Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 55 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast
Results 641 to 660 of 1096

Thread: Demon's Souls

1. #641 SP
    Member L0G1X's Avatar
    @Mask: No way no how, trebuie să reiei totul de la zero. Sorry!

2. #642 SP
    Senior Member Mask's Avatar
    Vesti buneeeee !!!
    Maine imi ajunge jocul!

Woooooooo !Can't wait!

3. #643 SP
    Senior Member Tudoran's Avatar
    damn ce pe sistem am fost in ultimul timp la DS . Ieri am terminat jumate din world 4 si tot world 2 iar azi am terminat world 5 si acuma termin world 3 . Trebuie sa il bat pe Old monk si o sa am ultima arma unica (insanity catalyst ) iar dupaia imi mia trebuie inca 2 miracole si am platina (deci imi trebuie inca un walkthrough ) .

La man eater am cam luato in freza ca m-a aruncat de pe stanca si chiar nu ar strica niste noroc . Da vad ca desi sunt in body form nimeni nu vine sa ma ajute (adica nu vad semne) ...pana si invadarile au fost putine (una singura). Sunt level 187 ... pe la ce level se joaca majoritatea lumii ? .

Daca nu reusesc sa dau de alti oameni sa ma ajute la batut inamici , care se baga sa ma ajute la man eater si old monk (desi cred ca alea in juma de ora le termin) si mai ales ... care ma ajuta la Penetrator si False King (inclusiv dragonu :-s )

L.E. ok acuma mo ajutat un tip sa bat man eater-ul ...tupa m-a speriat cu un soul ray omora absolut orice creatura (eu aveam nevoie de 2 heavy attack-uri de la northern regalia sa omor ceva ) si cu doua Gods Wrath a omorat al 2lea man eater (cu putin ajutor de la mine ) ...that guy was freaky but he sure helped ... acuma mai am old monk-ul si am terminat lumea 3 . O sa mai am numa lumea 1 :-s

L.L.E. ahuhu am soldiers trophy . m-am speriat ca am facut insanity catalyst-ul si nu am primit nimic . da s-a dovedit ca imi lipsea morian blade-ul din colectie #:-s . Acuma imi mai trebuie doar 2 miracole and i will have the last trophy

4. #644 SP
    Senior Member Enthroll's Avatar
    sorry mate nu citisem threadul ieri ca te-as fi ajutat eu . am luat o pauza de DS pana ajunge si Koba la lvl 130-150...
    poate facem un 3 way co-op, sa vezi nebunie .
    caine_rau, pacat ca ai versiunea US, dar daca ai intrebari sau pur si simplu ai nevoie de ajutor ask here

5. #645 SP
    daca ma ajuti acuma la false king sa stii ca nu ma supar . dureaza prea mult singur si ma cam plictisesc . Dupaia o sa reincep jocul si fac direct lumea 3 si 5 doar ca sa am ultimele miracole . Anunta-ma daca vrei sa dam un co-op ...acum sau in seara asta

6. #646 SP
    pai diseara facem, dar cred ca trebuie sa ajung si eu in 1-4 pentru ca intre timp am inceput NG++. sau ne intalnim la Phalanx si ne antrenam pana la False King...

7. #647 SP
    adica sa te ajut sa batem tot pana la false king ? si asa e bine / Da eu cred ca o sa ma pot juca abea de la ora 9 sau 10 seara . Sa imi zici pana unde ai ajuns pana atunci . Ce soul level ai ?

L.E. pai daca nu ai bossi omorati atunci cum ai de gand sa ajungi in nivelul 4 de la lumea 1 ? Get my point ? ...deci cred ca trebuie sa ii omori si tu . Oricum nu dureaza mult la NG++ . eu am terminat lumea 3 si 5 in 2-3 ore , lumea 2 si 4 in maxim 2 ore iar lumea 1 ... cred ca in 3 ore pt ca trebuie sa te plimbi destul de mult .

8. #648 SP
    cred ca sunt 160. nu man, eu ziceam sa te ajut pe tine, nu trebuie sa am eu bossii omorati ca sa joc in 1-4 la tine, nu? ca daca da.. e de jucat.

9. #649 SP
    RPG and FPS fan G-XtremE's Avatar
    daca e sa mi-l recumpar ce zona sa-l iau?

