Mi-a placut demoul. Nu stiu ce aveti cu sunetul, dar mi se pare OK. Va face parte din colectia mea.
Mi-a placut demoul. Nu stiu ce aveti cu sunetul, dar mi se pare OK. Va face parte din colectia mea.
l-am inceput aseara. este mult mai bun decat primul fear. efectele grafice impreuna cu AI-ul inamicilor dau intensitate maxima luptelor. se folosesc de orice obiect pentru cover, arunca grenade daca stai in cover, incearca tot timpul sa te flancheze. am ramas surprins cand i-am vazut mergand chiar si pe burta. povestea este solida iar dialogurile....
"Just call me.... Snake Fist."
"Snake Fist.... Are you ****** kidding me?"
online nu merita jucat dupa parerea mea.
fear 2 se pare ca este varf de top la vanzari in toate regiunile, felicitari marketingului care a ales bine momentul.
E seaca perioada asta in lansari, chiar daca sunt cateva mari, sunt putine. Nu ai din foarte multe sa alegi.
Absolutely best review I have ever seen:
The Escapist : Video Galleries : Zero Punctuation : Fear 2
![]()
a new map pack si este pe gratisClanBase - F.E.A.R. 2 'Toy Soldiers' map pack released - Thursday 16 April
Am reusit sa fac rost de FEAR 2 acum 2 zile si pot spune ca sunt ff impresionat. AI-ul este de nota 20, iar acel "fear factor" este puternic la inceput, cel putin asa mi s-a intamplat mie.
Am vazut multe "certuri" pe thread si intr-adevar sunt doua tabere pro si contra pentru acest joc. Personal dau nota 9/10 jocului( nu dau 10 ca se putea si mai bine)
Bookmarks