei inainte sa le returneze la proprietar.

2. #42 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    si sa le spele, nu ?

3. #43 SP
    Junior Member robert_11's Avatar
    Eventual, da.

4. #44 SP
    Member Mazzaxx's Avatar
    Salut, ma poate ajuta cineva cu o masina imprumut pentru Hystoric Cup de la Proffesional? Un Race Car din '67-'70

5. #45 SP
    Member CrissX's Avatar
    te ajut eu, da-mi add csx-74

6. #46 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    A avut cineva codes pentru Stealth Cars Eu ? Stiu ca am vazut pe cineva dintre noi online intr-un r10 stealth dar nu mai retin cine era ?
    Pot da o colectie frumusica de masini scumpe la shimb daca dati share (race cars etc.)

7. #47 SP
    Member Dante's Avatar
    are cineva o europeana 60'-79' de imprumut? nu vrea sa apara sub nicio forma la sh. parca la masini noi nu am vazut. sau ma insel?

8. #48 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    A avut cineva codes pentru Stealth Cars Eu ? Stiu ca am vazut pe cineva dintre noi online intr-un r10 stealth dar nu mai retin cine era ?
    Pot da o colectie frumusica de masini scumpe la shimb daca dati share (race cars etc.)
    Vaga are masini Stealth din cate stiu,dar vezi man ca nu se pot schimba masinile alea speciale ale editiilor de colectie.Eu am incercat sa-i trimit lui Imouthes imprumut odata Audiul Chrome Line ce-l am din Collectors Edition si nu m-a lasat,mi-a zis ceva de genul "this car cannot be gifeted!"

9. #49 SP
    Quote Originally Posted by kobayashi View Post
    Vaga are masini Stealth din cate stiu,dar vezi man ca nu se pot schimba masinile alea speciale ale editiilor de colectie.Eu am incercat sa-i trimit lui Imouthes imprumut odata Audiul Chrome Line ce-l am din Collectors Edition si nu m-a lasat,mi-a zis ceva de genul "this car cannot be gifeted!"
    De ce crezi ca am zis "share" ? sunt dlc content.

10. #50 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Are cineva BMW 2002 Turbo ‘73 ? ofer un Ferrari California in schimb. Schimb definitiv.

---------- Post added 20-12-2010 at 08:58 AM ----------

Nu mai este necesar. Am crezut ca nu il poti cumpara decat de la marketplace. Acum vad ca poate fi castigat in joc. Nu mai fac schimb

11. #51 SP
    Senior Member consol3's Avatar
    Imi poate imprumuta si mie cineva o masina? Pentru Gran Turismo event sau cum se cheama de la Expert... am incercat cu vreo doua masini si am saracit nu mai am bani de nimic. Am tot incercat cu Dodge Viper(modificat) si degeaba.
    Pot oferii masini pentru orice event de la begginer pana la expert inafara de acesta si de cel pentru masini vechi.

---------- Post added 22-12-2010 at 12:09 PM ----------

Quote Originally Posted by consol3 View Post
    Imi poate imprumuta si mie cineva o masina? Pentru Gran Turismo event sau cum se cheama de la Expert... am incercat cu vreo doua masini si am saracit nu mai am bani de nimic. Am tot incercat cu Dodge Viper(modificat) si degeaba.
    Pot oferii masini pentru orice event de la begginer pana la expert inafara de acesta si de cel pentru masini vechi.
    UP!

12. #52 SP
    Junior Member RobyBoy's Avatar
    imi trebuie si mie o masina pentru Historic Racing Car Cup, nu reusesc sa trec de acest event si nu gasesc o masina potrivita, daca ma poate ajuta cineva i-as fi foarte recunoscator, fac si schimbul de ulei la ea

13. #53 SP
    Member stanzor's Avatar
    cine are un nissan 240sx sau un nissan 200sx s14 din '96 parca , de vaznare ???????

14. #54 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    Quote Originally Posted by RobyBoy View Post
    imi trebuie si mie o masina pentru Historic Racing Car Cup, nu reusesc sa trec de acest event si nu gasesc o masina potrivita, daca ma poate ajuta cineva i-as fi foarte recunoscator, fac si schimbul de ulei la ea
    Si eu tot la ala sunt, dar mai joc la B-Spec, ca acolo iti da o masina buna pentru event-ul ala parca.

15. #55 SP
    __The Game__ GreyhounD's Avatar
    Prin binevointa lui minimize, ofer masina Red Bull X2010 tuturor doritorilor, cu urmatoarea conditie: odata ce ati primit masina, sunteti rugati sa intrati online pentru o cursa de X2010, macar odata, atunci cand se face adunarea pe threadul dedicat.

Asadar, astept PM de la cei ce doresc aceasta masina. O voi trimite odata pe zi, in ordinea in care sosesc PM-urile.
    Attached Images Attached Images x2010.jpg

16. #56 SP
    Le fel dorim sa facem si cu :
    Attached Images Attached Images suzuka-circuit_ferrari-f1.jpg

17. #57 SP
    Member stanzor's Avatar
    mersi pt oferte am gasit

18. #58 SP
    Junior Member RobyBoy's Avatar
    si eu vreau X2010.....de intrat online o sa intru luni seara(daca prind loc)....acum sunt la munca (PSN ID: RobyBoy2009)

19. #59 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by RobyBoy View Post
    Quote Originally Posted by istrategie View Post
    Si eu tot la ala sunt, dar mai joc la B-Spec, ca acolo iti da o masina buna pentru event-ul ala parca.
    O masina foarte buna pt acest event e Toyota Toyota 7 Race Car '70. Este castigata la B Spec "Like the wind".
    Eventul de la B Spec este castigat usor cu Toyota Minolta, aceasta masina fiind castigata la A Spec "Like the wind".

20. #60 SP
    Senior Member istrategie's Avatar
    M-am apucat sa joc la B-Spec de cateva zile. Abia astept sa o iau. Mi-a mai zis o data si L0G1X, dar uitasem numele event-ului.

Trebuie neaparat o cursa de F1.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 ... LastLast