Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Hey there!

It looks like you're enjoying Console Games but haven't created an account yet. Why not take a minute to register for your own free account now? As a member you get free access to all of our forums and posts plus the ability to post your own messages, communicate directly with other members and much more. Register now!

Already a member? Login at the top of this page to stop seeing this message.

---

Hello!

Se pare ca iti place Console Games insa nu ti-ai creat inca un cont. Pentru a beneficia de toate avantajele iti ia doar un minut sa te inregistrezi si este gratuit. In plus ca membru poti accesa nelimitat toate functiile acestui website, comunica direct cu ceilalti si participa la concursuri, tournaments, arcade, etc. Multumim anticipat pentru intelegere ! Inregistreaza-te acum !

Daca esti deja membru ConsoleGames.ro si inca iti apare acest mesaj, te rugam sa te loghezi cu userul si parola pentru a nu mai fi deranjat. O zi buna !

Page 49 of 51 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 LastLast
Results 961 to 980 of 1019

Thread: The Last of Us (Original)

1. #961 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    I'm still not convinced ca va fi asa de greu sa fii sneaky , poate doar in partile must fight doar

2. #962 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    Quote Originally Posted by Boghy02 View Post
    I'm still not convinced ca va fi asa de greu sa fii sneaky , poate doar in partile must fight doar
    La misiunea cu sniper daca scoti capul 2cm primesti instant headshot...

Lovitura cu pumnul in proportie de 70% este fatala,sa nu mai zic de gloante.Checkpointurile s-au diminuat,daca mori in Grounded trebuie sa rejoci intreaga sectiune.

3. #963 SP
    Junior Member Xeltic's Avatar
    Sub Uncharted ? Inca nu am jucat 2 si 3 care am inteles ca sunt multe peste 1 dar sa fim seriosi, primul uncharted e o gluma. Mergi in fata, hoarde de inamici generici... Desi trebuie sa recunosc, AI-ul este genial in uncharted. Mi-a adus aminte de Snatch si de Boris the bullet dodger.

4. #964 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post

Lovitura cu pumnul in proportie de 70% este fatala,sa nu mai zic de gloante.Checkpointurile s-au diminuat,daca mori in Grounded trebuie sa rejoci intreaga sectiune.

Na, ca a primit doi pumni si inca mai avea viata, deci nu doar ca nu e 70% fatala, nu e nici macar 50%. In schimb, am obersvat altceva, se regenereaza foarte greu viata.

5. #965 SP
    Turbo Killer RonanN1's Avatar
    Quote Originally Posted by Dant3 View Post
    Gusturile nu se discuta
    Ba se discuta dar cand ai cu cine.

---------- Post added 10-05-2014 at 18:24 ----------

Acum am luat si eu DLC-ul ia sa vedem cum sta treaba!

6. #966 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Quote Originally Posted by Xeltic View Post
    Sub Uncharted ? Inca nu am jucat 2 si 3 care am inteles ca sunt multe peste 1 dar sa fim seriosi, primul uncharted e o gluma. Mergi in fata, hoarde de inamici generici... Desi trebuie sa recunosc, AI-ul este genial in uncharted. Mi-a adus aminte de Snatch si de Boris the bullet dodger.
    Nu se compara cu al doilea si nici al treilea, dar "The last of us" e mai bun ca toate trei la un loc+bioshock infinite+tomb raider+mario+zelda *grabs popcorn*

7. #967 SP
    Completionist Boghy02's Avatar
    Quote Originally Posted by JeNeI View Post

Din cate stiu poti salva manual in joc In grounded nu poti?

Atunci awesome I like a challenge Daca dlc's vor face parte din platina pe PS4 , jocul va fi ultra rare Bun bun

8. #968 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Meh... pana si lui Hakoom i se pare foarte greu...

