Sony: PSN Information Compromised
Sony says it believes an unauthorized person has obtained the following personal information that you provided:
- Name
- Address (city, state, zip)
- Country
- Email Address
- Birthdate
- PlayStation Network/Qriocity password and login, and handle/PSN online ID
Seybold also says that "profile data, including purchase history and billing address (city, state, zip), and your PlayStation Network/Qriocity password security answers" may have been obtained. Sub-account information may have also been compromised.There is also "no evidence" that credit card information has been obtained, but Sony is not ruling out the possibility. "If you have provided your credit card data through PlayStation Network or Qriocity, out of an abundance of caution we are advising you that your credit card number (excluding security code) and expiration date may have been obtained," Seybold said.
Sau nimic avand in vedere ca nici ei nu primesc nimic pentru PSN. Doar cei cu PS Plus ar avea dreptul sa ceara compensatie.
PSN Hacked: How to Protect Yourself
Deja vad ca lucrurile o iau razna de tot. Ce comparatie este asta, de vine din partea lui Gigel Protectorul? "Iti poti monitoriza cardul, la fel cum urmaresti vremea!". Pe noi nu ne doare ca datele voastre sunt la cheremul oricui, ca oricum voi puteti vedea daca cineva va ia banii din cont. Asta e dobitoc? Mai trebuie sa vina si Kevin Gaylord acum, cu un misto gratuit, tipic, in care sa ne spuna razand ca s-ar putea sa nu mai avem bani prin conturi.
Noi cei din Romania am scapat ieftin pentru ca nu avem PS Store iar cel de us/uk nu accepta carduri romanesti si nu folosim decat carduri PSN iar pe conturile de UK/US avem adrese false (marea majoritate). Pentru tarile in care PS Store este disponibil insa... situatia e maro.
Nu este chiar asa. Eu am American Express bagat si daca nu stii, acesta are linie de credit nelimitata.
din cate am citit in ultimele minute pe internet, e cam naspa situatiachiar am descoperit un articol despre cum au patruns hackerii in sistemul celor de la Sony
Nu exagerati. Au facut rost de chestii criptate, si oricum nu prea au ce face cu informatiile in eventualitatea extrema ca le-ar afla.
Daca au fost suficient de buni incat sa treaca de protectiile PSN-ului nu cred ca informatiile criptate or sa ii opreasca.
Au anuntat si ei fix dupa ce au avut un comunicat de presa pentru noua tableta si s-a inchis bursa.Mai mai, ce coincidenta....![]()
Stiti care e partea buna? Daca se gasesc printre noi careva ca se trezesc cu conturile golite n-o sa putem fi despagubiti de Sony pt ca in Romania nu exista PSN.
Sent from Romania!
recomand sa cititiPSN Hackers’ Chat-logs? � Lo-Ping
furtul e furt. Indiferent unde stai. Totusi sa nu aiba ei un disclaimer ceva in regulament. ca nu isi asuma si bla bla.
Daca log-ul ala e real, e tristissim de tot, cu cc details sent in plain text
Si lasati teme gratis si de astea..ziceti mersi daca cc-urile voastre nu se vand acu la kil pe .ru sites
pai sunt sanse mari sa fie adevarat, ca la un moment dat un user zice ca ar trebuie sa publice conversatia sa vada si clientii celor de la Sony ce se intampla cu adevarat cu PSN.
Bookmarks