Putem vedea meciurile? Le poti pune pe forum?
o mica completare, Campionatul ranked de start "G3" (cred ca si celelalte) are subcategorii alfabetice
Incepi de la G3-E (cred) acum dupa 6 campionate castigate ( si 3 reluari uploadate) sunt la 289 GP si G3-C , posibil sa fie nevoie de 300 GP sa avansezi la G3-B.
Ar trebui sa le inregistrez in format video altfel trebuie sa intri tu pe PS3 si sa le vezi.
Daca de exemplu am castigat in sferturi si sunt in semi,ma grupeaza cu un alt semi finalist dupa un quick search sa zicem,dar ala are semnal slab...ce se intampla daca nu vrei sa joci cu el? Esti declarat pierzator daca il refuzi,sau disconectul se pune doar ingame?
Vreau acasaaa![]()
Daca esti in semi-f si vrei sa joci cand cauti la search game iti arata numai jocurile din semi-f ; la fel daca ai creat tu jocul o sa poata intra numai cei sunt in acelasi stadiu ca si tine (adica in semi-f), exact la fel cum e online .. poti sa ii dai kick daca nu iti convine ce latency are etc.
Tocmai am trecut de 1000 GP si in G3-A , pe locul 1089 la CP si 53 la GP![]()
Am jucat doua meciuri deja,le-am castigat,acum intru in prima mea finala. Prima impresie asa pe scurt,inainte sa revin la joc
, e super FUN si entertaining,tremur de emotii
LE : prima finala castigata si primul meci uploadat pe server,puteti sa-l vedeti,am fugit ca un las ultimele 30 secunde de un Sagat, vroiam sa castig cu orice pret prima mea finala
Solozaur, unde esti?!
Te astept sa facem un meci de proba la categoria "semi-fulg" lol
Am jucat si eu aseara cu Ryu si deja pot sa spune ca dau lejer hadouken, hurricane si super din D-Pad. Cu analogu imi ies mai greu... dar trebuie sa ma invat si cu ala pentru ca e foarte util la sarituri si aplecari. Momentan fac schemele din d-pad si restu luptei o dau cu analogu lol
In seara asta vreau trebuie sa invat neaparat cu sa fac aruncatura aia peste umar ca nu imi iese mereu.
Deci toata chestia asta Chamionship functioneaza cam asa:
Campionat G3 (incepator) - subcategorii G3-E, G3-D, GE-C, G3-B, G3-A (in care intri odata ce ai 1000 GP grade points)
Grade points GP - sunt punctele care iti permit sa avansezi de le G3-E la G3-A si ulterior la G2 samd.
Championship points - CP sunt punctele care se acorda la orice victorie in functie de cate GP are oponentul pe care l-ai batut (ex. daca as fi sa joc eu cu Cristian, si eu am 1000 GP iar el are 500GP.. daca eu pierd lui Cristian i se acorda 1000 CP care i sa adaoga la total)
CP sunt punctele care iti permit sa iti uploadezi replay daca te afli in top 5000
Concluzia : momentan astept sa trec in G2 (cred ca necesita 2000GP sa ajungi acolo) dar odata ajuns in G2 minimum de CP care le pot castiga la un fight este de, evident, 2000cp. Mi se intampla sa castig in G3 si 1CP la un fight daca oponentul abia a inceput.
Daca te afli in G3 poti juca cu orice subcategorie (G3-A.....E) niciodata nu stii in ce subcategorie este oponentul care ti-l da decat dupa ce ati ales amandoi caracterele la start screen (selectia caracterelor este blind adica nu poti vedea ce caracter si-a ales oponentul pana nu ati ales amandoi)
Atata timp cat te afli in G3 orice subcategorie) nu poti pierde CP(championship points) sau GP
Daca castigi o fianala de G3 ti se acorda 52 GP iar daca iesi "runner up"(locul 2) castigi 20 GP.
Geoker eu de curand mi-am cumparat tekken 5 si sunt lipit de ala
cred ca am sa vand sf4, inca nu stiu sigur!
Mda, am ajuns in G2 (2000+) si nu am gasit pe nimeni, la G3 nu ma pot intoarce..oh well![]()
Mai trebuie mentionat ca CP sunt castigate doar daca castigi Championship-ul.
Si vad ca de ieri pe azi au marit GP pe care le castigi, in jur de 80 daca castigi Championship-ul, 40 pt locul doi, si in jur de 20 daca pierzi in semifinala.
Ieri am inchis sesiuneacu 1000+ GP si am intrat in G3-A , azi cand am intrat,m-am trezit doar cu 572 GP,si back in G3-B
Ii iert,ca sunt doar la inceput,dar sper sa nu continue asa pe viitor
Ma declar multumit de update,e fun,mai competitiv,nu mi-a mai iesit nimeni din meci deconectandu-se,si in viitorul apropiat,
dupa aranjarea jucatorilor pe grade,vei putea juca non stop cu playeri de calibrul tau : esti incepator,te zbati in G3 , esti bun te duci in G2,esti foarte bun mergi in G1,esti tata lormergi in SG
Filmuletele uploadate inca nu merg vizionate,sunt probleme uneori la timpii de asteptare si la intrarea pe network,dar e ok
---------- Post added at 08:37 PM ---------- Previous post was at 08:36 PM ----------
Asta e,stai tu singur acolo si nu mai bate pe nimeni
---------- Post added at 08:39 PM ---------- Previous post was at 08:37 PM ----------
Da,asa e,le primesti doar daca castigi campionatul,e normal. Am vazut si eu ca variaza GP castigate daca iei finala,am primit,52,54,60,62,etc . Inca nu mi-am dat seama de ce depinde,nu cred ca au modificat de pe o zi pe alta.Ne vom lamuri noi de toate pe parcurs...
D'damn, si mie mi-au furat GP, si nici CP nu mi-au mai fost contorizate de ieri. Tot asa Capcom!
Pe mine de la 2500 ieri m-a dat inapoi la 2000, astazi imi e frica sa deschid consola
Nu inteleg la ce va referiti "contorizarea CP" CP nu se contorizeaza intr-un anumit total ci doar de-a lungul unui turneu si atat. Clasamentul in functie de CP arata maximum de CP pe care le-ati optinut intr-un turneu.
CP se acorda in functie de nr. de GP al oponentului + nr. de CP care le are (in momentul respectiv pentru ca daca este la fight1 are 0 evident:?) ), minus partea lui de CP
Ex. Oponentul are 500 GP si 1000 CP in momentul in care va bateti cu el. Daca castigati vi se da 500+1000-10(sau 20..depinde cat e partea lui).
Acum am deschis consola,toate GP sunt la locul lor,nici o problema azi,se pare ca au remediat. 1300+ , ma indrept cu pasi repeze spre G2 dupa Mini, sa nu mai zica ca e singur
![]()
A jucat numai cu mine si dupa 5-0 a iesit. Interesant e faptul ca aveam conexiune maxima de 5 bar cu el![]()
Bookmarks