ii fac update mereu la consola pt ca ma joc online si cand cere update ii dau accept
deci am ultima versiune,pe ultima versiune imi face asa
ii fac update mereu la consola pt ca ma joc online si cand cere update ii dau accept
deci am ultima versiune,pe ultima versiune imi face asa
GTA-ul este foarte prost optimizat si mai la tot pasul scad numarul de cadre/sec. E o problema pe care o avem toti, nu ai nici o defectiune, stai linistit. Iti recomand Red Dead Redemption daca esti fan sandbox/rockstar games, e mult mai bine optimizat si e cel putin la fel de fun ca si GTA IV.
oky...deci rockstar se joaca pe banii publici...mersi mult man....m-ai lamurit finaly
....o sa incerc jocul..mersi
---------- Post added 07-06-2010 at 03:31 PM ----------
stii cumva dak GTA episodes from liberty city are acelasi discmfort? sa stiu dak mai dau banii pe el...
PS3center.net - Story: Mouse and Keyboard Support Coming for PS3 Games Thanks to Eagle-Eye
Penguin United has created the Eagle-Eye which converts any standard USB HID keyboard and mouse into a turbo charged controller for the PlayStation 3. The Eagle-Eye Converter will be launched at E3 in Los Angeles, June 15-17, Booth #5750 West Hall.
The Eagle-Eye Converter provides a customized key mapping feature for all PS3 controller buttons that seamlessly transfers the command data to your keyboard and mouse. Now first-person shooter games like Call of Duty; Modern Warfare, Killzone 3, and BioShock can be played with greater dexterity, speed and accuracy than with a standard controller.
Product Highlights:
� Converts any standard USB HID Keyboard and Mouse into a PS3 Controller
� Adjust Mouse sensitivity through the game�s option menu.
� 1 to 1 translation from the PS3 right analog stick to the mouse movement for an ultra accurate aim in FPS.
� Maps out all PS3 buttons and left analog stick via included software to customize your control. Right analog stick defaults to mouse movement.
� Compatible with all PS3 games.
� USB 2.0 Keyboard and Mouse inputs.
� 2 ft. USB cable connects to PS3.
� Turbo option for X, triangle, square, circle, L1, L2, R1, R2 buttons
� Programmable Macro Functions to turn any single key into a combination of moves.
� Compatible with all PS3 console versions, future proof with firmware updates.
� Quick, easy set up in less than 1 minute with included software
� SRP: $59.99
Haha si cand ma gandesc ca am jucat cu unii care aveau FragFx etc si erau slabi rau, oricum mi se pare o prostie totala sa joci un shooter pe o consola cu mouse si tastatura...la ce dracu mai ai controller?!
Voua va merge ps3trophycard?
Nici de pe Opera, nici de pe Firefox, nici de pe Internet Explorer, nici de pe Safari...@#$% mea de site idiot![]()
Am o mica problema:detin doar un controller si consola detecteaza doua.Am observat asta in urma cu vreo luna in Fifa dar nu m-a deranjat,insa azi cand am intrat in Little Big Planet au aparut doi SackBoy
si evident ca nu pot sa-i controlez pe amandoi in acelasi timp.N-am facut ultimul update(dar nu cred ca e asta problema) si nu cred ca am vecini care detin PS3
.
Multumesc!
Da serios acu, daca eu am PS3 si un novice de sub mine are la randu-i, e posibil sa se conecteze cu controlleru lui la consola mea daca apasa butonul de home?Ma rog, la mine chiar nu e cazu /am in general vecinii in varsta sau fara nicio treaba cu gamingul/, dar zic asa in principiu.
Ii zice Grand Turismo 5 Demo. Si este pe PSN Uk la driving section.
Jocurile la reducere le gasesti la Special offers, pe UK are iconica portocalie iar pe US albastra.
Salut,
Mi-am laut un HDD extern Fujitsu de 1 tb care este NTFS.Stiu ca PS3-ul citeste doar FAT.
Am incercat sa-l fac din NTFS in FAT sau FAT32 si dupa 3 ore mi-a zis ca volumul este prea mare.
Ceva solutii ca sa-l pot conecata la PS3?
Thx.
PS:stiam ca daca-l fac FAT nu va citii fisiere mai mari de 2gb, dar am un stick de 4 gb FAT care citeste fara probleme si este vazut si de PS3.
Oare PS3-ul nu citeste unitati mai mari de 500gb ?
Bookmarks