Voi jucati acest joc cu fighting stick sau folositi controleru de la ps3?
cei mai pasionati joaca cu fighting stick
eu cel putin joc cu Hori FS3.
Da aallex imi da "blana" cu controllerul.
Poti fi foarte bun si cu controllerul.
Am jucat si eu cu aallex acum cateva zile. Desi aveam doar 5-6 ore jucate cu Ryu, parca miscam ceva si euDin 10 meciuri jucate am castigat si eu 1 lol dar de multe ori s-au terminat strans sau foarte strans partidele.
Deocamdata joc de pe controller dar as avea de gand pe viitor sa achizitionez si un stick... sa vedem cum stau cu banii.
Nameless, daca vrei sa jucam in seara asta te astept la o ciomageala![]()
Banuiam. Incearca sa folosesti avantajul stick-ului pe caractere charge,ai restrictor square pe el,si celor cu controler le e mai greu
sa foloseasca caracterele cu incarcare.Dupa un pic de practice,sa vezi ce probleme ii pui lu' aalex cu un Bison sau ce-ti place tie
mie charge imi iese si pe DS3, dar la vega si la guile nu am reusit veci sa fac super sau ultra.
pur si simplu nu inteleg miscarea aia, daramite sa o fac constant.
lol
Ah, cat va invidiez. Sper sa fac si eu rost de joc in curand, pana atunci, ma mai delectez cu filmuletele de pe youtube.![]()
P.S. Postati daca mai gasiti meciuri interesante. Imi plac la nebunie.
Knock yourself out! http://streetfighterdojo.com/sf4/index.html
mersi, da cu asta nu am probleme.
Am probleme la Guile si la Vega care au charge la Ultra si la Super, dar e ala pe diagonala, pe care va rog sa mi-l explicati cum il fac, ca nu reusesc din desen sa il pricep.
LE: acum vad ca nu mie imi raspundeai, oricum intrebare ramane.
voi exagerati cu recomandat stick-uri in stanga si in dreapta
cu putin exercitiu poti face aproape orice pe gamepad (nu la nivel UBER PRO evident, desi sunt si exceptii), daramite niste amarate de miscari speciale
eu care n-am jucat pe gamepad in viata mea (vorba vine, dar sunt mai mult PC fag), am reusit sa ma adaptez in cateva zile.
pe tastatura joc cel mai bine si abia astept versiunea de PC, pacat ca n-are crossplatform cu Xbox360 (desi fiind lansat pe Games for Windows Live ar putea avea lejer.. lazy Crapcom!).
Salutam toti fanii genului fighting,chiar daca joaca pe alte "terminale"
Aquashark,stiu ca tu joci pe tastatura,si destul de bine, dar tare ma mira CUM
Anyway,iti uram binevenit "si" pe acest thread
am zis sa fac o lista cu romanii care joaca SF4 pe PS3. aceasta lista contine psn idu-rile acestora.
ma gandesc ca e utila
nameless_fear
postarnak
tavitzu
minimize
hosaro
cristache77
Rze22
televizor
G-Xtreme
cartofu
RaskolnikovD
ffocus2008
MacPunk
insane_bgy
novimihai
waches2
king_color -trebuie sa ii ajunga jocul zilele urmatoare
baciualex -trebuie sa ii ajunga jocul zilele urmatoare
jackrayden
ne-am adunat o mana de oameni. ce ziceti de o miscare de trupe? un campionat ceva?
P.S.: scuze daca v-am omis sau daca v-am pocit nickname-ul.
Bookmarks