Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 55 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast
Results 381 to 400 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #381 SP
    Member Geonebun's Avatar
    bun ms

2. #382 SP
    Junior Member vld_D3mon's Avatar
    este cineva dornic sa ma ajute sa trec de 1-2 tower knight ? ca am inceput cu alt cont .. vld_d3mon pe yahoo.com

3. #383 SP
    Member LeGenD's Avatar
    ce soul lvl esti si ce versiune de joc ai?

4. #384 SP
    zona 3 , am soul level 24-26 nush exact ca nu m-am uitat inainte sa ies din joc dar am trecut de 1-2 si acuma am batut si spidereul din 3-3 sau 3-2 dar am probleme cu flamelurker caci am ajuns la el fara arc sau sageti si nu pot face bug de dupa coastele alea mari.

5. #385 SP
    Member LeGenD's Avatar
    trist...din pacate nu te pot ajuta

6. #386 SP
    Senior Member Nariggar's Avatar
    Quote Originally Posted by vld_D3mon View Post
    zona 3 , am soul level 24-26 nush exact ca nu m-am uitat inainte sa ies din joc dar am trecut de 1-2 si acuma am batut si spidereul din 3-3 sau 3-2 dar am probleme cu flamelurker caci am ajuns la el fara arc sau sageti si nu pot face bug de dupa coastele alea mari.
    Nu-ti trebuie arc, foloseste Soul arrow sau Soul light si mult dash, asta daca nu gasesti un spot bun.

7. #387 SP
    Member LeGenD's Avatar
    sau pe mine....din 3 bucati il termin....ba chiar din 1

8. #388 SP
    stiam de soul arrow doar ca nu o aveam invatata ca asa il batusem si data trecuta , doar ca acum cand sa ii mai dau 2-3 sageti a intrat peste mine intre coastele alea si m-a linistit

9. #389 SP
    este cineva care poate sa ma ajute cu maneaterul si old hero ? am lvl 77-78 zona 3.

10. #390 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    este cineva care poate sa ma ajute cu maneaterul si old hero ? am lvl 77-78 zona 3.
    Maneater's are a b!tch, dar cu Firestorm, nu misca in front. Cat despre Old Hero...wth?? e orb lol Go for melee, hit&run, repeat.

11. #391 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Diseara o sa incerc sa te invadez. Ai grija! Poate bagam si niste soul farming.

12. #392 SP
    stiu ca pica usor la foc , dar nu am decat 2 sloturi de magie si tin wardingul activat cand intru si scutul si nu imi ia damage deloc cand ma loveste avand endurance 30 si ceva si cu sabia ii duc cam 3 sferturi din viata cu white sticky stuff dat pe ea ca pe urma sa vina al doilea eu unul cu primul ma bat pe pod nu fug la foc caci la foc mai mult zboara decat sa ma atace si cred ca am incercat de vreo 10 ori pe maneater sa-l bat incat prefer sa gasesc pe cineva cu spell de foc si respectiv magic power mare , pe cand la old hero am ajuns de 2 ori in party dar mereu am fost slab pregatit (ori nu aveam viata ori nu stiam ce miscari are dar am rezistat oleaca cu el dar cei cu care ajungeam in party erau slabi , toti bazati pe arc se bagau sub el si abea faceau damage si rezistau pana muream eu sau pana se izbea el cu sabia in pamant si era gata..) dar singur nu pot ajunge la old hero caci ma bat cei doi scheleti aurii desi daca as avea rabdare as putea bate pisicile de mare zburatoare apoi sa pun thief ring si cu sageti sa ii atrag unul cate unul dar stiu ca as ajunge la old hero si as muri

13. #393 SP
    Member Witchalok's Avatar
    Stiu ca pica usor la foc, dar nu am decat 2 sloturi de magie si tin wardingul activat si scutul cand intru. Nu imi face damage deloc cand ma loveste deoarece am endurance 30 si ceva si cu sabia il duc cam 3 sferturi din viata (cu white sticky stuff dat pe ea); ca pe urma sa vina al doilea.
    Eu unul cu primul ma bat pe pod, nu fug la foc caci la foc mai mult zboara decat sa ma atace. Cred ca am incercat de vreo 10 ori sa-l bat pe maneater asa ca prefer sa gasesc pe cineva cu spell de foc si magic power mare.

