Am gasit pana la urma singura casca pe care o gasesti prin Europa
Turtle Beach Headset : Ear Force PX21
Am gasit pana la urma singura casca pe care o gasesti prin Europa
Turtle Beach Headset : Ear Force PX21
Am o problema, am incercat de mai multe ori sa intru in sectiunea movies pe PSN ma lasa sa intru dar nu ma lasa sa le accesez(am incercat cateva la sectiunea Free TV si zice This content cannot be...from this account) am folosit pana acuma 3-4 proxy-uri de US fara vreun rezultat. Proxy-urile sunt de vina sau fac eu ceva gresit?( La Internet connection pun Ip-ul proxy-ului si portul, dau Disable la UPnP mai mult nu trebuie sa fac nu?)
Stiu ca sunt intrebari de incepator(unii poate ca o sa va spargeti de ras.. asta este- nu toti ne-am nascut invatati):
1) Daca cumpar Gta Episodes LC trebuie sa le dwd de pe PSN sa ma pot juca? Sau bag blu-ray-ul si gata?
2) Trebuie cont de aceela valoric sa ma pot juca jocuri in multiplayer (online) sau doar sa am jocul si sa am cont pe psn?
3) Cum imi dau seama ce zona sunt jocurile? Si ce legatura au ele cu contul psn creeat?
1.Se poate sa il cumperi pe disk sau sa-l downoadezi de pe PSN contra cost.
2.NU, trebuie doar jocul si cont PSN UK, US... etc.
3.Pe carcasa jocurilor e un glob pamantesc cu un numar. Detalii aici.![]()
Insomniac Games comment about Ratchet and Clank Collection for Playstation 3
Yoshida: Sony “very aware” of demand for Team ICO CollectionSony will be releasing The Sly Collection for the Playstation 3 in November. The Playstation 2 compilation composes of enhanced graphics to go along with new features like trophy and Playstation Move support.
With Sony hinting at more Playstation 2 collections to come for the Playstation 3, many fans wondered if the Ratchet and Clank series will be next in line to receive the same treatment. Insomniac Games posted the following message on their Twitter:
"we won't make it, but we'd support Sony if they decided to do it!"
SCE Worldwide studios boss Shuhei Yoshida has said Sony is “aware” of the demand for a Team ICO Collection on PS3.“As soon as we released God of War in an HD collection, there were people that were giving us suggestions,” Yoshida told Joystiq during an E3 interview.“And ICO and Shadow of the Colossus is on the top of the list. And we are very aware and we want to see and play it in HD with a better framerate as well, so that’s something we are very, very aware of.”
Reeditiile sunt un "weat dream" pentru companii: usor de realizat, aduc profit mare in timp scurt. Very nice.. un IP nou, ceva?
Da, doar sa nu devina nesimtiti cu asta, de exemplu sa creasca pretul. Deja e cam mult 40$ pentru 2 jocuri vechi de ani buni, iar la GoW Collection s-a lucrat 13 saptamani ( postase cineva pe thread-ul dedicat), deci nu e vorba de costurile productiei.
@slabunator: Cred ca asta e si motivul pentru care nu aduce nimeni un IP cu adevarat nou, ceva original. Cele mai bine vandute jocuri din ziua de azi sunt continuari ale unor serii celebre ( CoD, FF, MGS, GT, Halo). In acelasi timp IPurile noi, venite de la producatori 3rd party, s-au dovedit a fi in mare parte esecuri, financiar vorbind ( HAWX, EndWar, Dead Space). Foarte putine ating vanzari foarte mari, iar aici ma gandesc la Gears of War, Bioshock sau Mass Effect.
Credeti ca e posibil ca PS3-ul Slim sa se incalzeasca mai puternic daca este tinut pe orizontala?
Pana acum l-am avut pe verticala si desi se incalzea destul de puternic (cablurile din spate chiar frigeauaseara l-am pus pe orizontala si s-a incalzit chiar mai puternic. Deasemenea se auzea mai tare si cand invartea discul dar e posibil sa fi fost de la Heavy Rain ca doar la jocul asta se aude discul invartindu-se in blana.
Orice consola se incalzeste tot secretu este ca indiferent cum o pozitionezi, sa ii lasi loc sa "respire sa nu o inchizi in diferite dulapuri sau sa o pui pe covor si din cand in cand sa o mai cureti de praf cu un aspirator de putere mica. In al 2-lea rand vezi ca PS3 Slim are nevoie de un stand vertical pentru a nu se rasturna desi merge si fara eu nu am incredere in stabilitatea ei in pozitie verticala fara stand.
A new month is upon us, and to kick off the summer here is a list courtesy of PS3Center.net (linked above) of the Sony PlayStation 3 releases for July, 2010.
To quote: "Here is a list of all the games that are coming out for PS3 in the next month. I think I speak for everyone when I ask, where are all the games???"
July 6:
• Call of Duty: Modern Warfare 2 Resurgence Pack (PSN)
July 7:
• Monkey Island 2: Special Edition (PSN)
July 13:
• Little League World Series Baseball 2010
• NCAA Football 11
• DeathSpank (PSN)
July 27:
• Clash of the Titans
• BlazBlue Continuum Shift
July 31:
• Top Gun (PSN)
salut am un ps3 slim si am dat restore factory setings dupa care imi cere sa introduc cablu in usb cu controleru si sa apas pe butonul ps de pe controler,il apas da nimic ramane asa,stie cineva ce se intampla??????
40$ pentru 2 jocuri excelente mi se pare decent. Plus, mai e toata chestia aia cu „nu esti obliat sa cumperi”.
Si nu, nu asta e problema. E vorba de cerere, care �n cazul remake-urilor pentru PS3 este imensă. Apoi sunt alte motive pentru care seriile existente primesc continuari. In primul rand pentru ca o serie ca Halo, MGS sau FF si-a dovedit deja cu timpul calitatea. Lumea urlă după IP-uri noi c�nd acestea apare constant, verificați Internetele, sunt o gramada.
Mereu va exista cineva care va cere altceva decat ce exista deja. Daca pana acum s-a plans dupa remake-uri HD, acum ca le primim vrem mai multe IP-uri noi. Apoi vrem inca un God of War. Apoi vrem mai multe remake-uri HD iar.
Iar exemplele date de tine nu sunt chiar potrivite. HAWX este cel mult mediocru, EndWar nu tinteste cel mai larg public iar Dead Space e si horror si 18+, si toata lumea stie cat risca atunci cand lanseaza un joc M. Nicio surpriza la cum s-au vandut.
Pana si Jaffe incearca sa intre in T cu noul Twisted Metal pentru a incuraja vanzarile.
Ar trebui sa vrem mai multe jocuri bune, nu pur si simplu mai multe jocuri...
Bookmarks