Ca recunostinta pentru cei care imprumuta moca diferite masini, ar putea sa la faca macar schimbul de ulei inainte sa le returneze la proprietar.![]()
Ca recunostinta pentru cei care imprumuta moca diferite masini, ar putea sa la faca macar schimbul de ulei inainte sa le returneze la proprietar.![]()
Salut, ma poate ajuta cineva cu o masina imprumut pentru Hystoric Cup de la Proffesional? Un Race Car din '67-'70
A avut cineva codes pentru Stealth Cars Eu ? Stiu ca am vazut pe cineva dintre noi online intr-un r10 stealth dar nu mai retin cine era ?
Pot da o colectie frumusica de masini scumpe la shimb daca dati share(race cars etc.)
are cineva o europeana 60'-79' de imprumut? nu vrea sa apara sub nicio forma la sh. parca la masini noi nu am vazut. sau ma insel?
Vaga are masini Stealth din cate stiu,dar vezi man ca nu se pot schimba masinile alea speciale ale editiilor de colectie.Eu am incercat sa-i trimit lui Imouthes imprumut odata Audiul Chrome Line ce-l am din Collectors Edition si nu m-a lasat,mi-a zis ceva de genul "this car cannot be gifeted!"
Are cineva BMW 2002 Turbo ‘73 ? ofer un Ferrari California in schimb. Schimb definitiv.
---------- Post added 20-12-2010 at 08:58 AM ----------
Nu mai este necesar. Am crezut ca nu il poti cumpara decat de la marketplace. Acum vad ca poate fi castigat in joc. Nu mai fac schimb![]()
Imi poate imprumuta si mie cineva o masina? Pentru Gran Turismo event sau cum se cheama de la Expert... am incercat cu vreo doua masini si am saracitnu mai am bani de nimic. Am tot incercat cu Dodge Viper(modificat) si degeaba.
Pot oferii masini pentru orice event de la begginer pana la expert inafara de acesta si de cel pentru masini vechi.
---------- Post added 22-12-2010 at 12:09 PM ----------
UP!
imi trebuie si mie o masina pentru Historic Racing Car Cup, nu reusesc sa trec de acest event si nu gasesc o masina potrivita, daca ma poate ajuta cineva i-as fi foarte recunoscator, fac si schimbul de ulei la ea
Prin binevointa lui minimize, ofer masina Red Bull X2010 tuturor doritorilor, cu urmatoarea conditie: odata ce ati primit masina, sunteti rugati sa intrati online pentru o cursa de X2010, macar odata, atunci cand se face adunarea pe threadul dedicat.
Asadar, astept PM de la cei ce doresc aceasta masina. O voi trimite odata pe zi, in ordinea in care sosesc PM-urile.
si eu vreau X2010.....de intrat online o sa intru luni seara(daca prind loc)....acum sunt la munca(PSN ID: RobyBoy2009)
M-am apucat sa joc la B-Spec de cateva zile. Abia astept sa o iau. Mi-a mai zis o data si L0G1X, dar uitasem numele event-ului.
Trebuie neaparat o cursa de F1.
Bookmarks