Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 73 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast
Results 701 to 720 of 1443

Thread: Street Fighter 4 - PS3

1. #701 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Salut,

<Charge> inseamna ca trebuie sa tii apasat un buton, in cazul ultra-ului la Blanka, o directie. Incearca sa tii mai mult pe spate (cateva secunde), apoi fata-spate-fata si LP+MP+HP, ar trebui sa iasa ceva, daca ai revenge gauge-ul destul de incarcat bineinteles.

Sper sa te ajute

Bafta!

2. #702 SP
    Member cristian77's Avatar
    wow,a aparut varianta de PC Street Fighter 2 - Champion Edition

3. #703 SP
    Senior Member Minimize's Avatar
    Quote Originally Posted by cristian77 View Post
    wow,a aparut varianta de PC Street Fighter 2 - Champion Edition
    lol, in viitor o sa jucam sf4 asa

Gz. pentru G1!

4. #704 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    @Minimize - gata nu mai joci pe PS3, de cand cu PC version?

5. #705 SP
    Quote Originally Posted by alecs View Post
    @Minimize - gata nu mai joci pe PS3, de cand cu PC version?
    Nici pe PC nu prea mai stau, went casual lol.

6. #706 SP
    Member andreips3's Avatar

7. #707 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Din seria stiati ca...

trupa metal Accept are o melodie pe albumul lor cu acelasi nume din 1979 care se numeste "street fighter"?

Ar trebui sa fie imnul fanilor!

8. #708 SP
    EVO 2009 ,n-are rost sa explic ce e ,17-19 iulie,live stream evochampionship on USTREAM: evochampionship. Video Game Marathon

9. #709 SP
    Member Bozyblue's Avatar
    Foarte tari ultimele meciuri, baietii astia sunt codati rau!!

10. #710 SP
    Senior Member GeOKeR's Avatar
    Here is the big one

11. #711 SP
    Junior Member AlexSF4's Avatar
    super tare finala top 8 la evo pt sf iv ! nivel f ridicat ! 6 jucatori mi au placut in mod special, iar daigo is ryu in real life ! ( ceilalti 5 care mi au placut : ed ma, santhrax, arturo, eduardo si combofiend ). acum 4 zile am luat vers pt pc ( pe ps3 are un tov ) si imi place f mult gameplayu, mechanics, balance tot e super ! nu e perfect dar e f bun si nu ii inteleg pe aia care se plang ca e lent ca e rapid ca e sf ii ( pe bune se joaca ca sf ii...nu stiam ) ca seth e prea bun sau akuma sau sagat...pff. anyway super nivel la sf iv, am de invatat. oricum dupa 4 zile sunt ok si am experienta de la multe fightere ( kof,ff,ss,lb,KI,MK,sf,tek,dd,sc,vf ). sunt nou pe forum si as vr sa joc cu alti juc romani buni. pe pc sau kiar si pe ps3 poate rezolv. cine vr sa joace sa zica sau sa dea nume de juc buni. eu nu stiu decat f vag am auzit de un tip minimize sau minimal...cv de genu. care e bun si care, nu stiu cat de real e ce zic, se considera cel mai bun juc de sf iv din romania . vr sa joc cu tine minimize si cu oricine care e bun sau vr sa devina mai bun.

pace !

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

oops, da minimize am zis bine, am vazut acum si un post dat de tine. best sagat player self proclaimed . stia cv tov tovarasului meu. ok deci joci sagat, sau sagat printre altii. si eu am incercat e f bun in sf iv si e pers meu preferat in seria sf , asa ca e interesant daca jucam ( nu joc doar cu el dar e si el printe pers mele ). daca tot te am gasit as avea 3 intrebari. 1. daca ai facut stickuri asa cum am auzit ca ai zis pe forum si daca da de unde ai luat piese? 2. cu ce personaje mai joci? 3. de ce esti cel mai bun sagat playah ? ( asta poate aflu in-game si compar si cu altii si cu mine bla bla ) dar totusi ce te face sa crezi ca esti cel mai bun. oricum la noi abea incepe sa prinda sf iv la lume si pc contribuie enorm la asta. sper sa jucam ( pe pc de preferat sau pe viu ar fi mai bine sa nu fie lag sau alte detalii ) si vedem ce meciuri ies.

abea astept sbo si apoi evo 2010. poate mergem si 2-3 romani...ar fi ceva ( practice grav )

