Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 31 of 1175 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 531 1031 ... LastLast
Results 601 to 620 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #601 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    am si eu o problema la care inca nu am gasit rezolvarea.
    Am luat niste filme m2ts special facute pt ps3 de pe un site romanesc de torrente

Acum am o problema cu tversity.
    Nu vrea nicicum sa ma lase sa le copiez pe ps3. Imi rezulta niste fisiere de 0Kb
    Si daca ma uit la original prin tversity imi arata ca au o dimensiune cam de 2 ori din original
    Adica daca filmul are 4g el imi arata daca dau la informatii ca are 8g

Mentionez ca daca leg hdd-ul extern prin usb la ps3 le vede fara nici o problema.
    Deci problema e cu tversity dar nu inteleg de ce nu ma lasa sa le copiez.
    As fi multumit si asa dar am luat si filme care au 4.5g si nu le pot copia pe partitia fat de pe hdd-ul extern

Stie cineva ce solutie ar fi la aceasta problema?

2. #602 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by ady_ro View Post
    Stie cineva ce solutie ar fi la aceasta problema?
    Da. Buy the freakin movies!

3. #603 SP
    Junior Member stefanboss's Avatar
    am spartan total warrior ps2 si consola mea ps3 60 g nu-l recunoaste imi zice sa updates ceva si nu stiu cum sa fac .Ma ajuta cineva ?

4. #604 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by stefanboss View Post
    am spartan total warrior ps2 si consola mea ps3 60 g nu-l recunoaste imi zice sa updates ceva si nu stiu cum sa fac .Ma ajuta cineva ?
    PS3 Backwards Compatibility Database List - PSOne PS2 PlayStation Games

5. #605 SP
    Junior Member ady_ro's Avatar
    Quote Originally Posted by Raskolnikov1944 View Post
    Da. Buy the freakin movies!
    Deocamdata pentru veniturile mele imi e destul ca dau bani pe jocuri.
    Nu ma duce si pentru filme. Nu ca nu as vrea.

E altceva sa ai filmele bluray originale dar nu toti ni le permitem din pacate.

Si merg si pe la cinema dar parca unele din ele as vrea sa le adaug la colectie.
    De cand s-a deschis multiplexul si la noi in oras(cluj) e o alta experienta orice film.
    Dar si acasa am un tv sony 81cm si Logitech Z5500 si as vrea sa mai revad cate unul.

6. #606 SP
    Junior Member stefanboss's Avatar
    adica nu-l pot folosi ?

7. #607 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Quote Originally Posted by stefanboss View Post
    adica nu-l pot folosi ?
    Nefiind in lista de compatibilitati PS2, inseamna ca din pacate nu-ti va merge pe PS3, sau in cel mai fericit caz va merge cu probleme. Imprumuta de la cineva un PS2 daca vrei sa-l joci neaparat. Sorry.

8. #608 SP
    Manager paul's Avatar
    Fake sau nu, e totusi interesant. Nu m-ar mira daca o sa fie asa PS4.
    PlayStation 4 Secrets

9. #609 SP
    Senior Member istrategie's Avatar

10. #610 SP
    Junior Member Dumanu's Avatar
    Jocurile din acea lista merg pe orice varianta de ps3?

11. #611 SP
    Member Imperatore's Avatar
    nu cred, doar pe varianta de consola de 60gb

12. #612 SP
    Member obidan's Avatar
    Headset prin USB se poate conecta? ( adica merge online ? )

13. #613 SP
    Junior Member Bimm3r's Avatar
    Eu am un ps3 de 40Gb si am constatat ca a devenit inutil. Jocuri mult prea scumpe fata de xbox, asa ca mi-am luat un xbox360 arcade. pot sa schimb consola asta de 40gb cu una de 80 gb ca upgrade la altex de unde am luat-o? Sau nu fac ei asa ceva?

14. #614 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    de obicei folosesc mkv2vob pentru filme
    insa am incercat si cu tsmuxer
    am filmu cu subtritrarea inclusa in el,si cand o bag in program e bifata si dau sa il faca
    dar dupa transformare in m2ts subtitrare nu are oare de ce ????

