am intrat si eu in posesia jocului. ii f tare. va rog da-ti-mi add : vrajitorul. ca sa jucam ceva coop . inca nu am incercat componenta online a jocului dar pare ceva inedit.
am intrat si eu in posesia jocului. ii f tare. va rog da-ti-mi add : vrajitorul. ca sa jucam ceva coop . inca nu am incercat componenta online a jocului dar pare ceva inedit.
mare greseala am facut ca am luat jocul asta. imi place fff mult si imi place ca e greu, nu asta e problema, insa daca mori intr-o zona, nu reinvii la inceputul zonei (dupa fog), ci la inceputul nivelului. imi pare rau, insa nu pot permite nimanui sa isi bata joc de timpul meu liber. este efectiv o bataie de joc sistemul asta. pacat, chiar imi placea jocul fff mult.
asa este ,ai mare dreptate. ii f frustrant jocul si pe langa asta ii un mare mancator de timp, parca ii wow. dar satisfactia ii pe masura cand reusesti sa termini o zona .pacat de sistemul defect de checkpoints.
eventual sa-ti fi dat optiunea sa activezi/dezactivezi checkpoints sau sa ai optiunea sa il joci fara checkpoints dupa ce l-ai terminat, ca o dificultate crescuta. problema e ca nu cunosti nivelul si nu stii ce se ascunde dupa urmatorul colt si uite asa ti-o iei in continuu si mereu trebuie sa o iei de la inceputul nivelului. sorry, eu nu am rabdare sa joc asa ceva.
Deci..ieri am jucat in offline mod ca nu am avut net.Acum am intrat online si mi-au aparut niste BloodStain care ieri nu erau acolo..Aceste BloodStain care au aparut sunt de la ceilalti jucatori care joaca acest joc?Ca altfel nu imi explic..
Da e foarte frustranta lipsa de checkpoint-uri, era ok daca nu mai dadeau respawn la mobi sau doar dupa un anumit timp dupa ce mori, putea sa puna chestia asta cu un on/off sau ceva de genu' astazi mi-a venit sa sparg de vreo 2 ori controlleru din cauza ca muream tot timpul si iara o luam de la capat.
Ma mai chinui putin cu el, daca nu mai reusesc nimic il dau la vanzare, imi pare foarte rau ca este un joc extraordinar, dar ce sa faci, e hardcorepoate o sa bage intr-un patch viitor ceva sa-l faca mai usor si accesibil si celor non-hardcore.
jocul devine mai usor mai incolo dupa ce o sa faci niste nivele. mai mori dar nu asa de des, la fiecare inamic care nu stii de unde apare.
jocul stiam ca e foarte greu dinainte sa-l iau. din punctul meu de vedere nu e un dezavantaj![]()
jocul asta te pedepseste pentru fiecare pas gresit. poate fi considerat un simulator medieval.
incercati sa jucati online e mai usor si mori mai rar daca joci cu inca 2 jucatori si te ajuta foarte multi la bossi.
eu n-am gasit nici un blue stone lasat de altii
am pus eu cateva in schimb dar mi-a dat could not connect de fiecare data
Eu vad ca o posibilitate sa jucam online urmatoarea:
Cine vrea sa joace scrie aici la ce ora intra si spune ora, numele caratereului cu care joaca si locatia unde a lasat blue stone, iar cel care vrea sa intre merge si cauta marker-ul.
Daca prin joc nu merge sa folosesti headset-ul putem tine legatura pe mess/skype pentru text sau voce in timpul jocul, de ex. eu am laptop-ul langa mine si pot vorbi/scrie pe skype/mess in timpul jocului.
Nu stiu cat tine blue stone-ul ala dar dupa cateva minute dupa ce l-am pus a disparut, sau poate m-am deplasat eu foarte departe de el?
Oare trebuie sa avem aceiasi locatie la PSN account UK-UK, US-US, sau merge si daca unul este de pe UK si altul de pe US, eu de ex. am account de US.
Eu as vrea sa trec de podul ala afurisit, am ajuns in capat intr-un final si mi-a dat ceaiul knight-ul ala, am omorat aproape pe toti in jur i-am tras la mine cu sniper arcul, au mai murit cativa pe drum si cand am ajuns la ultimul nu am fost atent ca eram prea stresat ca mor mor mor si iaca am murit
Stie cineva cum se poate ajunge jos in stanga castelului, chiar la inceput este o poarta dar a lasat unul un mesaj cum ca you can enter when the tendecy ahead is black? Sunt o groaza de item-uri acolo si cred ca este ceva fain acolo, la fel ca si in locatia unde sunt dragonii aia doi, cand te apropii de ei dau cu foc spre tine si esti dead si acolo cred ca este ceva bun, a reustit cineva, cica trebuie sa ai fire resist destul de mare.
Dar merge cu headset?Tocmai mi-am luat si sunt curios..si daca tot ai ajuns la pod..eu und nu am ajunsSunt la prima din Nesux...Si de und fac rost de blue stone ca sa jucam?Daca vrei sa jucam..
Ma dispera jocul astadar imi place la nebunie
Cine are chef sa ma ajute sa trec de afurisitul ala de pod si sa vedem ce este mai departe?
Eu momentan sunt level 16.
Cred ca e mai usor si mai fun sa jucam co-op!
Spoiler....adica nu ma deranjeaza pe mine,dar pe altii poate daOricum..daca ajung pana sambata la pod te ajut
![]()
Nu conteaza psn-acountu poti sa fii si din Iraq atata timp cat jocu ii region-free care 99% sunt acum poti juca cu orice zona.In caz ca nu este region free, jocu te directioneaza in zona in care a fost cumparat jocu si cum toti il aveti de la alex presupun asia... dar majoritatea region locked ce sunt ntsc au asia-usa si pal eu-australia.
In legatura cu jocu mie frica sa nu fac o cadere nervoasa imi plac rpg-urile foarte mult dar sper sa nu fie la acelas nivel de dificultate cu ninja gaidenRpg-urile imi plac undeva la un dif mediu sa pot sa ucid ceva daca am ceva iteme relativ ok.Dabea astept sa fac rost de bani sa'l cumpar
![]()
Nu merge cu head set din cate stiu. Oricum daca cineva stie nivelul si l-a mai facut, nu e bai, il lasi pe el in fata si se descurca.
Eu sincer cred ca am o problema. Nu reusesc deloc sa ma conectez. Nici cand las eu blue stone, nici cand apas pe al altora, nici cand incerc black stone.
Poate o fi de la router, vre-un port blocat, dar e ciudat ca n-am mai avut astfel de probleme. Si pot lasa mesaje, le vad pe ale celorlalti etc.
@Mazzaxx: Din cate am citit in zona in care spui tu se poate ajunge doar dupa ce ai tendecy la lume maxim black sau maxim white.
apropo vezi ca exista un thread unde am mai scris niste chestii care te pot ajuta.
Bookmarks