10. #650 SP
    Pai majoritatea avem Zona 2.

11. #651 SP
    Senior Member Walkman's Avatar
    Acum l-am bagat si eu in consola prima data.. Ce sfaturi imi dati? Inafara sa imi fac provizii de algocalmin

12. #652 SP
    Senior Member boga's Avatar
    A plecat si spre mine de la ShopTo. Dupa 150 de ani

13. #653 SP
    Senior Member ffocus's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    Acum l-am bagat si eu in consola prima data.. Ce sfaturi imi dati? Inafara sa imi fac provizii de algocalmin
    Nu ai nevoie de analgezice, inaintezi cu pasi marunti si fi pregatit cu scutul. Block, block si iar block. Va fi usor...ah, what the hell...pregateste 2-3 folii de Ketonal si o perna.

14. #654 SP
    manfurismojive kobayashi's Avatar
    Quote Originally Posted by Walkman View Post
    USE THE SHIELD!(marca inregistrata Enthroll ) nu te grabi sa-i omori imediat cel putin nu la inceput cat ai aparare slaba si atac slab,asteapta ca inamicul sa atace primul si tu contra ataci.Daca joci in felul asta primul level ar trebui sa il faci destul de repede ca sa poti salva dupaia si sa faci upgrade-uri

---------- Post added 29-09-2010 at 06:09 PM ----------

Quote Originally Posted by boga View Post
    A plecat si spre mine de la ShopTo. Dupa 150 de ani
    Lasa man ca ajunge repede,pe weekend o sa-l ai

15. #655 SP
    secretu e sa analizezi atacurile inamicului si sa gasesti momentul cel mai bun sa blochezi sau si mai bine : sa te feresti . La majoritatea inamicilor mari sau a bossilor cel mai indicat e sa te rostogoleste in directia opusa in care ataca (daca el ataca de la stanga la dreapta ei bine tu la stanga inamicului trebuie sa te rostogolesti...de cele mai multe ori e mai bine asa decat sa te rostogolesti complet inapoi ).

De asemenea testeaza cat mai multe atacuri pe inamic : atac normal , pierce , crush , magic , fire etc . Observa care atac e mai bun si foloseste-l pe acela .

Si bine-nteles regula de aur : niciodata sa nu te grabesti si sa faci un charge attack decat daca esti 100% ca o sa iti reuseasca . Nu merge cu hack and slash cum e la oblivion . aici iti trebuie tactica

It's all about analyzing the enemy and finding the right moment !

16. #656 SP
    Doua vorbe:

1: Felicitari noilor posesori de Demon's Souls ! Unul din cele mai bune jocuri ale generatiei actuale, instant classic. Ma bucur sa vad ca in ultima vreme au fost influentati cativa useri sa-si cumpere jocul dupa ce au vizitat thread-ul. Good choice mates !!!
    2: ffocus... post of the month ! sanatos nu e, dar stie ce zice. When in doubt, read his post.

ps: asta ar trebui sa fie biblia voastra cat timp va aventurati prin Boletaria:
    Demon's Souls for PlayStation 3 - Demon's Souls English Wiki
    when ffocus' advice doesn't cut it anymore.. read the Bible ! Hallelujah !!!

17. #657 SP
    buuun . tocmai am terminat jocul pt a 3a oara si imediat ma apuc sa il bat pe phlanax . crek o sa fac un speed run la lumea 3 si 5 . is curios daca pana maine o sa le termin . Daca are careva chef de co-op , sa anunte . Soul level-ul meu e 158

18. #658 SP
    daca o sa fiu mai tarziu te anunt. spor la trofee !

bestial avatarul !!

19. #659 SP
    Member LeGenD's Avatar
    brave soul who fears not death....bring me more souls and touch the demon inside me

20. #660 SP
    Daca voi folosi sufletul demonului Vanguard din 4-1 ma va afecta cu cineva?
    Sau...ce suflete sa pastrez?

Your post count prohibits you from posting new replies in this forum!
Users with less than 1 posts cannot reply to threads here. Your post count is currently . You need to post first in the Intro thread.
Page 33 of 55 FirstFirst ... 23 31 32 33 34 35 43 ... LastLast