Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 22 of 51 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast
Results 421 to 440 of 1019

Thread: The Last of Us (Original)

1. #421 SP
    Banned asperas's Avatar
    haiosa miscare pt cei care sunt trophy hunters:tre sa treaca prin TLAS cel putin de vreo 8 ori!Long live..

2. #422 SP
    Member psicho1986's Avatar
    O intrebare pentru cei care l-ati jucat sau trecut pana acum, sunt acele seifuri care se gasesc din loc in loc, cum naiba pot sa le deschid, nu gasesc nici unde combinatii sa le deschid. Si legat de trophy-uri sunt cumulative, nu trebuie jucat de 8 ori ci doar de 4 - o data pe hard sa deblochezi Survivor si Hard+, apoi pe Survivor sa deblochezi Survivor+, si mai 1 data atunci pe Hard+ si pe Survivor+, cam 70 ore de joc pentru single player, cam mult pentru un Platinum, iar modul Survivor este greu.

3. #423 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by psicho1986 View Post
    O intrebare pentru cei care l-ati jucat sau trecut pana acum, sunt acele seifuri care se gasesc din loc in loc, cum naiba pot sa le deschid, nu gasesc nici unde combinatii sa le deschid. Si legat de trophy-uri sunt cumulative, nu trebuie jucat de 8 ori ci doar de 4 - o data pe hard sa deblochezi Survivor si Hard+, apoi pe Survivor sa deblochezi Survivor+, si mai 1 data atunci pe Hard+ si pe Survivor+, cam 70 ore de joc pentru single player, cam mult pentru un Platinum, iar modul Survivor este greu.
    Pentru seifuri trebuie sa cauti in casa dupa o hartie pe care este scrisa combinatia,dupa aceea poti sa le deschizi.

4. #424 SP
    Banned asperas's Avatar
    Quote Originally Posted by psicho1986 View Post
    ok multumesc,inseamna ca am gresit! dar tot e mult 70 de ore pt platinum mai ales ca dupa ora si ceva m-am cam plictisit in joc si am zis sa mai fac si altceva..

5. #425 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar
    Defapt trebuie terminat de 3 ori pentru platina: Hard, Survivor, Survivor+.

6. #426 SP
    Junior Member Shiva's Avatar
    Quote Originally Posted by asperas View Post
    haiosa miscare pt cei care sunt trophy hunters:tre sa treaca prin TLAS cel putin de vreo 8 ori!Long live..
    Hehe! Si crezi ca nu sunt?
    Tocmai ieri citeam de un nene care a terminat Desperados de vreo cateva ori, o tura fara sa foloseasca pistolul, o tura fara cutite si pistoale .....Deci masochisti sunt

7. #427 SP
    Member psicho1986's Avatar
    Pff, la urmatoarea trecere sper sa le deschid, am gasit unul la Bill si unul in hotel pana acum, dar am cautat dupa hartii in jur in draci si nu am gasit nici una cu combinatie, poate trebuia sa fac mai mult backtracking. Eu unul o sa incerc sa obtin Platinum la el, am inceput direct pe hard si in afara de niste bloaters nu am intampinat probleme, secretul este sa cauti cat mai mult prin toate colturile dupa munitie si salvage, iar acolo unde jocul iti permite sa cureti tot fara sa fi vazut. Ce nu imi place pana acum la joc este cand omor oameni care au arme in mana cum ar fi shotgun sau pistol nu lasa munitie sau arma. Ce mi-ar fi placut ar fi fost sa pot cauta in buzunare dupa ce i-am omorat ca la Assassin's Creed sau Bioshock. Alt lucru deranjant, dar cu care m-am obisnuit si l-am inteles dupa ce am citit interviul de aici cu cei de la Naughty Dog (Naughty Dog "Can't Wait to see the GOTY Awards" for The Last of Us, They "Tried" a New Jak & Daxter Prior to TLOU - PlayStation LifeStyle) a fost ca Ellie este vazuta in permanenta de inamici, dar cred ca asta e un compromis care trebuia facut, cei de la ND au recunoscut ca nu sunt inca capabili sa programeze un AI care sa imite jucatorul. Oricum inainte de a va apuca de Last of Us va recomand sa cititi articolul din link.

8. #428 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar
    Ati incercat MP-ul ?
    Si oare se merita sa cumpar "Season Pass"-ul?
    Am inteles ca vom primi si Story DLC cu el.

9. #429 SP
    Banned asperas's Avatar
    din cate stiu multy nu functioneaza deoarece oficial jocul nu este lansat inca pe piata si tocmai pt asta nu m-am mai obosit sa bag acel cod!

10. #430 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Azi mi-l cumpar!!!
    Any advice?

11. #431 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    new game - hard dif. That's it!

12. #432 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    E doar parerea mea sau seamana cam mult cu The Walking Dead (Telltale) ?

13. #433 SP
    Senior Member darkpaul13's Avatar
    doar parerea ta.
    Attached Images Attached Images 121127_grumpy_cat_hmed_1003a_photoblog600_76435100.jpg

14. #434 SP
    Senior Member sexbobomb91's Avatar

15. #435 SP
    Mda, se pare ca cei de la Altex/MG si-au dat seama de greseala facuta si au scos produsele de la vanzare... maine vor fi repuse pe rafturi. L-am rugat frumos pe baiatul de la Altex sa-mi dea si mie azi o bucata, dar mi-a zis ca nu are voie (sunt sigur ca daca aveam niste extra cash la mine mi l-ar fi dat, ca el singur a mentionat ca le are in spate in depozit )

16. #436 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Big deal...cum ai steptat atata timp...mai poti astepta cateva ore

17. #437 SP
    Senior Member Rasko's Avatar
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Auzi tu vrei sa te bat? De ce nu raspunzi la mesajele de PSN? Astept scuzele de rigoare, multumesc.

18. #438 SP
    Quote Originally Posted by RonanN1 View Post
    Nu e big deal, dar am batut un drum degeaba, drum pe care o sa-l bat si maine . Dar m-am enervat si o sa-mi iau Joel edition, na!

19. #439 SP
    \ tudyniuz's Avatar
    Cum e inceputul jocului

20. #440 SP
    Member AndyTiME's Avatar
    Am terminat si eu jocul finally
    Am jucat pe normal si acum in meniu mi-a aparut ''Continue on Normal+''
    Ce inseamna acel plus ?? Dificultate sau expansiune la story ??

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 22 of 51 FirstFirst ... 12 20 21 22 23 24 32 ... LastLast