Milan - Pt. Romania, inca nu este valabil Store-ul. Cauta cu Google o adresa de U.S. si fa-ti cont pt. U.S.
dante23481 - este vorba de o licenta. filmele le poti inchiria sau cumpara din orice loc. Ca sa poti reda pe PS3 respectivele fisiere, trebuie sa-ti faci un cont DivX si sa inregistrezi PS3-ul cu respectivul cod.
roberte, ai facut ce scrie aici?
Exemplu: dezactivez 720P si 1080I din setarile de display. Intru in joc: Dead Space, Resistance 2 Beta sau Ratchet and Clank - jocuri care rulau in 720P cand aceasta optiune era bifata.
Intrebare: ce se intampla cu rezolutia in momentul in care 720P si 1080I nu mai sunt bifate? La info de pe telecomanda TV-ului apare 1080P, dar sunt modificari la grafica sau este exact acelasi lucru ca si in 720P?? Sper ca imi intelegeti nelamurirea....
da am facut si imi ramane tot la fel blocat la 99% am incercat si cu firmware 2.4 si 2.5 tot la fel ramane blocat
roberte este primul update pe care-l faci pe consola aia ?
mns si emptysilence va recomand TVersity merge perfect cu 2.50, si dupa ce am testat mai multe servere am ajuns la concluzia ca tot Tversity este baza chiar daca are unele neajunsuri d.p.m.d.v.
sa inteleg ca update-urile anterioare le-a facut corect ? doar la 2.50 a dat cu error ! ... mmm ! ciudat, ma gindeam ca daca ar fi fost primul este clar o problema hardware ! insa asa este un pic neclara, in orice caz considerind ca ai facut alte update-uri si nu au fost probleme se exclude eroarea umana asa ca nu ramine decit o problema hardware a consolei, rezulta < service > cit este proaspata problema.
Doar pentru ca nu se instaleaza nu inseamna ca trebuie sa il duci la service.Vezi ca sigur mai sunt ca tine prin lume, da un search, vezi pe forumurile PlayStation oficiale.
N4G.com : GTA V Back On PS3 Exclusively? Sony Strikes Back For GTA IV DLC Loss HipHopGamerShow 10/26/08
Ups...parca era si un articol
Anyways, I doubt it will happen.
nu ar fii o problema dar ramane blocat in update nu mai pot face nimik cu el ii dau reset intra in update ii pun alt hdd imi cere update si ramane blocat la 99% .m-as duce si la service dar am decat garantia factura nu o mai am si am inteles ca nu primeste fara factura ?
Obidan, cam orice casca bluetooth merge, daca totusi vrei ceva sony cumpara-ti SOCOM + bluetooth headset.
Bookmarks