probabil ca sunt bune..nu are cum sa iti afecteze controller-ul![]()
Ce tare arataMi`ai dat o idee buna AndRewqp
not availableAmazon.com: Protective skins for Playstation 3 System Console, PS3 Controller skin included - GLOCK BLACK: Video Games
Playstation Motion Controller apare in primavara 2010 si il vom avea in casele noastre in vara. Scrie in revista "psw" (w= un 3 intors)![]()
deci mi-am facut cont de psn si la el am scris ca sunt din US dar cand intru,zice ca regiunea mea nu e suportata de ce?controleaza ip-ul nu doar tara de la cont?
Nu cred ca iti controleaza ip`ul, ca daca ar fi fost asa si-ar fi dat seama ca ip`ul meu nu este din california lol
stiu ca doar la vidzone iti controleaza ip-ul... mie store si home mi-au mers atat pe US cat si pe UK.
Cred ca ai gresit ceva si ai trecut Romania pe undeva. Altfel n-are cum sa se intample ce ai scris tu.
nu va faceti griji pentru nintendo, nu vor da faliment. va vine sa credeti sau nu, nintendo are vanzari incredibile atat pe partea de hardware si software si vor continua sa aibe. ca sa va faceti o idee cititi articolul acesta
http://www.consolegames.ro/forum/f68...spectaculoase/
Au si o sa aibe in continuare pentru ca din ce in ce mai multa lume cumpara de la Nintendo,oricum si Sony a urcat foarte mult de acu' cateva luni, in timp ce Microsoft scade in permanenta....baietii aia ar trebui sa rezolve RROD-ul ca altfel dau faliment, n-au mai scos nicio alta consola decat Xbox360, nimic portabil, gen PSP sau Nintendo DS....
A publicat Pachter un studiu despre o eventuala portabila de la Microsoft si a zis ca nu merita, ar fi un epic fail, nu prea are pe ce piata sa se axeze.
Citisem undeva p un forum k dak xb360 e modata ntru-un mod anume, cu nuj ce chip, cik nu mai da RRod..dar ma rog aici vb d PS3 ..si d concurenta care o va avea nintendo ..wii are vanzari mari pt k foarte multi oameni nu dau importanta la detalii..prefera distractie la un pret acceptabil..si km asa e q wii..pt pretentiosi exista ps3 unde fiec�rui detaliu i se da importanta..
lol pai acel chip are trebuie sa receasca procesoru. Ar revolutiona tehnologia pe care o stim lol
ps : dezvata-te de stilul ym la scris![]()
Bookmarks