prea tare jocul asta! desi sunt fan god of war si astept ascension sa apara cu sufletul la gura, parca asta ma roade mai rau.![]()
Nu �mi place să mă pronunț �n privința unui joc dinainte de a-l juca, dar ăsta e o excepție. Ce bine arată și se prezintă. Must buy.
o sa fie un joc superb. de mult timp astept asa ceva. Iar experienta cu Uncharted nu poate fi decat un lucru benefic.
Depinde pe cine �ntrebi. Și mie �mi place Uncharted, dar trebuie să recunsoc că e scriptat p�nă la s�nge, shooting-ul este destul de casual, iar povestea e uneori cam copilăroasă. De aceea nu văd de ce un titlu ca The Last of Us e comparat cu Uncharted, c�nd se vede c�t de dark și gritty e. �ți ia 10 secunde să rupi g�tul unui om, iar aim-ul este greoi, mai ales c�nd ai doar 4 gloanțe la dispoziție. Să sperăm că nu se va asemăna cu Uncharted la partea de scriptare, deși observ că poți trece printr-un nivel prin mai multe căi. Deocamdată m-a făcut foarte curios, și, pentru mine, e unul din cele mai așteptate titluri de anul viitor (pe l�ngă Metro: Last Light, Bioshock Infinite și, eventual GTA V).
Te-ai uitat măcar la video-uri? Shooting-ul nu este "fluid" ci realist și greoi. Jucătorul a descărcat 7 gloanțe �n trailerul de la PAX și a omor�t doar 3 oameni cu ele. Schimbare �n bine, crează o atmosferă apăsătoare.
De asemenea, se pare că și engine-ul a suferit schimbări mari: Naughty Dog on The Last of Us' Graphics Engine Improvements
Bookmarks