LeGenD pentru treaba asta eu mi-am cumparat special 2 copii ale jocului, zona 3. Ce soul level esti?
LeGenD pentru treaba asta eu mi-am cumparat special 2 copii ale jocului, zona 3. Ce soul level esti?
Eu 95. PS: vezi ca o sa joci cu nevasta-mea cand ajunge aproape de 127. Da-mi pm cu psn id.
Salut din nou ! E cineva de level 25-35-45 pe varianta US care este interesat sa facem glitch-ul pentru suflete ?![]()
Mi se pare genial cum pana si la un joc care este jucat tocmai pentru ca este greu toti incearca sa gaseasca metode lejere pentru a-l bate... Just putting it out there...
Vezi ca am un caracter SL 98, in NG+, pe care nu l-am facut "lejer", am stat niste zeci de ore la el, doar ca am alocat niste stat-uri gresit si nu vroiam sa mai pierd atata timp (pentru ca nu il am...examene, chestii) cu un nou caracter. Si daca tot ai avut revelatia asta in post-ul de mai sus, poate ar trebui sa facem si un PVP, sa vezi cat de "muncit" e caracterul meu.Bafta !
Uuuuuu am atins o coarda testosteronica? Revelatia mea ramane in picioare. Glitchers are glitchers.
Nu mai are nici un farmec daca trisezi, asa mai bine nu-l mai joci. Asta e valabil pt orice joc.
Nu repet de 10 ori ce i-am raspuns si lui drik. Am cam gresit postand aici, atatea comentarii...fiecare face ce vrea. Intrati pe gamespot forum sa vedeti ca nu apare niciun comentariu la posturi de genul. E o lume libera, e treaba mea daca imi asum riscul de a nu gusta placerea jocului prin glitch-uri...ehh, suntem mai inchisi la minte + ca generam un off-topic. E ultimul reply pe tema asta. Daca vrea cineva SA FACEM GLITCH-UL PENTRU SUFLETE sa imi dea un PM, va astept !![]()
drik, manusa a fost aruncata, esti obligat prin Legea Forumurilor 'Nternationale sa faci party cu omul! Scrie clar, negru pe alb.![]()
mai are cineva demon's souls versiunea english + chinese?...si cu sl in jurul lui 136? si care sa fi jucata cam 120 de ore pana acuma sa zicem....cu trofeele de aur luate toate?![]()
am si eu o intrebare daca se poate , care e faza cu demon s soul cu doua versiuni ? vad ca lumea ia una normala si una in chineza , pe mine m ar interesa varianta in engleza , vreau sa il termin la single player si eventual sa mai intru pe net din cand in cand la un duel , imi ajunge versiunea in engleza pt treaba asta?
Amandoua sunt "versiunea in engleza". Una este zona 1 iar cealalta zona 3. Singurul lucru de mentionat e ca daca vrei sa joci cu un prieten care are cealalta versiune decat tine, nu vei putea, pentru ca fiecare zona are servere diferite, natural.
Cat despre versiune normala, daca ar fi una, ar fi varianta chineza pentru mine, pentru ca aparut prima...
Repet, amandoua sunt total in engleza iar pentru single plater si eventual sa mai intri pe net din cand in cand la un duel, iti ajunge oricare dintre ele.
Nu e nicio diferenta. Cea in chineza ( are si engleza) este zona 3 si este prima aparuta pe piata, iar cealalta este zona 1 si a aparut ceva mai tarziu pe piata.
Sunt doua versiuni. Zona 1 - US si Zona 3 - Asia. Ambele sunt in engleza, insa, cea din asia are si chinese version. In plus, daca ai Zona 3 nu poti juca decat cu cei care au Zona 3 (in cazul Zonei 1 aplicandu-se acelasi principiu).
Există de fapt 4 versiuni, 2 dintre care au ajuns şi pe meleagurile noastre: R3 (Asia) English+Chinese - full English, autodetectează limba deci nicio problemă şi R1 (USA) English only -- aşadar singurul criteriu după care ar trebui să te iei este preţul. Celelalte 2 versiuni existente sunt R3 Japan (Japanese only) şi R3 English+Korean (şi asta are full English) -- vezi imaginile ataşate.
Bookmarks