Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 309 of 1175 FirstFirst ... 209 259 299 307 308 309 310 311 319 359 409 809 ... LastLast
Results 6,161 to 6,180 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #6161 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Theodor01 View Post
    PS3-ul meu e din America.La jocuri e ok,RF.Dar am bagat un DVD sau CD parca cu un documentar de la Jurnalul National cu ''Asasinarea lui J.F.K'' si zice ca nu citeste PAL.Daca o sa cumpar filme blu-ray,o sa patesc lafel?
    Unele filme Blu-Ray sunt region free, altele region locked. Lista aici. Ţie �ţi vor merge cele region A sau free.
    Quote Originally Posted by Execitor View Post
    Am facut platina la assassin's creed 2, cand ma loghez pe contul de psn zice syncing trophys, dar cand ma uit pe psn la trofeele mele tot nu gasesc platina si alea... Stie careva ce este? Oare este o ora la care se updateaza conturile sau ceva?
    Apar dar cu �nt�rziere, s-a mai discutat. Ai răbdare.
    Quote Originally Posted by Execitor View Post
    Si intrebarea numarul 2, am cumparat uncharted 1 , fratele meu a inceput sa joace inainte sa faca updateul de trofee si a luat primele treaseruri si nu a primit trofeul First treasure. Acum daca ia alte trofee nu ii mai da trofeul.. ce se poate face? Sa stearga salvarile si sa inceapa din nou?
    Da, pentru a activa trofeele după update trebuie şterse toate save-urile şi reluat de la zero jocul, altfel nu vei debloca niciunul.

2. #6162 SP
    Member rulzmaker's Avatar
    nu, nu am folosit cardul pe 2 conturi, doar pe contul meu.
    cat despre psn cardurile alea, chiar daca vin instant, oricum platesti destul in plus..

3. #6163 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

4. #6164 SP
    Member griever666's Avatar
    Quote Originally Posted by L0G1X View Post

Da, pentru a activa trofeele după update trebuie şterse toate save-urile şi reluat de la zero jocul, altfel nu vei debloca niciunul.
    Exact! Vezi ca e un bug. Daca ai un save vechi, tu incepi de la zero, si il rescrii pe cel vechi nu mai iei trofee. Am patit-o pe pielea mea, de a trebuit sa sterg tot si sa fac din nou Crushing. (de fapt a treia oara, ca il mai facusem o data inainte de update-ul de trofee).
    Deci ca sa fii safe sterge toate save-urile si ia-o de la zero, incepi direct pe hard ca acum ai experienta, daca l-ai facut deja pe normal.

5. #6165 SP
    Member cj_quest's Avatar
    @ MisterJuice Si ei de unde sa stie ca ai schimbat hdd-ul daca atunci cand te duci la garantie il pui pe cel original la loc?
    Intrebarea mea este totusi..care ar fi cel mai mare hdd suportat de ps3? Adica eu ma gandesc la un 320 gb sau de 500 gb in special pentru filme si emisiuni BBC.

6. #6166 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @cj_quest: De 500 GB merge sigur, mai mare nu am testat �ncă.

7. #6167 SP
    Member Execitor's Avatar
    Quote Originally Posted by griever666 View Post
    Exact! Vezi ca e un bug. Daca ai un save vechi, tu incepi de la zero, si il rescrii pe cel vechi nu mai iei trofee. Am patit-o pe pielea mea, de a trebuit sa sterg tot si sa fac din nou Crushing. (de fapt a treia oara, ca il mai facusem o data inainte de update-ul de trofee).
    Deci ca sa fii safe sterge toate save-urile si ia-o de la zero, incepi direct pe hard ca acum ai experienta, daca l-ai facut deja pe normal.
    Nu e problema de hard sau asa ca oricum le jucam pe toate pe hard. Intrebarea este daca trebuie sa stearga salvarile de pe hardul ps3'ului sau din joc?

8. #6168 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Din XMB să le şteargă (Save Data Utility).

9. #6169 SP
    Justice of the Peace emptysilence's Avatar
    ce se intampla ????

si pe US si Uk imi zice ca playstation store not avaible in your Country

10. #6170 SP
    Manager paul's Avatar
    E maintenance.

11. #6171 SP
    Quote Originally Posted by paul View Post
    E maintenance.
    Da, sa-mi bag...
    De parca am timp 20 ore pe zi sa joc online...cand vin acasa, fac diverse, ma pregatesc sa bag un online surpriza...pe de alta parte sper sa faca ceva cu eroarea aia "you have been signed out from the psn" ca m-a disperat de la craciun incoace.

12. #6172 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Deci daca e in maintenance PSN-u iti zice ca "The service is not avaible in your country/region " . ce ciudat !

13. #6173 SP
    Senior Member Mihail's Avatar

14. #6174 SP
    Quote Originally Posted by paunstefan View Post
    Deci daca e in maintenance PSN-u iti zice ca "The service is not avaible in your country/region " . ce ciudat !
    Pe US si Canada da "psn is currently undergoing maintenance" si nici nu te poti loga, pe UK, Asia si Japan da "service not available" cand incerci sa intrii in Store, dar te poti loga...

15. #6175 SP
    Member killlemalll3's Avatar
    Paranoia

16. #6176 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Quote Originally Posted by rulzmaker View Post
    well, faza cu banurile se trage de la faptul ca sony incearca cu disperare sa ne bage pe gat cardurile alea de PSN, probabil au castig mai mare din ele.. dar si asa, la noi in romania sa cumperi astfel de carduri, trebuie ori sa-ti comanzi de pe site-uri de afara, gen amazon etc, ori sa cumperi de la "baieti".. problema e ca daca a aparut un joc si-l vrei, trebuie sa dai comanda de card.. astepti.. pierzi cateva zile. pe langa asta, platesti comisioane peste comisioane celor care le aduc. o tampenie.
    Nu e adevarat. Primesti codul instant, nu astepti cateva zile. Eu imi cumpar de ceva timp de pe Maximus Cards si nu am nicio problema.

17. #6177 SP
    Member Snoopz's Avatar
    Cablu component pentru PS3 poate fi folosit si la PS2?Vreau sa imi iau cablu component pentru PS2 si gasesc numai pentru PS3
    Thx!

18. #6178 SP
    Junior Member Jun1or's Avatar
    Quote Originally Posted by Snoopz View Post
    Cablu component pentru PS3 poate fi folosit si la PS2?Vreau sa imi iau cablu component pentru PS2 si gasesc numai pentru PS3
    Thx!
    da da, eu asa stiu
    practic sunt la fel PS3 component on PS2?

19. #6179 SP
    Member unlike's Avatar
    <salutare, stie cineva unde as putea gasi o carcasa de disc de PS3 ? goala ma refer, si eventual sa pot pune eu o coperta. mersi mult.

20. #6180 SP
    Ex-Studentul :D Ovidiu's Avatar
    ps3 replacement case, Video Games, Computing, ps3 items at low prices on eBay.co.uk

Here you go ... poti apela la BodoPSX sau la cine mai aduce de pe ebay ...

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.