Focuse,noi am jucat niste meciuri mai demult,nu te miscai deloc rau, cred ca o dai pe diversiuni
![]()
Focuse,noi am jucat niste meciuri mai demult,nu te miscai deloc rau, cred ca o dai pe diversiuni
![]()
N-am mai intrat de ceva timp pe forum poate cineva sa-mi explice mai bine cum se desfasoara acest campionat?
Alex,incearca sa citesti un pic in urma si sa-ti faci o idee,dar pe scurt va juca fiecare cu fiecare de doua ori,tur retur(o saptamana turul si o saptamana returul),
rezultatele se vor posta aici,Minimize va completa tabel/clasamentul conceput de el,etc,si la final vom avea o
ierarhie.Locul I va primi si un premiu,constand intr-un joc de PS3,Bioshock
Oricum,vineri in jur de ora 20,dupa terminarea inscrierilor,se va posta un mic regulament de care sa incercam sa ne tinem.
Rugam seriozitate![]()
E misto cu tur-retur.
Da' ce facem daca la sfarsit, ies aia de pe primu loc la egalitate? Rezolvam cu desssmatch, sau poate un....
Cine-l are cel mai mare castiga?
De maine putem sa jucam deja? Din ce am inteles eu, bag toti jucatorii la friends si joc cu fiecare, dupa care se posteaza rezultatele aici, nu? Se poate pune o lista actualizata cu toti care s-au inscris pana acum? Tks
Notat!
Inscrierile se vor putea face pana astazi la ora 18:00 cand va incepe si campionatul Tur.
Pentru cei care inca au nelamuriri:
- Campionatul se desfasoara in mod Tur-Retur (veti juca cu toti cei inscrisi in campionat).
- Astazi (vineri 22.05) de la ora 18:00 incepe campionatul Tur care va dura exact o sapatamana.
- In termen de o sapatamana trebuie sa jucati contra tuturor jucatorilor inscrisi in campionat.
- Se vor juca minim 2din3 meciuri a cate 2din3 runde/meci (un numar mai mare de meciuri pentru deciderea invingatorului se poate stabili reciproc de catre cei 2 jucatori)
- Rezultatele le postati pe forum (chiar si dupa fiecare lupta) iar eu le voi updata in tabel.
- Daca pana la data de miercuri 27.05 vor fi meciuri nejucate intre concurenti meciurile nejucate inca vor fi programate pentru joi 28.05 si vineri 29.05 la ore prestabilite (20:00 +).
- Cei care nu se vor prezenta sa joace meciul la ora prestabilita vor pierde automat in favorea oponentului.
- Daca nici unul din cei 2 care trebuie sa fie prezenti la meciul prestabilit nu isi vor face aparitia atunci meciul va fi considerat nul si punctul pus in joc se va pierde.
- Daca cineva din anumite motive nu poate continua sau vrea sa se retraga, va trebui sa posteze pe forum. In momentul in care isi anunta retragerea (daca are cel putin 1 meci jucat) toate meciurile jucate ( sau care urmau a fi jucate) de acea persoana vor fi considerate infrangeri, oponentilor li se va acorda punctul de victorie.
- La sfarsitul campionatului , in caz de egalitate intre 2 sau mai multi concurenti, se vor tine meciuri de departajare.
Idei principale:
Incercati sa adaugati in lista de prieteni toti concurentii (sau pe cei care nu ii aveti deja), va fi mai usor sa va jucati meciurile daca vedeti cine este online.
Voi incerca sa actualizez tabelul cat mai des posibil astfel incat sa va puteti urmari progresul in campionat, contra cui ati jucat si pe cine mai aveti de batut
Importat este sa va notati si voi contra cui ati jucat si rezultatul final al meciurilor.
Este posibil sa fi omis ceva, rog sa ma corectati ; daca sunt intrebari/nelamuriri postati-le aici pe forum va rog.
buei mi se pare prea incurcat cu tur-retur
P.S. poate gasim vreo modaltitate sa filmam meciurile, ceva.
Nu e complicat mane,de azi pana vinerea viitoare jucam toti cu toti,si saptamana urmatoarea returul.Ai o noua sansa,poate iti faci o noua strategie,stii main-urile celuilalt,stilul de joc,etc.
Cine are posibilitatea sa filmeze cu o camera digi sau ceva de genul si sa urce pe youtube,ar fi vis
Pe tine si pe catallin nu cred ca va am in lista de friends,va bag dupa-masa.
Se pare ca doar faralimite nu a pus ID,inca il asteptam
Puteti sa va intelegeti intre voi pe thread ca si ore de disputare,numar meciuri,etc
RaskolnikovD,tu joci pana la urma?
---------- Post added at 05:23 PM ---------- Previous post was at 12:31 PM ----------
This is combo
YouTube - www.pimp-productions.com Street Fighter IV Combo Video **NOW WITH FULL COMBO TRANSCRIPT**
---------- Post added at 07:18 PM ---------- Previous post was at 05:23 PM ----------
Dam drumu la treaba,cei inscrisi raman cei din tabelul de mai sus,mai putin faralimite,care n-a mai zis nimic,ID PSN etc
Bafta la toata lumea,si asteptam rezultatele aici!
si uite asa incepe questul meu de a urca pe primul loc...
din coada
Felicitari Bugy!![]()
cartofu - duncanstomp 0-2
cartofu - cristian77 1-2
Ce-i mai greu a trecut lol, 2 jucatori foarte buni care se descurca de minune cu caracterele charge.
contiui
duncan x cartofu - 2 - 0 (tot cel de sus).
duncan x cristi77 - 1 - 2
Talk about inceputu cu dreptu. Cred ca am o problema cu concentrarea in momentele critice. Sper sa n-am belele la nunta din cauza asta
GGs cartofu si cristi.
PS: andreips3, "you've reached the maximum number of friends"
Mai sterge cativa, ca sa te pot adauga.
---------- Post added at 09:36 PM ---------- Previous post was at 09:10 PM ----------
Inca una:
duncanro vs Bugghy (insane_bgy): 2 - 0
Bookmarks