Mi se pare mie sau pe USA store jocurile sunt mai ieftine ca pe UK?
din cate am observat, se fixeaza un pret fix si cand se face conversia din dolari in euro sau invers nu se scade pretul sau se mareste. asa am observat asta la console, ps3 e 299$ in usa si 299€ in europa, se schimba doar moneda. probabil ca e acelasi priciupiu si pe PSN.
Dezavantajul la mine pe USA store este viteza mica de download.
---------- Post added 25-04-2010 at 09:18 PM ----------
Da, sunt mai ieftine pe US. Am dat pe 1942 Join Strike 9.99$ iar pe UK este 7,99 kire, cam cu 7 ron mai scump, e ceva, se aduna, la mai multe jocuri mai poti lua unul de pe US. Ca dezavantaj la mine, cum am mai spus, viteza mica de download fata de UK![]()
Mergi la General Configuration si vezi daca la Force networking on interface e pusa placa ta de retea. La mine asa s-a rezolvat problema.
Man mi-am comandat eu stand d-ala (din stanga). Arata f misto ce-i drept. La felul in care se incalzeste PS3 ma indoiesc ca acele ventilatoare au mare efect insa faptul ca nu mai sta lipita de birou si aerul mai circula pe sub ea imi este de ajuns. Mai ales ca a costat in jur de 30 de RON
In alta ord de idei:
Nu stiu daca a mai fost sau nu adresata intrebarea asta mai sus but here goes.
Este oke daca imi cumpar de pe PS store US chestii cu cardul (visa ING...stiu ca merge deoarece cu el cumpar si chestii de pe ebay)? Am folosit carduri pre-platite si sa fiu sincer mi se pare cam naspa si inconvenient ptr ca acei 10$ or whatever vin si cu adaos al vanzatorului care este de obicei peste 30%( adica ajunge la 13-14 dolari). Intreb deoarece am auzit ca unii au facut asaceva si au laut BAN.
Ms
am o intrebare este vreo sansa sa iti provoci YLOD pentru ca am un prieten cu o consola care vrea sa ii faca ylod cat mai repede..vreo sugestie ?![]()
am o intrebare este vreo modalitate de a iti face singur ylod prin vreo metoda? ca am un prieten care vrea sa isi faca ylod la ps3...si vorbesc serios..
azi am citit despre metoda asta si aici gasesti video-uri despre metoda mai veche.Asta in cazul in care te-ai referit la posibilitatea de a-ti repara ylod! Daca vrei "sa-ti faci ylod " ...eu stiu , ti-as recomanda (sau prietenului tau) un consult mai amanuntit la "cutiuta".Bafta!
vrea sa isi faca ylod pentru ca are o problema cu el si la garantie zice ca nu ii gaseste problema si vrea sa isi faca ylod ca doar asa sunt sanse sa ii dea alta noua..![]()
Resident evil 5
Cine e dornic sa inceapa jocul RE5 in modul veteran la dublu utilizand si casca pentru o si mai buna comunicare. Seara de la ora 19....22?
40nm RSX PS3 slim - ??????RSX?40nm???????????????PS3(CECH-2100A)???????: ????????
Later Edit (traducere)
http://translate.google.com/translat...ml&sl=ja&tl=en
Sal , imi poate spune si mie cineva, hdd-urile care echipeaza slim-urile sunt mai zgomotoase cand lucreaza pt ca din cand in cand aud niste sunete gen ceasornic dar mult mai mai amplificate. Sper nu fie vreun inceput de sfarsit pt ca pana acum nu le-am mai auzit
Multumesc
Bookmarks