Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 55 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast
Results 241 to 260 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #241 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Dupa ce omori primul boss trebuie sa vb cu monumental( copilul de la nivelul 2, singurul cu lumanarea aprinsa in fata) iar apoi daca mergi la tipa cu ochii de ceara poti sa investesti in stats.

2. #242 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Pai cu souls consumate, mai putin cel al lui Phalanx, te duci la Maiden in Black si-i dai seek soul power, iar acolo poti adauga puncte la atributele initiale. Asta cu conditia sa fi facut ce a zis Solozaur inainte.

3. #243 SP
    Member Solozaur's Avatar
    am mai intrebat odata dar se pare ca a trecut neobservata intrebarea: sticky white stuff daca aplic odata dispare? ca am gasit un vendor care vinde cu 5000souls bucata si mi se pare foarte mult daca e de unica folosinta!

PS: Incercat aseara Flame lurker - desi aveam flame shield si flame res ring m-a batut urat tare, greu tare bossul!

4. #244 SP
    Junior Member tjay's Avatar
    Eu ma chinui la al doilea boss ala tower nuj cum . Defapt imi e destul de greu sa ajung la el ca inainte e zona aia cu dragonu si la capat sunt aia 3 arcashi + 2 heavy care deabea deabea ii bat cu niste turpentine pe arma....la boss nu mai zic ca ma cam chinui... ). Any hints will be helpful (thief lvl 14)

5. #245 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by tjay View Post
    Eu ma chinui la al doilea boss ala tower nuj cum . Defapt imi e destul de greu sa ajung la el ca inainte e zona aia cu dragonu si la capat sunt aia 3 arcashi + 2 heavy care deabea deabea ii bat cu niste turpentine pe arma....la boss nu mai zic ca ma cam chinui... ). Any hints will be helpful (thief lvl 14)
    Pt boss, ia-ti multe sageti pt arc si mergi sus, in partea stanga sau dreapta. De acolo tragi in el cate o sageata de fiecare data cand isi da la o parte scutu.

6. #246 SP
    Member adiandrei1's Avatar
    Quote Originally Posted by tjay View Post
    Foloseste un arc la boss si o sa il omori usor.

7. #247 SP
    Aha okay, thx . Eu stiam ca slabiciunea e numa la picioare . Here i go again incercand sa trec de gloata aia inainte de boss...dar macar stiu cum sa il omor acu . Ms!

8. #248 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Mai oameni buni voi va faceti singuri viata grea. Din punctul meu de vedere una din cele mai "banoase" zone, atat ca echipamentul care se gaseste acolo (Adjudicator's shield, Ring of regen, Compound long bow, Crescent falchion) cat si ca numarul de souls per monstru este 4-1.
    Monstrii de acolo sunt nitel mai greu de batut decat ce ati intalnit in zona 1 pana acum, dar sunt foarte previzibili, iar boss-ul e foarte usor de omorat (folosind strategia corecta). Si zona mai buna de fermat souls ca 4-2 nu cred ca exista.

De asemenea foarte usoara si cu un boss relativ usor dupa ce intelegi ce trebuie sa faci (si cu purple flame shield echipat) e zona 2-1. Si aici ai shortcut direct la boss. Zona 2-2 e foarte buna pentru fermat stones... in special cele pentru facut viscous long bow... Asa ca eu chiar nu inteleg de ce va duceti toti in 1-2 si va chinuiti la tower knight. Oricum nu o sa puteti sa avansati dupa ce il omorati. Asa ca explorati celelalte zone, faceti nivele, gasiti echipament mai bun.

Ce rau imi pare ca nu sunt servere comune.. m-as fi bagat si eu sa incep un personaj nou si sa fac nitel multiplayer.

De asemenea cititi si voi in urma.. S-au mai tot discutat chestiile astea.

9. #249 SP
    Member geo971986's Avatar
    cea mai buna modalitate de farmare (pure bladestone included ) si lvl-ing este asta

Mai greu pana invatati spell-urile necesare insa dupa vreo 2-3 ore de farmat cresteti vreo 100 de lvl-uri.
    PS: Pure black tendency required.

10. #250 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Nu neg ca e cea mai buna, insa e total irelevanta pentru cine este la primul playthrough.

11. #251 SP
    Eu iau povestea liniar....adik incerc sa imi dau seama singur ce si cum merge jocu strategii alea alea. Mi se pare mai fun asa chit ca e mai greu .
    Cei care au demon's souls zona 1 si au chef de niste co-op etc sa ma bage si pe mene in lista PSN: Tjay23

12. #252 SP
    Member Cristache07's Avatar
    Cum facem sa ne intalnim online?Mentionez ca eu am versiunea asiatica a jocului.Mentionez ca a intrat un caracter pe mine si ma ajutat sa-l nimicesc pe boss-ul din 4-2 ulterior a disparut

13. #253 SP
    Sunt servere diferite din pacate.....zona 1 cu zona 1 si zona 3 cu zona 3

14. #254 SP
    Member Cristache07's Avatar
    eu sunt zona 3. Ceva voluntari??

15. #255 SP
    Member geo971986's Avatar
    si eu sunt tot zona 3 insa ca sa te pot ajuta trebuie sa fim si de nivel apropiat. Altfel nu ma poti sumona.

16. #256 SP
    Member Solozaur's Avatar
    Doamne ce-i cu ***ul ala de nivel 5-2?!?! Mama ce nervi am, stau si ma tarasc prin ***u ala de smoala in timp ce un troll imi da cu o bata cat mine in cap!

17. #257 SP
    Member L0G1X's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Doamne ce-i cu ***ul ala de nivel 5-2?!?! Mama ce nervi am, stau si ma tarasc prin ***u ala de smoala in timp ce un troll imi da cu o bata cat mine in cap!
    Acolo e un loc cu vreo 4 troli din ăştia la şedinţă de bloc - singura dată din joc unde am murit �n timp ce �ncercam să-mi recuperez sufletele din balta de s�nge -> rezultat: 2.700.000 souls LOST FOREVER -- damn this game is evil

18. #258 SP
    Senior Member Tekken's Avatar
    Vorba cuiva, macar ai murit bogat lol

19. #259 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Solozaur View Post
    Stai sa vezi 5-2 cu Pure Black...true defilement

20. #260 SP
    mda..eu ma chinui la 2-2 sa trec ....prin tunelele alea nenorocite + bearbugs

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 13 of 55 FirstFirst ... 3 11 12 13 14 15 23 ... LastLast