Da-l draq ca tot nu merge...am dat disconnect,disable,am scos cablul,m-am culcat si dimineata nu mergea)))...
Da-l draq ca tot nu merge...am dat disconnect,disable,am scos cablul,m-am culcat si dimineata nu mergea)))...
PlayStation LifeStyle Massive PlayStation Store Update Due Next Week
PlayStation Store Team member teased:
“Next week sees a LOT of PSP content coming to the store.
I’m probably going to be quite sparse with comments this week because I have so much planning to do for next week…but I hope next week you’ll all agree it’s worth it”
The European Blog author added:
“As long as everything I’m tracking for next week comes out of QA safely, then you’ll need a lot of fingers (borrow a few friends perhaps) to count each game being released next week”
Further continuing:
“Okay for those who have asked about Turtles In Time it’s coming next week!! (I just wanted to check with Ubisoft that they were happy for me to mention it)”
And if that wasn’t enough, he announced that:
“More dynamics coming next week – nothing to say about avatars as yet.”
Unfortunately, Kebby also let out:
“No PSOne Classics planned, but new PSP games and past UMD titles will be released.”
The PlayStation Store’s update next week is set to be truly spectacular, with the possible release of PSP Minis, Gran Turismo PSP and hundreds of PSP titles.
are cineva idee de ce controlerul de ps 3 nu mai raspunde la comenzi dupa ce am instalat versiunea noua a sistemului de operare pe ps3??
HELP
pai, pune ps3 si pe alt tv (de preferat cu acelasi cablu) si daca face la fel e clar de la ps3. daca nu face la fel, posibil sa fie de la tv. este conectat prin hdmi?
a, si daca doar ce l-ai luat inseamna ca ai si garantie![]()
am facut asta da tot nu merge am resetat consola ,controllerul ,l-am pus cu cablu k pt incarcare dar nu merge
Am citit pe cateva forum-uri ca daca ai white controller sunt sanse sa fie fake si sa nu mearga...iar pe alte forum-uri nu merge nici cel original.
Firmware 3.00 controller not working !! - PlayStation�3 Updates - PlayStation.com ForumsAfter reading other forums, it seems only controllers with model no CECHZC2U has this problem. It doesn't help us get closer to a solution
O gramada de oameni au problema asta vad ...dar nici un raspuns.
Vezi poate te ajuta asta!![]()
Lol poi de acolo am invatat cum sa leg ps3eye la PC.Dar programul cu care vine tipul e destul de saracacios, adica AmCap, nu pot sa dau un zoom, calitate slaba, cam aiurea.
Si in descriere el foloseste alt AmCap decat ce a pus pe site, eu nu am gasit varianta lui.
Am incercat cu Windows Movie Maker si nu mi-a vazut camera. In fine m-am gandit totusi sa cumpar un EasyCap pentru gameplay record, ca arata simplu si e ieftin.
As fi recunoscator daca mi-ar explica cineva are este diferenta intre zone pt jocuri. Poate un link, ceva explicit - am cautat pe forum si pe google si nu am gasit nimic. Mentionez ca am PS3 cumparat din RO si ma intereseaza daca ma avantajaza vreo zona si daca da, care anume si de ce. Multumesc anticipat!
1. America
2. Europa
3. Asia
Daca cumperi din america e mai usor sa cumperi addon-uri de pe playstation store sau sa le downlodezi free.
LittleBigPlanet Free 'Norse Mythology' DLC PS3 Pack is AvailablePlayStation.com
Bookmarks