I'm still not convinced ca va fi asa de greu sa fii sneaky , poate doar in partile must fight doar![]()
I'm still not convinced ca va fi asa de greu sa fii sneaky , poate doar in partile must fight doar![]()
Sub Uncharted ? Inca nu am jucat 2 si 3 care am inteles ca sunt multe peste 1 dar sa fim seriosi, primul uncharted e o gluma. Mergi in fata, hoarde de inamici generici... Desi trebuie sa recunosc, AI-ul este genial in uncharted. Mi-a adus aminte de Snatch si de Boris the bullet dodger.
Ce vrea sa insemne asta? Adica pot face direct Grounded+, sa sar peste Survivor+ si primesc trofeul?
Poti face grounded+ fara sa faci grounded simplu. Metoda cealalta nu cred ca a testat-o cineva.
http://www.playstationtrophies.org/f...-road-map.html
Scrie pe acolo despre glitch. Sunt pe tel si nu pot sa iti scriu exact glitch-ul.
cand o sa intelegeti ca totul tine de gusturi? E ca si cand zici ca rolul lui Matthew McConaughey din Dallas Buyers Club e cel mai bun din istorie iar DiCaprio a fost "pistol cu apa" pe langa el. The Last of Us e un joc incredibil dar asta nu-l face mai bun decat bioshock + tomb rider sau seria Uncharted la un loc. Nu te lasa pacalit de premii, pana la urma tot ce conteaza e impresia jucatorului. Daca un jucator e fascinat de Mario sau Tomb Rider atunci alea sunt cele mai bune jocuri din instorie PENTRU EL. Si e normal sa fie asa. Cel mai bun joc e cel care te face sa te simti bine, indiferent ca e notat cu 5 sau cu 10 ! De aia ne jucam, sa ne simtim bine, sa scapam de stres, etc. De aia e dreptul tau sa consideri TLOU cel mai tare joc la fel cum e si dreptul contestarilor sa-l considere o "mizerie", COMPARATIV cu jocurile lor de suflet![]()
postul nu se referea exclusiv la tine, era valabim la modul general pentru cei din categoria fanboys, la discutii gen apple vs. samsung.Asa si cu jocurile, sunt multi care chiar pun suflet si se enerveaza cand cineva le da jocul jos de pe piedestal. Tu ai fost sarcastic, altii o iau foarte in serios, asta e problema.
Am si eu o intrebare pentru cunoscatori. Am tot rasfoit theardul in urma dar tot nu am reusit sa-mi dau seama de o chestie. Am luat jocul sh deci online key-ul este folosit, daca cumpar seasson pass am acces la dlc-uri si la jucatul online? Multumesc.
1.Season Pass nu iti va permite sa joci online.
2.Season Pass nu se mai poate cumpara (exceptie Amazon.com unde il mai au pe stoc)
Bookmarks