12. #712 SP
    Quote Originally Posted by AlexSF4 View Post
    super tare finala top 8 la evo pt sf iv ! nivel f ridicat ! 6 jucatori mi au placut in mod special, iar daigo is ryu in real life ! ( ceilalti 5 care mi au placut : ed ma, santhrax, arturo, eduardo si combofiend ). acum 4 zile am luat vers pt pc ( pe ps3 are un tov ) si imi place f mult gameplayu, mechanics, balance tot e super ! nu e perfect dar e f bun si nu ii inteleg pe aia care se plang ca e lent ca e rapid ca e sf ii ( pe bune se joaca ca sf ii...nu stiam ) ca seth e prea bun sau akuma sau sagat...pff. anyway super nivel la sf iv, am de invatat. oricum dupa 4 zile sunt ok si am experienta de la multe fightere ( kof,ff,ss,lb,KI,MK,sf,tek,dd,sc,vf ). sunt nou pe forum si as vr sa joc cu alti juc romani buni. pe pc sau kiar si pe ps3 poate rezolv. cine vr sa joace sa zica sau sa dea nume de juc buni. eu nu stiu decat f vag am auzit de un tip minimize sau minimal...cv de genu. care e bun si care, nu stiu cat de real e ce zic, se considera cel mai bun juc de sf iv din romania . vr sa joc cu tine minimize si cu oricine care e bun sau vr sa devina mai bun.

pace !

---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------

oops, da minimize am zis bine, am vazut acum si un post dat de tine. best sagat player self proclaimed . stia cv tov tovarasului meu. ok deci joci sagat, sau sagat printre altii. si eu am incercat e f bun in sf iv si e pers meu preferat in seria sf , asa ca e interesant daca jucam ( nu joc doar cu el dar e si el printe pers mele ). daca tot te am gasit as avea 3 intrebari. 1. daca ai facut stickuri asa cum am auzit ca ai zis pe forum si daca da de unde ai luat piese? 2. cu ce personaje mai joci? 3. de ce esti cel mai bun sagat playah ? ( asta poate aflu in-game si compar si cu altii si cu mine bla bla ) dar totusi ce te face sa crezi ca esti cel mai bun. oricum la noi abea incepe sa prinda sf iv la lume si pc contribuie enorm la asta. sper sa jucam ( pe pc de preferat sau pe viu ar fi mai bine sa nu fie lag sau alte detalii ) si vedem ce meciuri ies.

abea astept sbo si apoi evo 2010. poate mergem si 2-3 romani...ar fi ceva ( practice grav )
    Confused much?

A: 1. am modat hori fs3 si madcatz se cu piese sanwa
    2. Gremlins sau Akihabara
    3. Citeste mai bine, e "best ro sagat playah" si e pusa la misto , evident.

and ye.. id-ul de live (pc): Came Saw SRKed

13. #713 SP
    Quote Originally Posted by Minimize View Post
    Confused much?
    To much???

Te astept si eu AlexSF4,dar pe PS3,cristache77 e ID-ul meu de PSN,si avand in vedere ca nu prea mi-a placut postul tau , n-o sa-ti las nici o runda

Si da,Minimize,cel putin pana acum,se pare ca e cel mai bun jucator din Romania la Street Fighter...cum de? : nu a reusit nimeni sa-l bata,o repriza intreaga,ca o runda,un meci i-am mai luat noi
    Eu iti recomand ca pana sa ajungi sa joci cu el,cu cel mai bun,treci pe la noi,ceilalti,altfel exista sansa sa te lasi de joc inainte de-al incepe

14. #714 SP
    Member slabunator's Avatar
    vad ca e lume noua pe forum, putem da cateva meciuri daca vreti id-ul meu este jackrayden

@cristi, sorry ca am iesit ieri dupa primul meci da ii promisesem lui andrei ca joc cu el inainte de a ma invita tu

15. #715 SP
    Junior Member AlexSF4's Avatar
    wow chill guys ! stiu ca e la misto ( sau asa pare ), dar am intrebat nu am dat cu paru . nu stiu ce am de dovedit si no offence dar nu are nicio valoare pt mine ca un tip sau cativa considera pe altul cel mai bun. eu sunt un tip ok, nu am niciun interes la cearta pe aici asa ca nu stiu ce nu ii convine tipului cu blanka. doar vr sa stiu daca tu ( minimize ), ai un loc specific pt piese si daca ai vb serios la faza cu best sagat player din romania ( sau overall nush, iar repet parea la misto dar asa am auzit, am intrebat nu am zis nimic urat nimanui ). pt tipul care are blanka la avatar, man nu am nimic cu tine si cu nimeni, imi plac fighterele f mult, joc din 93 si nu am sa iti dov tie nimic . daca ma apuc sa zic ca eram nush cat de tare la nush ce fighter ( ex kof, mk, sf sau ff unde am o vaga impresie ca eram/sunt bunicel ) nu are nicio valoare, dar pot spune ca am 15 ani de experienta in spate, cu pauze logic atunci cand au disparut salile de la noi.

