inainte de craciun am incarcat, am fost plecat cateva zile, cand m-am intors, ban. abia pe 6 ianuarie am reusit sa sun la ei sa ma debaneze.
inainte de craciun am incarcat, am fost plecat cateva zile, cand m-am intors, ban. abia pe 6 ianuarie am reusit sa sun la ei sa ma debaneze.
intrebarea e daca se intimpla asta cu orice fel de card sau nu. de ex, eu am un mastercard introdus la ei. tu ce aveai?
ai luat ban pe acc cu care ai cumparat de pe psn us sau ai luat ban pe acc de Ro in caz ca ai folosit acc de us doar sa cumperi ?
si la ce numar se suna sa te debaneze ?
consola a fost banata, iar contul suspendat, nu mai puteam sa intru pe PSN de pe nici un cont. nu cred ca are legatura cu tipul de card, dar eu foloseam visa.
cum adica ei baneaza consolele celor care nu au Ps store in tara respectiva doar ca au incercat sa cumpere cu un alt card ?
este adevarat ca in user agreement scrie ca nu e voie sa dai o adresa falsa sau ceva in genul asta dar totusi platesti ce cumperi nu furi. Nu cred ca este important de unde cumperi din Gabon sau din SUA atita timp cat platesti ceva care teoretic trebuia sa fie un drept al tau de cand ai cumparat consola.
well, faza cu banurile se trage de la faptul ca sony incearca cu disperare sa ne bage pe gat cardurile alea de PSN, probabil au castig mai mare din ele.. dar si asa, la noi in romania sa cumperi astfel de carduri, trebuie ori sa-ti comanzi de pe site-uri de afara, gen amazon etc, ori sa cumperi de la "baieti".. problema e ca daca a aparut un joc si-l vrei, trebuie sa dai comanda de card.. astepti.. pierzi cateva zile. pe langa asta, platesti comisioane peste comisioane celor care le aduc. o tampenie.
aveti cumva un site care sa vand psn cards us eu si asia ? sa trimita codul , nu trebuie pachet
http://www.play.com/Games/PlayStatio...&ob=Price&fb=0 , camera asta functioneaza la ps3?
Pentru carduri valorice PSN contactează-l cu �ncredere pe Webpredator, �ţi trimite pe PM/ym/mail cod de UK, US sau HK.
Pt. a doua �ntrebare: DA, PS2 EyeToy Works on the PS3 - PS3 - Kotaku
nu vreau la predator , cam numai 2 zile sa rapsunda pe mess sau la telefon alte 2 zile pana iti trimite , vreau pe site![]()
Prima dată că aud aşa ceva despre Alex
Site: https://www.gamepointsnow.com/psn-pl...-network-cards -- HK nu au, doar UK şi US; acceptă Google Checkout.
A, şi cu plăcere![]()
M-ar interesa si pe mine o pereche de ochelari 3d pentru a putea sa vad filme 3d pe ps3 daca imi puteti arata si mie niste oferte dar sa fie de calitate destul de buna adica sa nu ma usture ochii dupa 10 min.
da nu poti sa cumperi direct codul de reincarcare, ceea ce inseamna ca poti sa alimentezi teoretic instantaneu dupa achizitie? e si mai ieftin si nu mai treb sa astepti posta...
Am si eu doua intrebari - Pentru cei care ati cumparat PS3 Slim de la magazin din Romania, daca schimb hdd-ul se pierde garantia ?
Daca pun hdd-ul de la modelul de 60 GB la Slim, e posibil sa imi dea vreo eroare avand in vedere ca pe cel vechi aveam penultimul update aparut, iar pe Slim il am pe ultimul ?
Ai incarcat cumva contu de pe 2 carduri diferite ? Nu de alta da mi-e si tarsa sa mai incarc,eu am incarcat prin noiembrie tot cu visa dar n-am primit ban.
@MisterJuice: NU se pierde garanţia, ba chiar �n manual ai instrucţiunile de �nlocuire HDD. Dacă se defectează consola (bloc optic, YLOD, ... - orice �n afară de noul HDD), repui desigur HDD original �nainte de a o duce la garanţie. C�nd bagi HDD-ul de 60GB, ţi-l va formata obligatoriu - să ai �ntr-un port USB băgat stick FAT32 cu ultimul firmware luat de pe site (copiat �n folderul \PS3\UPDATE - majusculele sunt obligatorii). Baftă!
As putea copia filme/muzica prin retea (cablu ethernet + wireless) de pe HDD-ul PC-ului pe HDD-ul PS3-ului?
Bookmarks