15. #615 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bimm3r: Pai daca PS3-ul de 40GB a devenit inutil, de ce ai vrea sa-l inlocuiesti cu altul de 80GB ? Si nu, Altex nu face astfel de "upgrade"-uri. Sincer, nici nu ti-as recomanda, te-ar costa prea mult. Mai repede iti cumperi un HDD de ce marime vrei tu (sa fie de notebook), si-l schimbi pe cel de 40GB. 250-300GB these days sunt destul de "ieftine". Good luck !

16. #616 SP
    Mersi pt. reply-ul rapid MonkY - ps3-ul de 40 a devenit inutil din urmatoarele motive: jocurile de ps3 misto sunt scumpe de ex. cod4 240ron la altex, problema mare e ca eu sunt din ploiesti, iar aici piata gri e foarte limitata cand vine vorba de asa ceva, nu am cu cine sa fac schimb de jocuri, majoritatea care vand jocuri second de pe forumuri si okazii sunt din bucuresti, e greu, si unele jocuri nu mi le permit, adica mie imi place sa ma joc multe jocuri deoadata si sa imi iau tot ce as vrea... A devenit cam inutil pt mine ps3-ul pt. ca joi sunt programat la Donely pt o modare As fi vrut ps3 de 80gb pt. backward compatibility cu ps2, dar in timp sa speram ca se mai ieftinesc jocurile de ps3 si la noi. As upgrada HDD-ul la ps3 cu unul de 250gb, dar nu am nici un motiv, nu am ce sa bag pe el, filme nu pot sa vad fara subtitrare, jocuri nu pot sa pun pe el, etc. Oricum sunt incantat ca am gasit forumul asta si e foarte misto.

17. #617 SP
    Admin MonkY's Avatar
    Bimm3r: nu inteleg 2 lucruri... vrei PS3 de 80GB pt. Backward Compatibility ? Well, aici gresesti, intrucat doar cel de 60GB are Backward Compatibility, as far as i know.

Iar al doilea lucru pe care nu-l inteleg, este faptul ca te impiedica adresa din Ploiesti. Majoritatea trimit prin posta (adica un extra de 5, 6 RON usually). Also, poti apela la RobertDinu (vezi acest thread: http://www.consolegames.ro/forum/f41...-10ron-produs/ ) si iti poti achizitiona direct din UK la preturi mai mici. Intr-adevar, jocuri precum Far Cry 2 care de-abia s-a lansat, sunt scumpe in primele luni.

P.S. Aaah, ma tot intrebam ce legatura are PS3-ul cu modatul la Donely, dar acum am inteles. De fapt ai si un Xbox 360... si il modezi, pentru ca sunt prea scumpe jocurile pe PS3. Sorry, can't help you with that...

18. #618 SP
    Eu stiam ca si cel de 80G e compatibil cu PS2, in fine, sunt multi care nu se obosesc cu trimisul prin posta si ii inteleg, birocratia, statul la coada, iar prin curier nu se merita pt. un joc e cam 30 ron curierul gen cargus sau fancurier. Oricum, ONTOPIC, eu nu am avut probleme cu PS3-ul decat un freeze in meniu parca o singura data, in rest am jucat GT5, motorstorm si Tekken5 mult pe el si nu a avut nici o problema. Foarte tare consola asta, comparativ cu Xbox 360 care se stie cum e, calitativ.

19. #619 SP
    Member Tavitzu's Avatar
    MonkY: Dude tu nu dormi dai reply-uri la 4-5 dim
    Bimm3raca ai bani de un 360 arcade si de un ps3 ai bani de cateva jocuri, cand ajungi la un nr de jocuri destul de mare le vinzi si cumperi altele si tot asa, daca modezi arcadul nu o sa mai ai garantie adica daca se buleste adios 360

20. #620 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by Tavitzu View Post
    MonkY: Dude tu nu dormi dai reply-uri la 4-5 dim
    Bimm3raca ai bani de un 360 arcade si de un ps3 ai bani de cateva jocuri, cand ajungi la un nr de jocuri destul de mare le vinzi si cumperi altele si tot asa, daca modezi arcadul nu o sa mai ai garantie adica daca se buleste adios 360

Tu chiar ai impresia ca cineva intelege ce bolborosesti acolo? Grea al dreacu' limba asta romana.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 31 of 1175 FirstFirst ... 21 29 30 31 32 33 41 81 131 531 1031 ... LastLast