Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 51 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast
Results 81 to 100 of 1019

Thread: The Last of Us (Original)

1. #81 SP
    CG Editor Dant3's Avatar
    Quote Originally Posted by DanTe23 View Post
    game director Bruce Straley elaborated, "We are supporting multiplayer with The Last of Us. We�re not ready to talk about the details of how multiplayer will be implemented, however we can say that it is not co-op within the main campaign."
    Ups,era postat deja, oboseala

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

2. #82 SP
    Senior Member Clopotarul's Avatar

3. #83 SP
    Senior Member ReNeGaDe124's Avatar

4. #84 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    The Last of Us - Behind the Scenes with Naughty Dog Panel

5. #85 SP
    Junior Member BirauStefan's Avatar
    Oo direct sub centntura Resident Evil-ului

Sent from my LG-P500 using Tapatalk 2

6. #86 SP

7. #87 SP
    Senior Member paunstefan's Avatar
    Screenshots & art.
    Attached Images Attached Images screen-shot-2012-08-14-7.jpg screen-shot-2012-08-14-7.56.17-pm1.png tlou-7.jpg tlou4.jpg tlou3.jpg tlou2.jpg thlou-6.jpg screen-shot-2012-08-14-81.jpg screen-shot-2012-08-14-8.jpg tlou-8.jpg

8. #88 SP
    OEE
    VIP Member OEE's Avatar
    The Last Of Us PAX Prime playthrough:

9. #89 SP
    Ω Pira's Avatar
    prea tare jocul asta! desi sunt fan god of war si astept ascension sa apara cu sufletul la gura, parca asta ma roade mai rau.

10. #90 SP
    Vires Intus eagle-eye's Avatar
    Ahaha am venit aici tocmai ca sa pun video-ul .
    GOTY.

11. #91 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Nu �mi place să mă pronunț �n privința unui joc dinainte de a-l juca, dar ăsta e o excepție. Ce bine arată și se prezintă. Must buy.

12. #92 SP
    Senior Member Florin85's Avatar
    Sper sa nu aibe multiplayer.

13. #93 SP
    Member Swift's Avatar
    Quote Originally Posted by Florin85 View Post
    Sper sa nu aibe multiplayer.
    Naughty Dog a confirmat ca va exista o forma de multiplayer in joc.

14. #94 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    o sa fie un joc superb. de mult timp astept asa ceva. Iar experienta cu Uncharted nu poate fi decat un lucru benefic.

15. #95 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    o sa fie un joc superb. de mult timp astept asa ceva. Iar experienta cu Uncharted nu poate fi decat un lucru benefic.
    Depinde pe cine �ntrebi. Și mie �mi place Uncharted, dar trebuie să recunsoc că e scriptat p�nă la s�nge, shooting-ul este destul de casual, iar povestea e uneori cam copilăroasă. De aceea nu văd de ce un titlu ca The Last of Us e comparat cu Uncharted, c�nd se vede c�t de dark și gritty e. �ți ia 10 secunde să rupi g�tul unui om, iar aim-ul este greoi, mai ales c�nd ai doar 4 gloanțe la dispoziție. Să sperăm că nu se va asemăna cu Uncharted la partea de scriptare, deși observ că poți trece printr-un nivel prin mai multe căi. Deocamdată m-a făcut foarte curios, și, pentru mine, e unul din cele mai așteptate titluri de anul viitor (pe l�ngă Metro: Last Light, Bioshock Infinite și, eventual GTA V).

16. #96 SP
    Senior Member cosminbad's Avatar
    Quote Originally Posted by Sadismek View Post
    Depinde pe cine �ntrebi. Și mie �mi place Uncharted, dar trebuie să recunsoc că e scriptat p�nă la s�nge, shooting-ul este destul de casual, iar povestea e uneori cam copilăroasă. De aceea nu văd de ce un titlu ca The Last of Us e comparat cu Uncharted, c�nd se vede c�t de dark și gritty e. �ți ia 10 secunde să rupi g�tul unui om, iar aim-ul este greoi, mai ales c�nd ai doar 4 gloanțe la dispoziție. Să sperăm că nu se va asemăna cu Uncharted la partea de scriptare, deși observ că poți trece printr-un nivel prin mai multe căi. Deocamdată m-a făcut foarte curios, și, pentru mine, e unul din cele mai așteptate titluri de anul viitor (pe l�ngă Metro: Last Light, Bioshock Infinite și, eventual GTA V).

eu zic ca o sa semene la partea de scripting, iar la tintire cred ca e acelasi engine, nu are cum sa fie mai fluid. nu o sa fie open world, poate doar cand vezi decorul sa para open.

17. #97 SP
    Member Sadismek's Avatar
    Quote Originally Posted by cosminbad View Post
    eu zic ca o sa semene la partea de scripting, iar la tintire cred ca e acelasi engine, nu are cum sa fie mai fluid. nu o sa fie open world, poate doar cand vezi decorul sa para open.
    Te-ai uitat măcar la video-uri? Shooting-ul nu este "fluid" ci realist și greoi. Jucătorul a descărcat 7 gloanțe �n trailerul de la PAX și a omor�t doar 3 oameni cu ele. Schimbare �n bine, crează o atmosferă apăsătoare.

De asemenea, se pare că și engine-ul a suferit schimbări mari: Naughty Dog on The Last of Us' Graphics Engine Improvements

18. #98 SP
    Senior Member FishyBon3's Avatar

re: The Last of Us - PS3

Sent from my GT-S5660 using Tapatalk 2

19. #99 SP

20. #100 SP

Data de lansare: 7 mai 2013

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 5 of 51 FirstFirst ... 3 4 5 6 7 15 ... LastLast