Salut,
ca sa-mi pot lua de pe psn battlefield 1943 ce fel de cont trebuie sa imi fac? (uk, us?) e cineva pe forum care m-ar putea ajuta sa-mi alimentez contul? (nu am momentan carduri care sa mearga pe net?
US e bine sa faci. pt alimentare (sau orice alta comanda - vezi semnatura ) contacteaza-ma pe mess sau un pm![]()
ms. trebuie sa-mi fac un nou cont offline inainte sa fac id-ul de US online? banuiesc ca dupa ce instalez jocul pot sa il joc de pe id-ul de ro
Sall Al.Cand intru pe unele sit-uri mi se bloca pur si simplu!si trebuia restartat,e foarte enervat.ieri am instalat ultima versiune de soft si observ k nu mai face la fel,cel putin pe moment!
Ratchet&Clank:a crack in time 7 min new gameplay vid
YouTube - Ratchet & Clank: A Crack in Time - 7 minute Gameplay Video [HD]
---------- Post added 11-09-2009 at 10:52 AM ----------
Demo pt Ninja Gaiden Sigma 2 pe 17 septembrie
Ninja Gaiden Sigma 2 Demo Set for the 17th (andriasang.com blog, 09.11.2009)
Acum 2 zile ma jucam GTA 4 si deodata aud ca preaminunata consola scoate un zgomot foarte ciudat. Banuiesc ca stiti cum se aude disc ul invartinduse in consola atunci cand jucati GTA. Zgomotul produs de consola era ceva in genul acela doar ca muult mai puternic si foarte inalt.
Ar trebui sa ma ingrijoreze ceva?
Consola e de 80GB.
Sony PS3 Tokyo Game Show Lineup:
FIFA10
Lost Planet 2
Dynasty Warriors MULTI RAID Special
Winning Eleven 2010
FINAL FANTASY XIII
FRONT MISSION EVOLVED
BAYONETTA
Gran Turismo 5
Uncharted 2
God of War III
INFAMOUS
Heavy Rain
Ratchet & Clank FUTURE 2
QUANTUM THEORY
NINJA GAIDEN Σ2
Tekken 6
Dragon Ball Raging Blast
Assassin's Creed 2
and 2 Unannounced Titles
gta 4 e un joc care solicita ps3-ul , la fel ca la killzone2 , daca ai kz2 bagal in consola si vezi daca face la fel
eu am ajuns AICI WTF is this??![]()
sper sa nu fie ceva de genul Mushroom Men coming to PlayStation....cu alte cuvinte....un fis
Bookmarks