Ciudat dar acum merge totul perfect...Mersi oricum
Are cineva un cablu ca asta?
SONY PLAYSTATION 3 PS3 Wii VGA MONITOR CABLE LEAD HD TV on eBay (end time 30-Dec-09 00:00:16 GMT)
Daca da,cum se comporta,ar merge bine pe un LCD LG Flatron L1752S?
E pentru jocurile "minis" daca nu ma insel.Au fost lansate odata cu aparitia PSPGo. In ultimul update au introdus posibilitatea de a le juca si pe acestea pe ps3.Iar acel folder e pentru saveurile acestor jocuri.The patch gives the console the option to play PSP minis itself. The simple, download-only games will work much like the PS1 conversions also playable on both platforms and should be added to the PlayStation Store on PS3s within a few weeks.
Dar avi-urile merg pe PS3, nu merg cele mkv (teoretic).
Dar daca vrei neaparat poti incepe cu asta.
BUNA SEARA . NU STIU DACA POSTEZ BINE DAR AM O INTREBARE.VREAU SA IAU ASSASSINS CREED 2 PENTRU ZONA 3 SI EU AM PS3 PENTRU ZONA 2 CREDETI CA AR MERGE?afecteaza cumva consola?
Salut am convertit un fisier mkv in vob cu subtitrare si a depasit 4.7GB si l-am tras pe un dvd de 8GB si cand l-am bagat in ps3 m-am dus la video, mi-a aparut data disk dar daca dau pe el sa vad ce are pe el nu imi arata nimic ce ar trebui sa fac?
Deci man u tre sa il convertezi in vob si sa selectezi dimensiunea dorita de output,1gb,2gb,3gb,4.......dvd.....u selectezi dvd si el il inparte cat sa incapa pe 2 respectiv 3 dvd-uri.mai simplu e sa iti cumperi un stick de 4gb e undeva la 50 lei,eu am de 16.inainte trebuie sa formatezi in default find k ps3 nu recunoaste fisiere mai mari de 4 gb.selectezi sa ti-l inparta in dimensiuni de 4gb apoi il copi pe hdd la ps3.maine iti zic exact ce trebuie sa bifezi k sa iti iasa treaba k la carte.ok cu asta,filmele care le scoti banuiesc k de pe F.L.trebuie sa fie HDTV-ro,nu tote subt.o sa le vada,maine mai multe detali,sper sa fi fost de ajutor!
salut tuturor.sunt un posesor de ps3. as avea si o ,o intrebare. pot copia jocul de pe blue ray pe hardul ps3-ului si pot joca supa aceea fara dvd?daca da cum pot face chestia aceasta. ms
Vreau sa semnalez si eu o pb cu Ps3-ul meu si anume:
In ultima perioada juniorul meu se joaca la Uncharted 2 (eu inca nu m-am apucat de el) si prima figura pe care a facut-o consola a fost ca nu s-a oprit normal (dupa ce s-a jucat U2) si anume a facut acele 3 beep-uri cand a dat turn off. In alta zi se juca tot U2 si la un moment dat s-a blocat...a dat frezee.Dupa cetava zile se juca din nou la U2 iar dupa ce s-a oprit din joaca a scos discul dupa care a dat sa faca sync la trofeele primite in acea zi, cand deodata pur si simplu pe la 80% consola s-a stins... a intrat in standby. Ieri alta figura (chiar eram si eu de fata) din nou s-a jucat U2 dupa care la un moment dar s-a oprit, a scos discul la pus frumos in carcasa lui dupa care se uita prin trofee sa vada cat la % a facut si din nou aceeasi pb...consola s-a stins pur si simplu...a intrat din nou in standby. Nush ce sa fie asta, dar toate astea s-au intamplat dupa ce juca U2...cu alte jocuri nu am patit asa ceva.Oare de unde vine aceasta pb?
Bookmarks