bun ms
este cineva dornic sa ma ajute sa trec de 1-2 tower knight ? ca am inceput cu alt cont .. vld_d3mon pe yahoo.com
zona 3 , am soul level 24-26 nush exact ca nu m-am uitat inainte sa ies din joc dar am trecut de 1-2 si acuma am batut si spidereul din 3-3 sau 3-2 dar am probleme cu flamelurker caci am ajuns la el fara arc sau sageti si nu pot face bug de dupa coastele alea mari.
stiam de soul arrow doar ca nu o aveam invatata ca asa il batusem si data trecuta , doar ca acum cand sa ii mai dau 2-3 sageti a intrat peste mine intre coastele alea si m-a linistit![]()
stiu ca pica usor la foc , dar nu am decat 2 sloturi de magie si tin wardingul activat cand intru si scutul si nu imi ia damage deloc cand ma loveste avand endurance 30 si ceva si cu sabia ii duc cam 3 sferturi din viata cu white sticky stuff dat pe ea ca pe urma sa vina al doilea eu unul cu primul ma bat pe pod nu fug la foc caci la foc mai mult zboara decat sa ma atace si cred ca am incercat de vreo 10 ori pe maneater sa-l bat incat prefer sa gasesc pe cineva cu spell de foc si respectiv magic power mare , pe cand la old hero am ajuns de 2 ori in party dar mereu am fost slab pregatit (ori nu aveam viata ori nu stiam ce miscari are dar am rezistat oleaca cu el dar cei cu care ajungeam in party erau slabi , toti bazati pe arc se bagau sub el si abea faceau damage si rezistau pana muream eu sau pana se izbea el cu sabia in pamant si era gata..) dar singur nu pot ajunge la old hero caci ma bat cei doi scheleti aurii desi daca as avea rabdare as putea bate pisicile de mare zburatoare apoi sa pun thief ring si cu sageti sa ii atrag unul cate unul dar stiu ca as ajunge la old hero si as muri![]()
Mare aventura aseara cu prietenul vld_D3mon. Am jucat pentru prima oara online cu cineva si vreau sa spun ca a fost fantastic. Am ajutat sa termine cativa bosi, apoi ne-am luptat cu niste black phantoms care nu ne dadeau pace si nu ne lasau sa facem trade. Am fost ajutati de cateva ori de o a doua blue phantom(eu eram blue phantom). A fost super fun, mai ales ca de cele mai multe ori noi ii alergam pe aia care ne invadau. Diseara, repriza a doua.
![]()
daca ai zona 3 si ne ajungi din urma sa fie un lvl gap de 15-20 intre tine si pizzi(avea 90~ lvl pizzi aseara) , te luam in shatra
babalu daca ai caracter feminin sa iei din lumea a 3 a (3-1) Silver Bracelet si din (3-3) Ring of Avarice ambele iti vor da experienta mare , apoi daca ai acces in lumea 4-2 poti farma fix primul Grim Riper cu tot cu silver bracelet si ring of avarice eu primesc 6060 souls si dupa ma duc inapoi cu evacuate (miracolul ala la 20k souls) si faci asta o zi intreaga... si experienta creste , iar daca nu ai acces in 4-2 , poti bate scheletii in 4-1 doar cei de pe scari si arcasii de sus si apoi inapoi si tot asa.
Pentru babulu. Ca sa cresti mare.
Cele mai bune metode de farming pt New Game
si pt New Game + (+++....)
---------- Post added 03-02-2010 at 07:32 PM ----------
Silver bracelet o poate purta doar un character feminin, dar pt ring of avarice nu conteaza.
Eu am gasit un glitch in care sa faci level 712 imediat fara ajutorul nimanui..pacat ca am dat jocul
Glitchul merge 100%
Cine vrea sa il afle..PM me.
Bookmarks