FEAR 2: Project Origin este sequelul jocului FEAR,un FPS horror ce s-a bucurat de un succes relativ.Maine se va lansa si un demo pe Playstation Store.Jocul trebuie sa se lanseze pe 10 februarie,urmand sa fie disponibil pe PC,PS3 si Xbox360
FEAR 2: Project Origin este sequelul jocului FEAR,un FPS horror ce s-a bucurat de un succes relativ.Maine se va lansa si un demo pe Playstation Store.Jocul trebuie sa se lanseze pe 10 februarie,urmand sa fie disponibil pe PC,PS3 si Xbox360
Demo-ul este valabil doar celor care au cumparat Qore.
Jocul este o mare porcărie, din punctul meu de vedere... Foloseste un "cliche" foarte neconventional. Grafica nu este cu foarte mult �mbunătățită față de versiunea anterioară. Sistemul de "speriat" maimuțe a rămas același. Sunete a la "The Ring" exact c�nd nu te așteți și aceași poveste penibiă �n căutarea fetiței minune.
fratioare vorbeste gura fara tine,stai calm
iauzi si tu nu este foarte imbunatatit fata de versiunea anterioara :doh: :doh: :doh:
esti cam ironic ,
tu esti genu : 1 milion de persoane ii dau nota de 9 sau 10 iar tu spui ca e penibil si nu i-ai da mai mult de 5 dupa cum vorbesti ,oare eu ca si cumparator care deja ii voi face precomanda zilele acestea pe cine sa cred ?
Cu siguranta nu pe tine
emptysilence - Mai ușor cu flame-ul, că nu suntem la piață aici. Nu ești "fratioare" cu mine, că nu am m�ncat din aceași farfurie.
Părerea mea este una personală. Nu mă interesează părerile altora și nici notele de 9 și de 10 care le dau alții pentru un joc neapărut �ncă. Eu nu pot să-mi dau seama cu ce te deranjează că părerea mea este ieșită din patern-ul observat pe net catalogat ca "wow" av�nd in vedere notele de 9-10 pe care le-ai văzut tu.
Am jucat demo-ul și asta este impresia care mi-a lăsato. Mă condamni pentru asta?
Cut the crap.
Și succes cu precomanda.
tare urat mai e, grafica slaba se vad armele naspa parerea mea e indentic cu fear 1 cu exceptia sangelui![]()
slab dupa mine ... ca un joc de copii mici cu un fel de tomate care explodeaza. pare facut in graba, numa asa sa fie.
Mi se pare mie sau sunetul la jocul acesta e de toata jena? Cand tragi cu shotgun zici cae prastie. De grafica nu mai vorbesc, foarte slab.
Sunt de aceeasi parere cu Raskolnikov, grafica mi se pare foarte invechita. In afara de sclipici si blur nu e nimic nextgen, mai ales spre finalul demo-ului, este foarte slaba.
Despre sunet nici macar nu merita sa mentionez, mai bine jucam cu boxele stinse.
Nici pe mine nu m-a impresionat cu nimic.Pacat, primul joc din serie mi-a placut foarte mult. A fost primul joc horror pe care am avut rabdare sa-l termin.
![]()
Bookmarks