LE: tocmai a precizat ca ar fi mai greu decat Dark Souls :/

uploadfromtaptalk1399739259528.jpg

9. #969 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Din fericire, se poate juca din prima Grounded+, folosing glitch-ul normal
    Attached Images Attached Images 10298326_10154101182975580_5707942734630357381_o.jpg

10. #970 SP
    Ω Pira's Avatar
    Ce vrea sa insemne asta? Adica pot face direct Grounded+, sa sar peste Survivor+ si primesc trofeul?

11. #971 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Poti face grounded+ fara sa faci grounded simplu. Metoda cealalta nu cred ca a testat-o cineva.

12. #972 SP
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Din fericire, se poate juca din prima Grounded+, folosing glitch-ul normal
    Did someone say glitch?!?!?

Io-s pe la mijlocul jocului (pe Grounded) si n-am avut nicio problema majora. Amu' serios...de cate ori sa va mai repet ca cel mai greu joc de pe PS3 e The House of The Dead 4?

*p.s.

Ce glitch normal?

13. #973 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    http://www.playstationtrophies.org/f...-road-map.html

Scrie pe acolo despre glitch. Sunt pe tel si nu pot sa iti scriu exact glitch-ul.

14. #974 SP
    No da-i pace, ma joc normal si sanatate buna

15. #975 SP
    Member madskills's Avatar
    Quote Originally Posted by flavi_us View Post
    Nu se compara cu al doilea si nici al treilea, dar "The last of us" e mai bun ca toate trei la un loc+bioshock infinite+tomb raider+mario+zelda *grabs popcorn*
    cand o sa intelegeti ca totul tine de gusturi? E ca si cand zici ca rolul lui Matthew McConaughey din Dallas Buyers Club e cel mai bun din istorie iar DiCaprio a fost "pistol cu apa" pe langa el. The Last of Us e un joc incredibil dar asta nu-l face mai bun decat bioshock + tomb rider sau seria Uncharted la un loc. Nu te lasa pacalit de premii, pana la urma tot ce conteaza e impresia jucatorului. Daca un jucator e fascinat de Mario sau Tomb Rider atunci alea sunt cele mai bune jocuri din instorie PENTRU EL. Si e normal sa fie asa. Cel mai bun joc e cel care te face sa te simti bine, indiferent ca e notat cu 5 sau cu 10 ! De aia ne jucam, sa ne simtim bine, sa scapam de stres, etc. De aia e dreptul tau sa consideri TLOU cel mai tare joc la fel cum e si dreptul contestarilor sa-l considere o "mizerie", COMPARATIV cu jocurile lor de suflet

16. #976 SP
    Banned flavi_us's Avatar
    Mno, trebuie sa incerc sa fiu mai putin sarcastic, ca vad ca unora trebuie sa le desenezi.

17. #977 SP
    Member madskills's Avatar
    postul nu se referea exclusiv la tine, era valabim la modul general pentru cei din categoria fanboys, la discutii gen apple vs. samsung. Asa si cu jocurile, sunt multi care chiar pun suflet si se enerveaza cand cineva le da jocul jos de pe piedestal. Tu ai fost sarcastic, altii o iau foarte in serios, asta e problema.

18. #978 SP
    Member geosnyper's Avatar
    Am si eu o intrebare pentru cunoscatori. Am tot rasfoit theardul in urma dar tot nu am reusit sa-mi dau seama de o chestie. Am luat jocul sh deci online key-ul este folosit, daca cumpar seasson pass am acces la dlc-uri si la jucatul online? Multumesc.

19. #979 SP
    Senior Member JeNeI's Avatar
    1.Season Pass nu iti va permite sa joci online.
    2.Season Pass nu se mai poate cumpara (exceptie Amazon.com unde il mai au pe stoc)

20. #980 SP
    Member geosnyper's Avatar
    Multumesc,deci pana la urma trebuie sa le iau separat!

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 49 of 51 FirstFirst ... 39 47 48 49 50 51 LastLast