La old hero am ajuns de 2 ori in party dar mereu am fost slab pregatit (ori nu aveam viata ori nu stiam ce miscari are dar am rezistat oleaca cu el; cei cu care ajungeam in party erau slabi , toti bazati pe arc se bagau sub el si abia faceau damage si rezistau pana muream eu sau pana se izbea el cu sabia in pamant si era gata..). Singur nu pot ajunge la old hero caci ma bat cei doi scheleti aurii, desi daca as avea rabdare as putea bate pisicile de mare zburatoare apoi sa pun thief ring si cu sageti sa ii atrag unul cate unul dar stiu ca as ajunge la old hero si as muri
    Fixed it for you

14. #394 SP
    Senior Member Mihail's Avatar
    Mare aventura aseara cu prietenul vld_D3mon. Am jucat pentru prima oara online cu cineva si vreau sa spun ca a fost fantastic. Am ajutat sa termine cativa bosi, apoi ne-am luptat cu niste black phantoms care nu ne dadeau pace si nu ne lasau sa facem trade. Am fost ajutati de cateva ori de o a doua blue phantom(eu eram blue phantom). A fost super fun, mai ales ca de cele mai multe ori noi ii alergam pe aia care ne invadau. Diseara, repriza a doua.

15. #395 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Pizzi View Post
    Mare aventura aseara cu prietenul vld_D3mon. Am jucat pentru prima oara online cu cineva si vreau sa spun ca a fost fantastic. Am ajutat sa termine cativa bosi, apoi ne-am luptat cu niste black phantoms care nu ne dadeau pace si nu ne lasau sa facem trade. Am fost ajutati de cateva ori de o a doua blue phantom(eu eram blue phantom). A fost super fun, mai ales ca de cele mai multe ori noi ii alergam pe aia care ne invadau. Diseara, repriza a doua.
    Acum intelegi de ce a meritat GOTY?

16. #396 SP
    Senior Member Einherjar793AD's Avatar
    Vreau si eu multi . Din pacate sunt doar level 58 acum, dar ma fac eu mare

17. #397 SP
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    daca ai zona 3 si ne ajungi din urma sa fie un lvl gap de 15-20 intre tine si pizzi(avea 90~ lvl pizzi aseara) , te luam in shatra
    babalu daca ai caracter feminin sa iei din lumea a 3 a (3-1) Silver Bracelet si din (3-3) Ring of Avarice ambele iti vor da experienta mare , apoi daca ai acces in lumea 4-2 poti farma fix primul Grim Riper cu tot cu silver bracelet si ring of avarice eu primesc 6060 souls si dupa ma duc inapoi cu evacuate (miracolul ala la 20k souls) si faci asta o zi intreaga... si experienta creste , iar daca nu ai acces in 4-2 , poti bate scheletii in 4-1 doar cei de pe scari si arcasii de sus si apoi inapoi si tot asa.

18. #398 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by babulu View Post
    Pentru babulu. Ca sa cresti mare.

Cele mai bune metode de farming pt New Game

si pt New Game + (+++....)

---------- Post added 03-02-2010 at 07:32 PM ----------

daca ai caracter feminin sa iei din lumea a 3 a (3-1) Silver Bracelet si din (3-3) Ring of Avarice ambele iti vor da experienta mare
    Silver bracelet o poate purta doar un character feminin, dar pt ring of avarice nu conteaza.

19. #399 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Eu am gasit un glitch in care sa faci level 712 imediat fara ajutorul nimanui..pacat ca am dat jocul
    Glitchul merge 100%
    Cine vrea sa il afle..PM me.

20. #400 SP
    Member playgame's Avatar
    Quote Originally Posted by Mask View Post
    Eu am gasit un glitch in care sa faci level 712 imediat fara ajutorul nimanui..pacat ca am dat jocul
    Glitchul merge 100%
    Cine vrea sa il afle..PM me.
    Da ma, stiu multi de glitchu ala, dar nu mai are farmec jocu daca esti direct level maxim 712.

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 20 of 55 FirstFirst ... 10 18 19 20 21 22 30 ... LastLast