Si uite aici cum sa-l desfaci.![]()
Si uite aici cum sa-l desfaci.![]()
PS3 3D Blu-ray playback loses lossless audio | Joystiq
---------- Post added 24-09-2010 at 03:38 PM ----------
...doar privind acest trailer merită să-ți iei un PS3!
Excelent!
[url]
diferenta dintre headset sony si altele este considerabila sau mica?la alt headset ma refer la acesta:Amazon.com: Playstation 3 Bluetooth Headset: Gateway@@AMEPARAM@@http://ecx.images-amazon.com/images/I/41N0JcYlm2L.@@AMEPARAM@@41N0JcYlm2L
PS3 Media Server Downloads - ps3mediaserver - Project Hosting on Google Code
Am o problema ceva mai minora: sa zicem ca imi aleg o tema oarecare, de ex. tema de la GoW. Daca inchid PS3-ul si il deschid la loc sunt sanse ca displayul sa revina la tema originala de la PS3, desi cateodata dureaza cateva zile pana se intampla asta. Chestia e ca atunci cand imi pun o tema, niciodata nu ramane permanent ci va reveni, mai devreme sau mai tarziu, la tema originala...
Cum pot sa scap de chestia asta ca ma streseaza?
salut, legat de problema cu gamepad-ul, am rezolvat-o prin deschidere si curatare cu alcool..... merge f bine acum. bafta
ps: ms pt rasp drati71, Csander, sacalul273
asta e eroare care o primesc daca incerc sa ma conectez pe mp in badcompany 2 (80710102)
http://boardsus.playstation.com/t5/P...P/m-p/42264211 - asta e rezolvarea dar nu merge, am introdus in dns acele numere dar nu merge.
aveti alta idee?
imi raspunde si mie cineva?
va multumesc
@RELOADED9: nici eu nu folosesc o casca sony, folosesc o casca de la un tel Sony Ericsson si functioneaza perfect.
Prince of Persia Trilogy and Mortal Kombat Arcade Kollection release in NOVEMBER 2010 | N4G
Thanks to jeuxvid�o, one of the largest gaming site in France, has confirmed for November 2010 and so far unique to Europe come out remastered versions of Prince of Persia as well as the arcade version of Mortal Kombat.
For the November 4, 2010 will be available 3D Prince of Persia Trilogy and the November 18, 2010 will be available Kollection Mortal Kombat Arcade HD, every game will be sold for forty euros.
In stire scrie ca o sa coste 40 euro fiecare. Pana de curand erau amandoua disponibile la precomanda pe Zavvi pentru pretul de 25 lire.
Ce idioti. Astia ma fac sa mai imi cumpar odata jocurile pe care le am. Am muscat la GOW 1 si 2, Voi musca la ICO si Shadow Of The Colossus. Acum Mortal Kombat si Colectia Prince Of Persia. Ma intreb ce mai urmeaza. Nu stiu ce sa fac: sa plang sau sa rad. Uite cum sug banii poporului.
Uf! Blestemati sa fiti (astia de la Sony). Sau sa va dea Dumnezeu sanatate! Nici eu nu mai stiu.![]()
salutari.
vreau sa imi inregistrez si eu consola . am jocuri originale. ca incepator ce sunt in ps3 inteleg ca trebuie sa ma intregisterez sa imi fac psn id. dar unde ?
caci https://store.playstation.com/accounts/register/submitPsHandle.action
am adresa doar pentru United States... deci unde ma intregistrez pana la urma ca roman ? Am vazut un thread aici cu lume ce are psn id ro... de unde ? un link pls sau o explicatie ? multumesc pentru raspuns.
are cineva pe italia cont ? merge cumparat chestii in ro - ca sunt in euro, cred?
Bookmarks