ms pt rep minimize si aallex, pt tipul cu blanka...frate, no offence ma intereseaza sa fie o atmosfera placuta, fair play si sa crestem in joc. stai calm ca nu ma bati tu pe mine asa rau incat sa ma las de fightere relax. dar postul meu nu avea nimic care sa te enerveze/deranjeze. in skimb postul tau e cam aiurea si sincer nu am motive eu sa joc cu tine dupa postul ala. lasa sa joc eu cu cel mai bun din romania si sa pierd nu e prob, am ce invata, pot sa pierd si sa castig in viitor daca minimize e kiar asa bun. momentan am 4 zile de sf iv dar nu te gandi ca sunt vreun rupt care nu are stick acasa, nu a jucat toate kof-urile, sf-urile etc. daca tu sau alti tipi nu l ati batut nu imi zice nimic man. eu stiu cat de bun esti tu sau el sau voi cum joc eu ? am intrebat, pt ca la multi sunt bun = mediocru spre slab pt ce caut eu. tu ai dovedit ca esti mai destept ca mine si ai zis pt ca nu l ati batut voi = cel mai bun din RO, f frumos, ggs. motivul pt care am intrebat strict partea cu best sagat/sf/ro este pt ca am auzit de el de la un prieten al unui prieten. el vroia un stick, iar minimize a zis ca ii vinde unu sau ii face rost. si doar parea ( repet din vorbele aluia nu o mai luati personal, iar minimize poate spune singur cv daca vr nu are nev de avocati , eu doar am intrebat 2-3 kestii fiind prima data pe forum si intrand special din pasiune pt fightere si pt ca sf iv a iesit pe console si pc ) ca minimize e un tip f arogant si care se crede ( desi e imposibil de spus sau cel putin in mom asta abea sunt cativa care joaca ca e cel mai bun din RO la sf iv ). faptul ca ai zis citeste mai bine desi nu am spus nik aiurea ( minimize ), e o dovada de wow frate man sti cu cine vb !? sau asa suna la mine dupa 4 ani de psihologie ( marea mea pasiune ).

ok am scris un mare roman, thumbs up pt oameni calmi, pt cei care nu ma injura aiurea ca nu am nik cu nimeni si pt cei care au citit tot . joc cu oricine vr si e de treaba, nu ma der sa pierd cu un juc bun, nici sa dau un sfat daca cineva mai slab decat mine il cere. just fun si putina competitie. daca se poate intr o atmosfera ok, bine, nu tot bine. eu prefer vers de PC, pt ps3 trebe sa merg la un prieten si e mai complicat dar se rezolva cumva. booon, in week sunt la mare, undeva pe luni marti abea astept sa jucam!

aallex ( id-ul tau era de pc sau ps3 btw ) si minimize astept sa jucam si cu oricine vrea ( FARA SA SUFERE AIUREA ). last words cristian77 ( am verificat nicku inainte sa dau post ), joci cu blanka, sau pers de genul guile, zangief . daca poti sa rasp calm e ok si apreciez daca nu, nu . intreb pt ca vad avataru si pt ca aceste 3 pers sunt mai aparte in dictionarul meu de sf iv. ma int sa vad si care sunt cei de pe locul 2-5 in acest clasament de "best" playahs din RO ca sa stiu mai multe nume pt battle. eu voi fi best ROSE playah din RO, tot la caterinca evident . ok glumesc, its just pure fun !

PACE !

16. #716 SP
    Member andreips3's Avatar
    Best RO Akuma playah right here! Ma rog, among the best. lol Well, better the aallex anyways.

PSN ID: king_color, te astept online la un meci-doua.

17. #717 SP
    Quote Originally Posted by AlexSF4 View Post
    wall of text
    Cum ai spus si tu less talk - more play .

"PACE !"

18. #718 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Da... cum era in filmul Kung Fu Panda.
    "Enough talk,let's fight!!!" (Parca asa era,nu ?)

19. #719 SP
    Senior Member Mr.KaKa's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Da... cum era in filmul Kung Fu Panda.
    "Enough talk,let's fight!!!" (Parca asa era,nu ?)

@alexsf4 - pot confirma ceea ce ai zis >cristian77 este un jucator avid cu Zangief.
    ii place la nebunie, nu mai zic de Bison si Dan

20. #720 SP
    Junior Member duncanstomp's Avatar
    Quote Originally Posted by andreips3 View Post
    Best RO Akuma playah right here! Ma rog, among the best. lol Well, better the aallex anyways.

PSN ID: king_color, te astept online la un meci-doua.

Willing to put your game where your mouth is?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 36 of 73 FirstFirst ... 26 34 35 36 37 38 46 ... LastLast