Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 280 of 1175 FirstFirst ... 180 230 270 278 279 280 281 282 290 330 380 780 ... LastLast
Results 5,581 to 5,600 of 23485

Thread: Clubul PlayStation 3

1. #5581 SP
    Junior Member Magic's Avatar
    Ciudat dar acum merge totul perfect...Mersi oricum

2. #5582 SP
    Member oBL1O's Avatar
    Saved Data Utility (minis) a aparut fiindca am facut update la 3.15 ?

3. #5583 SP
    Member Zaktan's Avatar
    Are cineva un cablu ca asta?
    SONY PLAYSTATION 3 PS3 Wii VGA MONITOR CABLE LEAD HD TV on eBay (end time 30-Dec-09 00:00:16 GMT)
    Daca da,cum se comporta,ar merge bine pe un LCD LG Flatron L1752S?

4. #5584 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by oBL1O View Post
    Saved Data Utility (minis) a aparut fiindca am facut update la 3.15 ?
    Si eu ma gandeam ce-o fi aia...

5. #5585 SP
    Senior Member pooaul's Avatar
    Quote Originally Posted by drati71 View Post
    Si eu ma gandeam ce-o fi aia...
    E pentru jocurile "minis" daca nu ma insel.Au fost lansate odata cu aparitia PSPGo. In ultimul update au introdus posibilitatea de a le juca si pe acestea pe ps3.
    The patch gives the console the option to play PSP minis itself. The simple, download-only games will work much like the PS1 conversions also playable on both platforms and should be added to the PlayStation Store on PS3s within a few weeks.
    Iar acel folder e pentru saveurile acestor jocuri.

6. #5586 SP
    Member drati71's Avatar
    Quote Originally Posted by Wyzy View Post
    Imi spuneti si mie de unde sa iau un program full care transforma filmele .avi in .mkv-uri? as vrea sa mai vad si eu filme pe ps3

Dar avi-urile merg pe PS3, nu merg cele mkv (teoretic).
    Dar daca vrei neaparat poti incepe cu asta.

7. #5587 SP
    Junior Member coco's Avatar
    BUNA SEARA . NU STIU DACA POSTEZ BINE DAR AM O INTREBARE.VREAU SA IAU ASSASSINS CREED 2 PENTRU ZONA 3 SI EU AM PS3 PENTRU ZONA 2 CREDETI CA AR MERGE?afecteaza cumva consola?

8. #5588 SP
    Member Snoopz's Avatar
    nu.nu iti afecteaza cu nimic consola,ps3-ul e region free ,nu iti face probleme

9. #5589 SP
    Member Imperatore's Avatar
    dap, il poti cumpara fara nici o grija.

10. #5590 SP
    Member MihaY's Avatar
    Salut am convertit un fisier mkv in vob cu subtitrare si a depasit 4.7GB si l-am tras pe un dvd de 8GB si cand l-am bagat in ps3 m-am dus la video, mi-a aparut data disk dar daca dau pe el sa vad ce are pe el nu imi arata nimic ce ar trebui sa fac?

11. #5591 SP
    Junior Member sercanu's Avatar
    Deci man u tre sa il convertezi in vob si sa selectezi dimensiunea dorita de output,1gb,2gb,3gb,4.......dvd.....u selectezi dvd si el il inparte cat sa incapa pe 2 respectiv 3 dvd-uri.mai simplu e sa iti cumperi un stick de 4gb e undeva la 50 lei,eu am de 16.inainte trebuie sa formatezi in default find k ps3 nu recunoaste fisiere mai mari de 4 gb.selectezi sa ti-l inparta in dimensiuni de 4gb apoi il copi pe hdd la ps3.maine iti zic exact ce trebuie sa bifezi k sa iti iasa treaba k la carte.ok cu asta,filmele care le scoti banuiesc k de pe F.L.trebuie sa fie HDTV-ro,nu tote subt.o sa le vada,maine mai multe detali,sper sa fi fost de ajutor!

12. #5592 SP
    Member MihaY's Avatar
    sunt HDTV-RO acum incerc sa convertesc in parti cum ai zis ms man

13. #5593 SP
    Junior Member vorhees007's Avatar
    salut tuturor.sunt un posesor de ps3. as avea si o ,o intrebare. pot copia jocul de pe blue ray pe hardul ps3-ului si pot joca supa aceea fara dvd?daca da cum pot face chestia aceasta. ms

14. #5594 SP
    Member Imperatore's Avatar
    nu merge

15. #5595 SP
    Junior Member vorhees007's Avatar
    damn.

16. #5596 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar

17. #5597 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Vreau sa semnalez si eu o pb cu Ps3-ul meu si anume:
    In ultima perioada juniorul meu se joaca la Uncharted 2 (eu inca nu m-am apucat de el) si prima figura pe care a facut-o consola a fost ca nu s-a oprit normal (dupa ce s-a jucat U2) si anume a facut acele 3 beep-uri cand a dat turn off. In alta zi se juca tot U2 si la un moment dat s-a blocat...a dat frezee.Dupa cetava zile se juca din nou la U2 iar dupa ce s-a oprit din joaca a scos discul dupa care a dat sa faca sync la trofeele primite in acea zi, cand deodata pur si simplu pe la 80% consola s-a stins... a intrat in standby. Ieri alta figura (chiar eram si eu de fata) din nou s-a jucat U2 dupa care la un moment dar s-a oprit, a scos discul la pus frumos in carcasa lui dupa care se uita prin trofee sa vada cat la % a facut si din nou aceeasi pb...consola s-a stins pur si simplu...a intrat din nou in standby. Nush ce sa fie asta, dar toate astea s-au intamplat dupa ce juca U2...cu alte jocuri nu am patit asa ceva.Oare de unde vine aceasta pb?

18. #5598 SP
    VIP Member Donely's Avatar
    Quote Originally Posted by TiBiKiMi View Post
    Vreau sa semnalez si eu o pb cu Ps3-ul meu si anume:
    In ultima perioada juniorul meu se joaca la Uncharted 2 (eu inca nu m-am apucat de el) si prima figura pe care a facut-o consola a fost ca nu s-a oprit normal (dupa ce s-a jucat U2) si anume a facut acele 3 beep-uri cand a dat turn off. In alta zi se juca tot U2 si la un moment dat s-a blocat...a dat frezee.Dupa cetava zile se juca din nou la U2 iar dupa ce s-a oprit din joaca a scos discul dupa care a dat sa faca sync la trofeele primite in acea zi, cand deodata pur si simplu pe la 80% consola s-a stins... a intrat in standby. Ieri alta figura (chiar eram si eu de fata) din nou s-a jucat U2 dupa care la un moment dar s-a oprit, a scos discul la pus frumos in carcasa lui dupa care se uita prin trofee sa vada cat la % a facut si din nou aceeasi pb...consola s-a stins pur si simplu...a intrat din nou in standby. Nush ce sa fie asta, dar toate astea s-au intamplat dupa ce juca U2...cu alte jocuri nu am patit asa ceva.Oare de unde vine aceasta pb?
    Este posibil ca sursa sa intre in autoprotectie si sa se opreasaca consola. Incearca sa il pui singur pe priza fara altceva.

19. #5599 SP
    Senior Member erik95's Avatar

20. #5600 SP
    Senior Member TiBiKiMiR's Avatar
    Quote Originally Posted by Donely View Post
    Este posibil ca sursa sa intre in autoprotectie si sa se opreasaca consola. Incearca sa il pui singur pe priza fara altceva.
    Totusi dc s-a intamplat asa ceva doar la Uncharte 2?...la alte jocuri nu imi face asa ceva

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.