haiosa miscare pt cei care sunt trophy hunters:tre sa treaca prin TLAS cel putin de vreo 8 ori!Long live..
haiosa miscare pt cei care sunt trophy hunters:tre sa treaca prin TLAS cel putin de vreo 8 ori!Long live..
O intrebare pentru cei care l-ati jucat sau trecut pana acum, sunt acele seifuri care se gasesc din loc in loc, cum naiba pot sa le deschid, nu gasesc nici unde combinatii sa le deschid. Si legat de trophy-uri sunt cumulative, nu trebuie jucat de 8 ori ci doar de 4 - o data pe hard sa deblochezi Survivor si Hard+, apoi pe Survivor sa deblochezi Survivor+, si mai 1 data atunci pe Hard+ si pe Survivor+, cam 70 ore de joc pentru single player, cam mult pentru un Platinum, iar modul Survivor este greu.
Pff, la urmatoarea trecere sper sa le deschid, am gasit unul la Bill si unul in hotel pana acum, dar am cautat dupa hartii in jur in draci si nu am gasit nici una cu combinatie, poate trebuia sa fac mai mult backtracking. Eu unul o sa incerc sa obtin Platinum la el, am inceput direct pe hard si in afara de niste bloaters nu am intampinat probleme, secretul este sa cauti cat mai mult prin toate colturile dupa munitie si salvage, iar acolo unde jocul iti permite sa cureti tot fara sa fi vazut. Ce nu imi place pana acum la joc este cand omor oameni care au arme in mana cum ar fi shotgun sau pistol nu lasa munitie sau arma. Ce mi-ar fi placut ar fi fost sa pot cauta in buzunare dupa ce i-am omorat ca la Assassin's Creed sau Bioshock. Alt lucru deranjant, dar cu care m-am obisnuit si l-am inteles dupa ce am citit interviul de aici cu cei de la Naughty Dog (Naughty Dog "Can't Wait to see the GOTY Awards" for The Last of Us, They "Tried" a New Jak & Daxter Prior to TLOU - PlayStation LifeStyle) a fost ca Ellie este vazuta in permanenta de inamici, dar cred ca asta e un compromis care trebuia facut, cei de la ND au recunoscut ca nu sunt inca capabili sa programeze un AI care sa imite jucatorul. Oricum inainte de a va apuca de Last of Us va recomand sa cititi articolul din link.
Ati incercat MP-ul ?
Si oare se merita sa cumpar "Season Pass"-ul?
Am inteles ca vom primi si Story DLC cu el.
din cate stiu multy nu functioneaza deoarece oficial jocul nu este lansat inca pe piata si tocmai pt asta nu m-am mai obosit sa bag acel cod!
Mda, se pare ca cei de la Altex/MG si-au dat seama de greseala facuta si au scos produsele de la vanzare... maine vor fi repuse pe rafturi. L-am rugat frumos pe baiatul de la Altex sa-mi dea si mie azi o bucata, dar mi-a zis ca nu are voie (sunt sigur ca daca aveam niste extra cash la mine mi l-ar fi dat, ca el singur a mentionat ca le are in spate in depozit)
Am terminat si eu jocul finally
Am jucat pe normal si acum in meniu mi-a aparut ''Continue on Normal+''
Ce inseamna acel plus ?? Dificultate sau expansiune la story ??
Bookmarks