@iedi
care este ID-ul tau de PSN,vad ca sunt doua parca...
Printable View
@iedi
care este ID-ul tau de PSN,vad ca sunt doua parca...
ukiedi il ai deja
ala il foloses pt home
si de pe superiedi ma joc sau as vrea sa joc resistance2
Imouthes78
sambata vin si eu la R2 ! cu toate ca nu am mai jucat de ceva timp ,cred ca mi-am iesit din forma . mai mutl GRID si ALONE IN THE DARK (veau sa il termin) am jucat in ultima vreme cind sint acasa, adica in week-end.
Deci, ne vedem azi? Ora 22 nu? Eu o sa fiu "on", sper sa fiti si voi.
Probabil ca voi fi si eu on ^_^.
pana la urma cui trebuia sa ii dau add pt R2 invite la 22:00?
Buna intrebare! eu i-am dat add lui aallex pe shazam_ro de vreo 2 zile si inca nu mi-a aparut nimic,sper ca lui trebuie sa ii dam :D
aha ok ,ms :) , si cum jucam ? co-op mode : 8 players sau deatmatch? ^_^
eu nu am primit add. mi-e plina lista de friends, de aceea probabil. mai incercati acum c-am facut loc. daca nu merge atunci dati add lui andrei - king_color
Ok sefu :)
:)) nu-s sef, sa nu ma intelegeti gresit, sunt pur si simplu tipul care, vazand ca lumea nu se strange organizat, a propus niste date/ore fixe pt intalniri, cu scopul de a se strange cat mai multa lume :D
PS.: cei care aveti castil bluethooth prin casa, sa le legati cu ps3-ul sa putem vb in timpul jocului ,ceva mai sus gasiti un tutorial cu conectarea castii la ps3
ahh ok, mai incerc acuma sa iti dau add
am casca bluetooth, am conectat-o la ps dar n-am mai folosito
ok dude:) am dat add la shazam_ro la fiind ...tu aallex?
am dat accept, dromoter si gonzo_player. cred ca voi doi sunteti :D
da dromoter <<< its me ^_^
si atunci la 10 tre sa fiu on pe res2 si u doar imi dai invite?
am sarit si eu cu un add la shazam
am vb si pe mess draga aallex dar nu mai erau locuri in lista ta
sper ca ne auzim la 10
ce ne facem daca vom fi mai mult de 8:-/
facem deathmatch?:P
@raul da, da, iti dau eu invite sau, dai triunghi in meniu jocului si te duce la party settings, ma cauti pe mine in friends list(din acel meniu de party settings) si ma selectezi cu x, iti vor aparea niste optiuni iar tu dai join party.
vom vedea ce jucam, in functie de cati suntem. noi maxim ne-am strans 9 cred.
@iedi stai linistit, eu m-as bucura sa fim multi. nu e problema de cati suntem, fiecare harta are cate o varianta de 10,20,40, 60 persoane asa ca "solutii este"
ok aallex:)
Its showtime ^_^
aallex ai primit invite de la mine? la mine apare pending