Foarte bine facut jocul. But ...............
Loading time is klling me
The Last of Us Overview | Polygon Cum sa ii dea ma 7.5 ?![]()
black ops 2 - 8
ni no kuni - 6.5
dead space 3 - 9.5
borderlands 2 - 7.5
mass effect 3 - 10
need i say more ?
@darkr3surrecter: Acelasi lucru ca in Uncharted 3, numai ca de data asta vei urmari praf/nisip si bule de apa![]()
L-am jucat si eu in jur de 2-3 ore.
Cam repetitiv pana acum (doar ca gameplay)....
BTW Looking forward to finish this game.
Pentru cei care ati cumparat season-pass sau ati folosit codul pentru acces multiplayer: ati downloadat un fisier mic in momentul in care ati facut redeem? Ma intereseaza sa nu se intample precum la Ascension, DLC-urile sa fie account restricted.
In sfarsit am terminat si eu jocul.L-am inceput pe Normal,dar avand timpul tare limitat pe la ~80 am schimbat pe Easy.Pot sa va zic,ca in cei 5 ani de cand am PS3,nici un joc nu m-a atras asa de mult ca si storyline.Caracterele sunt bine construite,te fac sa simti compasiune (chiar daca este doar un joc).Peisajele sunt de-a dreptul uluitoare,jungla urbana chiar in mijlocul orasului bombardat,.Inamicii nu sunt multi (ma refer la varietate),.Caracterul care mi-a placut cel mai mult este EllieIn unele locuri stiam deja ca trebuie sa ma astept la inamici,dar acest lucru nu m-a deranjat.Sunt multe situatii cand trebuie un pic sa mergi pe alta ruta,solvand puzzleuri.Eu fiind la facultate nu prea ma joc pe PS3,dar in weekendul asta mi-am facut timp sa-l termin,fiindca urmeaza sesiune de examene.Pentru cei inca indecisi le recomand sa-si cumpere acest joc,fiindca va v-a lasa o experienta uluitoare.Cei de la Naughty Dog pot fi cu siguranta numiti zei
Mie mi-a luat 14 ore si 45 de minute,dar vreau sa va zic,ca nu m-am grabit tare,am jucat din placere.
The Last of Us primeste de la mine un 10/10 bine meritat (dadeam si mai mult daca s-ar putea).
P.S.Am filmat sfarsitul jocului,dar il voi uploada numai pe data lansarii,sau dupa.
Dupa examene voi juca din nou campaign-ul doar de dragul lui EllieI think I'm in love
EDIT : Pacat ca Pandemic-Edition este exclusiv la Best-Buy si este editie limitata.As cumpara-o doar pentru figurina sa stea langa Nathan Drake![]()
Un joc foarte bun doar ca uneori, in unele locuri m-i sa parut lipsit de actiune si provocari. Gamplay time pe normal 14h42m cu stat la admirat peisaje. Dialoguri bune, personaje bune, grafica bune, art work bune, de abia astept PS4, pe bune.
ehei dragii mosului iaca e3 aproape a trecut si mai e cale lunga pana la sarbatori..Iar pe la noi cine are un ps3 sa se delecteze cu niscai last of us..iar cine nu..sa se uite si sa rabde(sau sa delecteze cu rachiu de sfecla)
Bookmarks