Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 21 to 40 of 49

Thread: FEAR 2:Project Origin

1. #21 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by GreyhounD View Post
    Despre sunet nici macar nu merita sa mentionez, mai bine jucam cu boxele stinse.
    Hahaha exact! Probabil era mai bine cu boxele stinse. E atat de penibil incat am crezut ca am eu probleme cu sistemul de sunet si am bagat rapid Resistance 2 in consola sa testez. Din fericire sunetul la FEAR 2 e atat de penibil incat mi-a dat impresia ca mi s-au stricat boxele.

2. #22 SP
    Senior Member muggs's Avatar
    oricum si primul a fost un rahat deci no wonders..

3. #23 SP
    Senior Member DonAdryan's Avatar
    Primul a fost fain, insa nici pe departe nu a fost horror! Avea ceva efecte deosebite, imi placea cum sarea praful din perete cand trageai in el, imi placea reculul armei si felul in care reactionau fizic inamicii in momentul in care incasau gloantele. De fapt, fizica a fost excelenta in acel joc. (Vorbim de 2005 totusi...). Ca si comparatie, STALKER de exemplu nu am putut sa-l joc tocmai pentru ca fizica era la pamant. Adica trageam in inamici si parca nici nu-i atingeam... Nu reactionau la gloante, nu-mi dadeam seama daca au murit sau nu, etc.

4. #24 SP
    Member DraZziW's Avatar
    mie mi s-a parut ca si primul, nici mai rau, nici mai bun

5. #25 SP
    Member weriwulf's Avatar
    hmmm...slabut...primul mi se parea mai bun

6. #26 SP
    Senior Member nameless_fear's Avatar
    ign review 8.5
    IGN Advertisement

7. #27 SP
    Member Vami's Avatar
    voi spune pass la jocu asta...

8. #28 SP
    Quote Originally Posted by nameless_fear View Post
    ign review 8.5
    IGN Advertisement
    Foarte mare nota pentru ce ofera jocul asta. Pur si simplu nu ma atrage absolut deloc - sunet, grafica, gameplay - totul e foarte slab pentru ceea ce se intampla momentan in lumea gamingului.

9. #29 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    nu inteleg cum puteti fi asa de categorici in a clasifica un joc ca fiind foarte prost in baza unui demo. cumparati-l si dupa aceea exprimati-va parerile. poate unii useri chiar se iau dupa ce se scrie pe aici.

10. #30 SP
    Quote Originally Posted by ffocus View Post
    nu inteleg cum puteti fi asa de categorici in a clasifica un joc ca fiind foarte prost in baza unui demo. cumparati-l si dupa aceea exprimati-va parerile. poate unii useri chiar se iau dupa ce se scrie pe aici.
    E strict parerea mea - avizata sau deloc avizata. Un forum presupune sa iti exprimi liber parerile. Nimeni nu e obligat sa se ia dupa ceea ce spun eu. Cred ca atata dicernamant are fiecare

11. #31 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    E strict parerea mea - avizata sau deloc avizata. Un forum presupune sa iti exprimi liber parerile. Nimeni nu e obligat sa se ia dupa ceea ce spun eu. Cred ca atata dicernamant are fiecare
    foarte gresit. un forum nu presupune asta. fiecare dintre noi este un mic formator de opinie sau cel putin asa se vrea. altfel nu vad ce dracu mai cautam aici. putina moderatie nu strica.

12. #32 SP
    Nu ma consider deloc formator de opinie. Sunt cuvinte mari....Formator de opinie? Da...Probabil raposatul Octavian Paler de exemplu. In nici un caz bietul de mine.

13. #33 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

14. #34 SP
    Member duallcore's Avatar
    Parerea mea despre joc este ca o sa-l cumpar.Mi-a placut faza cu acel coridor.....*no spoilers*

15. #35 SP
    Member thegame's Avatar
    am jucat demoul pe ps3 ... ce pot sa spun e bestial i like it

16. #36 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    oameniilor criticati si judecati un joc la care nu a-ti jucat decat un demo....
    nu stiu cata lume stie ca un demo nu este decat a taste din ce umrmeaza,daca a luat cineva demo-ul de la resident evil 5 a vazut ca scrie clar la inceputul jocului ca jocul nu este terminat si pot exista deferite bugs
    cand o sa iau jocul si o sa il termin o sa fac un review...si nu mai fiti asa rai,este decat un joc,nu iti place nu il joci,nu trebuie acum sa vbesti despre el de parca ar fi o blasfemie sau ceva care va afectat viata in asa hal incat trebuie facut praf,sunt oameni care se lasa influentati usor de ce zic altii despre ceva,si poate le-ar placea jocul,dar nu o sa il mai incerce din cauza ca vbiti de el de parca ar fi jaful jafurilor
    chill people

17. #37 SP
    Max
    Member Max's Avatar
    F.E.A.R. 2 PC Multiplayer Gameplay [HD]

http://www.youtube.com/watch?v=e59FiooZ5F8&feature=channel_page
    My vid

18. #38 SP
    Senior Member sekhemet's Avatar
    din ce am auzit in review-ul de la ign
    sunetul este excelent,eu cred ca trebuie sa invatam sa nu mai judecam pana nu vedem produsul final

19. #39 SP
    Max
    Member Max's Avatar

20. #40 SP
    Senior Member mark's Avatar
    Subscriu si eu celor care au spus ca jocu asta nu are sunet! Apai chiar n-are. Cand am auzit cum suna armele cand trag... am ramas un pic pe loc . Jur ca m-am dus in spate la "aparat" sa vad ce si cum...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast