super tare finala top 8 la evo pt sf iv ! nivel f ridicat ! 6 jucatori mi au placut in mod special, iar daigo is ryu in real life

! ( ceilalti 5 care mi au placut : ed ma, santhrax, arturo, eduardo si combofiend ). acum 4 zile am luat vers pt pc ( pe ps3 are un tov ) si imi place f mult gameplayu, mechanics, balance tot e super ! nu e perfect dar e f bun si nu ii inteleg pe aia care se plang ca e lent ca e rapid ca e sf ii ( pe bune se joaca ca sf ii...nu stiam

) ca seth e prea bun sau akuma sau sagat...pff. anyway super nivel la sf iv, am de invatat. oricum dupa 4 zile sunt ok si am experienta de la multe fightere ( kof,ff,ss,lb,KI,MK,sf,tek,dd,sc,vf ). sunt nou pe forum si as vr sa joc cu alti juc romani buni. pe pc sau kiar si pe ps3 poate rezolv. cine vr sa joace sa zica sau sa dea nume de juc buni. eu nu stiu decat f vag am auzit de un tip minimize sau minimal...cv de genu. care e bun si care, nu stiu cat de real e ce zic, se considera cel mai bun juc de sf iv din romania

. vr sa joc cu tine minimize si cu oricine care e bun sau vr sa devina mai bun.
pace !
---------- Post added at 03:35 PM ---------- Previous post was at 03:22 PM ----------
oops, da minimize am zis bine, am vazut acum si un post dat de tine. best sagat player self proclaimed

. stia cv tov tovarasului meu. ok deci joci sagat, sau sagat printre altii. si eu am incercat e f bun in sf iv si e pers meu preferat in seria sf

, asa ca e interesant daca jucam ( nu joc doar cu el dar e si el printe pers mele ). daca tot te am gasit as avea 3 intrebari. 1. daca ai facut stickuri asa cum am auzit ca ai zis pe forum si daca da de unde ai luat piese? 2. cu ce personaje mai joci? 3. de ce esti cel mai bun sagat playah

? ( asta poate aflu in-game si compar si cu altii si cu mine bla bla ) dar totusi ce te face sa crezi ca esti cel mai bun. oricum la noi abea incepe sa prinda sf iv la lume si pc contribuie enorm la asta. sper sa jucam ( pe pc de preferat sau pe viu ar fi mai bine sa nu fie lag sau alte detalii ) si vedem ce meciuri ies.
abea astept sbo si apoi evo 2010. poate mergem si 2-3 romani...ar fi ceva ( practice grav

)
Bookmarks